Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 23:03

Serpente pisze:szanse na awans do LM
Spoko, Nam też się kiedyś wydawało, że brak LM to tragedia i zaoranie klubu z ziemią. Ale to wcale tak nie jest. Jeśli chcesz rewolucji kadrowej to wręcz wskazanym by było zająć miejsce poza trójką.

Serpente

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 23:06

Ouh_yeah pisze: Spoko, Nam też się kiedyś wydawało, że brak LM to tragedia i zaoranie klubu z ziemią. Ale to wcale tak nie jest. Jeśli chcesz rewolucji kadrowej to wręcz wskazanym by było zająć miejsce poza trójką.
Dobra ale nie wiadomo tak naprawdę co Moratti ma w planach, jeśli dalej chce się zasłaniać FFP to brak awansu będzie wręcz katastrofą na całej linii, mam nadzieję że jednak widzi co się dzieje i nawet jak się jakimś cudem zakwalifikujemy to jednak wpompuje trochę w ten zespół. Niemniej jednak zgodzę się, brak awansu do pucharów to byłby kubeł zimnej wody dla niego.

Obrazek
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 23:07

Nawet jak na to że grają fatalnie to ciężko znaleźć racjonalne powody aż takiego dołka zważywszy na ich trochę szczęśliwą serię 7czy 8 meczy po rząd wygranych. Ale jak widać Ranieri gdy tylko poczuje się niepewny działa jak kula śniegowa, podejmuj coraz głupsze decyzje ciągnąc zespół w dół. Niestety chyba nie dotrwa do meczu z nami, wielka szkoda.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 23:09

Najdziwniejsze w polityce transferowej Interu jest to, że oni ciągle zmieniają trenerów zamiast zawodników. Coś tam teraz zmienili, ale nie za dużo. Obrona dziurawa...każdy obrońca powyżej 30 lat, Nagatomo w obronie jest słaby, Ranocchia gra piach...szkoda mi tylko Cambiasso i Zanettiego bo tylko oni ciągną ten wózek, a nie wydaje się żeby miało być lepiej...

Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 23:27

Paradoksalnie niesprzedanie Sneijdera było sporym błędem. Mogliście wziąć za niego nawet 40 kawałków, kiedy United byli na niego napaleni i za te pieniądze kupić 2 świeżych grajków.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 23:28

W Mediolanie frustracja sięgnęła chyba szczytu. 0-4, 0-1, 0-3, przedwczesna eliminacja z CI. Za tydzień baty od OM, naprawdę, nie zazdroszczę

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 23:31

annihilator1988 pisze:W Mediolanie frustracja sięgnęła chyba szczytu. 0-4, 0-1, 0-3, przedwczesna eliminacja z CI. Za tydzień baty od OM, naprawdę, nie zazdroszczę
tego ostatniego nie byłbym taki pewien :whistle: z grupy wyszli z pierwszego miejsca ,mimo iż w lidze im się wiodło przeciętnie

topboxing.pl zapraszam :)
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 23:36

Co się stało z tymi wszystkimi Interistami z tego forum? Jeszcze w tamtym roku było ich tu kilku i się dosyć udzielali...a teraz??
Podobno Moratti wydał na Inter miliard euro już w 2003 roku...na szczęście po naszej degradacji coś wygrali, ale wygląda na to, że znowu nadchodzą chude lata...

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 23:42

Castiel pisze:Co się stało z tymi wszystkimi Interistami z tego forum?
Po pierwsze, po jaką cholerę zadajesz to pytanie?
Po drugie, ślepy jesteś? Na tej stronie się wpisał jeden.
Po trzecie, podobno Bolonia kupiła mecz. To prawda?

