Czy będzie z nami jak z Arsenalem???
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Tak pomyslałem że przecież Arsenal też stracił u siebie trzy bramki z Interem, jednak oni nie strzelili im bramki, a na wyjeździe wspaniałe zwycięstwo 5-1, mam nadzieję że z Juve będzie podobnie i też się odegramy na nich. Może Inter po prostu lubią grać na wyjeździe i im to wychodzi???
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- rdk
- Juventino
hmhmhmhmh...Pomysł całkiem, całkiem :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: A chciałbym aby tak było, przecież w tym meczu nie będziemy faworytami, i gdybyśmy ich roznieśli, to nie wiem jak był bym happy :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Juverulez!
- Juventino
- kouba
- Qualità Juventino
może poczekajmy do tego meczu
nie warto tak juz z góry typować jak zagrają. Między meczami Interu i Arsenalu był nie duży okres czasu. Za pół roku to Inter moze grać już naprawde dobrze, z tego co mówi Eryk o trenerze Interu
Jeszcze wszystko sie może zmienić 

- Olszan
- Juventino
Ja tez tak myśle zniesiemy Inter z powieszchni ziemi 8)Yari pisze:Nie będzie remisu. Juve srogo sie zrewanżuje. Ale do tego meczu hohoh , jeszcze daleko. Kto wie czy inter znowu nie zgubi swojej formy.
Zawsze Wierni ! ! !
- x_men_1988
- Juventino
Porostu ta przegrana wisiała od jakiegoś czasu na włosku , a kórat przegraliśmy z Interem , ale ta wysoka przegrana nie świadczy o tym że juve teraz już będzie gralo kiepsko , aa nawet przeciwnie bo będą się bardziej mobilizować .
Mam nadzieję że w konfrontacjach z Interem juve zagra tak jak zagrał z interem arsenal (oby) .
Mam nadzieję że w konfrontacjach z Interem juve zagra tak jak zagrał z interem arsenal (oby) .
- Eryk Anonim FCI
- Juventino
Nie wiem o czym jest ten cały temat
. Mówicie o przyszłych meczach Interu i Juventusu? Ojjj... nie macie nad czym myśleć hehe. Jakbym ja tak myślał dlaczego Inter nieziemsko dostaje z Arsenalem a potem wygrywa z silniejszym przeciwnikiem... po prostu taka jest piłka, 22 osoby chcą wygrać, z czego 11 się udaje
. I nie zawsze idzie po naszej myśli, taka już to loteria... trudno powiedzieć co bedzie z Interem za 2-3 miesiące, tak samo jak z kazdym innym klubem. Skupmy się raczej na najbliższych meczach, bo to jest dużo łatwiejsze do przewidzenia (chociaż nie zawsze
).

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- Medi
- Qualità Juventino
Na pewno tak bedzie, Juve sie zrewanzuje i wygra wysoko, po czym w przyszlym sezonie pamietajac ostatnie zwyciestwo znowu zlekcewazy przeciwnika i znowu dostanie baty .....i w rewanzu znowu sie zemsci....za dwa sezony znowu wtopi pierwszy mecz i wygrwa rewanz....i tak w kolko... :roll:
- Rybeq
- Juventino
A przy okazji wygra Scudetto :]Medi pisze:Na pewno tak bedzie, Juve sie zrewanzuje i wygra wysoko, po czym w przyszlym sezonie pamietajac ostatnie zwyciestwo znowu zlekcewazy przeciwnika i znowu dostanie baty .....i w rewanzu znowu sie zemsci....za dwa sezony znowu wtopi pierwszy mecz i wygrwa rewanz....i tak w kolko... :roll:
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- KowalFromStolica
- Juventino
Wydaje mi się,że 5:1 to nie wygra ale mam nadzieje że upokorzy Inter na ich boisku :-D
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Martin
- Juventino
Do tego meczu jeszcze daleko i nie ma co myslec... Zgadzam sie zatem z Erykiem. Myslimy o meczach najblizszych. Czyli Lazio. Kto wie... moze ten mecz bedzie decydowal o scudetto, a moze nie bedzie mial wiekszego wplywu na uklad tabeli... Dlatego wg mnie temat bez sensu :?
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013