Nowy Trener?
- jakku1
- Juventino
Cos w tym jest. Albo Marotta + Paratici albo Lippi/Nedved/Capello. Razem to oni sie zagryza. Gdzie kucharek 6 tam nie ma co jescOuh_yeah pisze:No dokladnie. Siedmiu specow od transferow i trener, ktory dokladnie wie jakich pilkarzy chce a innych olewa. Swietny pomysl.
Co nie zmienia faktu, ze przydalby sie Nam ktos kto potrafi wydrzec gebe w TV/prasie i jedna celna riposta zgasic te szychy ze zwiazku. Marotta nawet ogarnia te transfery ale brakuje mu troche sily przebicia (i chyba tez autorytetu). Agnelliemu przydalby sie tutaj ktos rownie zreczny jak on sam, ale bardziej butny.
Nawet teraz mamy taka sytuacje - Galliani sobie ruga Chielliniego, a Marotta milczy. W koncu pewnie cos powie, ale nie spodziewalbym sie niczego sensacyjnego. Mysle, ze Moggi szybko by spacyfikowal te wycieczki osobiste pod adresem Naszego obroncy.
- deszczowy
- Juventino
... cycków 12.jakku1 pisze:Cos w tym jest. Albo Marotta + Paratici albo Lippi/Nedved/Capello. Razem to oni sie zagryza. Gdzie kucharek 6 tam (...).Ouh_yeah pisze:No dokladnie. Siedmiu specow od transferow i trener, ktory dokladnie wie jakich pilkarzy chce a innych olewa. Swietny pomysl.
A w ogóle, to kto wpadł na ten arcygenialny pomysł, że niedawny trener Anglii chciałby u nas liczyć krupy, piłki i wykłócać się o każdego eurocenta z Agnellim?

- pan Zambrotta
- Juventino
brawo, suchar na siedem karoli:deszczowy pisze:... cycków 12.jakku1 pisze:Cos w tym jest. Albo Marotta + Paratici albo Lippi/Nedved/Capello. Razem to oni sie zagryza. Gdzie kucharek 6 tam (...).Ouh_yeah pisze:No dokladnie. Siedmiu specow od transferow i trener, ktory dokladnie wie jakich pilkarzy chce a innych olewa. Swietny pomysl.

Ranking luty 2012:
1. deszczowy 7
2. madmo 6
3. diavolo 4
@Łukasz, z tego co pamiętam to Zebina definitywnie przyszedł przed Capello, a co do emersona to rozmowy były prowadzone przed oficjalnym zakontraktowaniem Capello.
...czyli koleś od robienia wsi w mediach i zaogniania każdego sporu? Mnie się podoba dyplomatyczny styl Marotty w mediach. Np nie roztrząsał sprawy przełożenia meczu w słonecznym Neapolu.jakku1 pisze:Nawet teraz mamy taka sytuacje - Galliani sobie ruga Chielliniego, a Marotta milczy. W koncu pewnie cos powie, ale nie spodziewalbym sie niczego sensacyjnego. Mysle, ze Moggi szybko by spacyfikowal te wycieczki osobiste pod adresem Naszego obroncy.
- jakku1
- Juventino
Mysle, ze najlepszy bylby ktos o stylu zblizonym do Lucjana.alina pisze: ...czyli koleś od robienia wsi w mediach i zaogniania każdego sporu? Mnie się podoba dyplomatyczny styl Marotty w mediach. Np nie roztrząsał sprawy przełożenia meczu w słonecznym Neapolu.
Tak przy okazji, Amauri dzisiaj powiedzial, ze w Juventusie decyduje o wszystkim tylko i wylacznie Conte

- deszczowy
- Juventino
Popieram. Nie chciałbym słuchać agresywnych tyrad Lucka. Czasy się zmieniły. Nie czas i nie miejsce na pyskówki.alina pisze:...czyli koleś od robienia wsi w mediach i zaogniania każdego sporu? Mnie się podoba dyplomatyczny styl Marotty w mediach. Np nie roztrząsał sprawy przełożenia meczu w słonecznym Neapolu.jakku1 pisze:Nawet teraz mamy taka sytuacje - Galliani sobie ruga Chielliniego, a Marotta milczy. W koncu pewnie cos powie, ale nie spodziewalbym sie niczego sensacyjnego. Mysle, ze Moggi szybko by spacyfikowal te wycieczki osobiste pod adresem Naszego obroncy.
- Bartek88
- Juventino
Po pierwsze, nie sadze aby ktos taki jak Kielon potrzebowal obroncejakku1 pisze: Co nie zmienia faktu, ze przydalby sie Nam ktos kto potrafi wydrzec gebe w TV/prasie i jedna celna riposta zgasic te szychy ze zwiazku. Marotta nawet ogarnia te transfery ale brakuje mu troche sily przebicia (i chyba tez autorytetu). Agnelliemu przydalby sie tutaj ktos rownie zreczny jak on sam, ale bardziej butny.
Nawet teraz mamy taka sytuacje - Galliani sobie ruga Chielliniego, a Marotta milczy. W koncu pewnie cos powie, ale nie spodziewalbym sie niczego sensacyjnego. Mysle, ze Moggi szybko by spacyfikowal te wycieczki osobiste pod adresem Naszego obroncy.

Po drugie: z tym auterytetem to sie zgodze, czasem mi Mierny przypomina taka szarą przestraszoną myszke, ale z drugiej strony fajnie, ze jest budowany 'cieply i pogodny' wizerunek klubu bez zadnego nadmiernego krzykania (:
o Tym czy ogarnia to sie przekonamy po letnim Mercato na LM
- bendzamin
- Redaktor
Marotta wypowiedzial sie w sprawie tego zamieszania. Rzeczywiscie dosc lagodnie i bez napinki, raczej dla zasady - zeby nie bylo, ze klub sie nie przejmuje i zostawia zawodnikow bez wsparcia w mediach.
- jakku1
- Juventino
Nie wiedzialem gdzie to wrzucic - przydalby sie chyba temat o Naszym trenerze, a nie taki sugerujacy szybka zmiane na tym stanowisu, no ale na razie niech zostanie tak jak jest.
Otoz, po wypowiedzi Conte, Nedveda i Pirlo w sprawie karnych, oficjalne stanowisko zaprezentowal Nasz klub:
http://www.solojuve.com/oficjalny/oficj ... entusu.php
Odezwaly sie z wielu stron takze glosy krytykujace Juve w tej materii - wypowiedzieli sie miedzy innymi Ranieri, Donadoni, Leonardi, Zamparini, no doslownie prawie wszyscy. Przed chwila miala miejsce konferencja prasowa Conte, ktory skomentowal po raz kolejny cala sytuacje zdaniem: "Jesli chodzi o sprawy stylu i elegancji, to nie bede przyjmowal lekcji od osob pokroju Donadoniego, Ranieriego czy Lo Monaco"
Cala ta dyskusja cieszy mnie, poniewaz wszyscy zajmuja sie tym, co powiedzial Conte na temat karnych, w innej sytuacji pierwsze strony wszystkich sportowych gazet bylyby pelne tekstow o kryzysie Juventusu i indolencji strzeleckiej. Mam nadzieje, ze takie zdjecie presji pomoze Nam w wygraniu najblizszego meczu.
Otoz, po wypowiedzi Conte, Nedveda i Pirlo w sprawie karnych, oficjalne stanowisko zaprezentowal Nasz klub:
http://www.solojuve.com/oficjalny/oficj ... entusu.php
Odezwaly sie z wielu stron takze glosy krytykujace Juve w tej materii - wypowiedzieli sie miedzy innymi Ranieri, Donadoni, Leonardi, Zamparini, no doslownie prawie wszyscy. Przed chwila miala miejsce konferencja prasowa Conte, ktory skomentowal po raz kolejny cala sytuacje zdaniem: "Jesli chodzi o sprawy stylu i elegancji, to nie bede przyjmowal lekcji od osob pokroju Donadoniego, Ranieriego czy Lo Monaco"

Cala ta dyskusja cieszy mnie, poniewaz wszyscy zajmuja sie tym, co powiedzial Conte na temat karnych, w innej sytuacji pierwsze strony wszystkich sportowych gazet bylyby pelne tekstow o kryzysie Juventusu i indolencji strzeleckiej. Mam nadzieje, ze takie zdjecie presji pomoze Nam w wygraniu najblizszego meczu.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Słabo. No ale Capello miał jednak o dwie klasy lepszą ofensywę. Ibra, DP, Treze, Nedved, Camor... Nie mamy ani jednego gracza mogącego rywalizować z kimkolwiek z tej piątki, którą dysponował Capello.alina pisze: Słabo w porównaniu do Capello, ale widać postęp co do poprzednich sezonów.
- ewerthon
- Juventino
To w pierwszym sezonie, nie wiem którego dotyczy tamten wykres. W drugim roku pracy, Capello miał (moim zdaniem) najsilniejszą ofensywę w Europie, czyli wymienieni przez Ciebie piłkarze + Mutu.yanquez pisze:Słabo. No ale Capello miał jednak o dwie klasy lepszą ofensywę. Ibra, DP, Treze, Nedved, Camor...alina pisze: Słabo w porównaniu do Capello, ale widać postęp co do poprzednich sezonów.
- Wojtek
- Juventino
Co do naszego trenera to troche zmartwił mnie troche ten news
Cały czas myślałem że Conte zostanie naszym nowym Fergusonem a tu lipa, bo planuje kiedyś nas opuścić.Wyjazd za granicę? Angielskiego uczę się od lat, ale uważam, że trudno mu wyjść naprzeciw. Wcześniej czy później chciałbym zdobyć doświadczenie gdzieś indziej".