Ludzie jak patrzę co tu wypisujecie to po prostu ręce opadają. Tacy nieszczęśliwi jesteście, że musicie się podniecać porażkami interu?
Bruce Badura pisze:Paradoksalnie niesprzedanie Sneijdera było sporym błędem. Mogliście wziąć za niego nawet 40 kawałków, kiedy United byli na niego napaleni i za te pieniądze kupić 2 świeżych grajków.
Niemożliwe. 40 nie, 35 może tak. Teraz pewnie Holender zgłosi prośbę/żądanie transferu i poleci trochę taniej. Z drugiej strony, to była sytuacja patowa. Jaka normalna klasowa drużyna się pozbywa swojego kluczowego gracza? Chyba tylko Arsenal :)

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 23:45

dav3d pisze:
annihilator1988 pisze:W Mediolanie frustracja sięgnęła chyba szczytu. 0-4, 0-1, 0-3, przedwczesna eliminacja z CI. Za tydzień baty od OM, naprawdę, nie zazdroszczę
tego ostatniego nie byłbym taki pewien :whistle: z grupy wyszli z pierwszego miejsca ,mimo iż w lidze im się wiodło przeciętnie
Zgadza się, jednak ugrali to pierwsze miejsce w czasie, kiedy Claudio "dogaszał płomienie" tj. w końcowej fazie kryzysu. Teraz wszystko zaczęło się od nowa, a ostatni ligowy wynik (0-3), utwierdza w przekonaniu, że największą bolączką interu jest defensywa. Myślę, że byle jaka ofensywna akcja OM przyniesie bramkę dla francuskiego zespołu.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2012, 00:07

Moratti pompował kasę,nie udawało się.Wybychła afera i dopchał się po scudetto.Potem zainwestował w Mourinho a ten pokazał palcem na Snaijdera, Lucio ,Thiago Motte , Milito i Pandeva.Pomogła Barcelona dodając Eto i 40 mln. Był jeszcze Balotelli.Mou zaskoczył wszystkich ofensywną taktyką i wygrał upragnioną przez Morattiego Ligę Mistrzòw.Potem zabrakło taty Mourinho,piękny przestał inwestować chciał wygrywać bez kosztów,nawet zaczął sprzedawać kluczowych graczy.Czar prysł i Inter nareszcie wrócił na swoje miejsce przed rokiem 2006.
Transferów nie ma kto robić,kasy mało a brak LM będzie jescze mniej,gracze się zestarzeli,trener bez perspektyw i charyzmy.Latem odejdzie Sneijder i być może Maicon ( pasuje jak ulał do Realu )

Taki Inter chcę oglądać.Jedynie szkoda mi mojego brata który jest ich kibicem na dobre i złe od 12 lat.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2012, 01:42

Mietson pisze: Po pierwsze, po jaką cholerę zadajesz to pytanie?
Po drugie, ślepy jesteś? Na tej stronie się wpisał jeden.
Po trzecie, podobno Bolonia kupiła mecz. To prawda?
Bije Ci w łeb już do reszty? Nie masz co robić? Zadanie odrób. Będziesz miał przynajmniej niedziele wolną.
Pytam z ciekawości...wpisał się jeden? Mam to gdzieś. A co do Bologni to ptaszki ćwierkają różne rzeczy, ale raczej nic wielkiego. Bologna się pewnie utrzyma i tam się raczej w to nie bawią, natomiast drużyny spadkowe coś tam dostaną żeby nie "utrudniali" życia co niektórym...źle powiedziałem...klub nic nie dostanie, ale poszczególni piłkarze.
No, ale...świat jest prawy i sprawiedliwy, ludzie są uczciwy. Szczególnie tam gdzie obraca się setkami milionów.
Boże jacy wy jesteście naiwni...chociaż...może to wszystko to matrix...

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2012, 01:49

Dajcie spokój, chłopacy. Chcecie się hejtować nawzajem nad truchłem pewnego klubu z Lombardii? Nie lepiej się uśmiechnąć pod nosem i radować z postępów Ranieriego w rozwalaniu klubu?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2012, 02:01

Castiel pisze:wpisał się jeden? Mam to gdzieś
W takim razie po co się napinasz i przywołujesz tutaj ich kibiców jak masz to gdzieś? :think:

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2012, 02:05

DiaVolO pisze:
Castiel pisze:wpisał się jeden? Mam to gdzieś
W takim razie po co się napinasz i przywołujesz tutaj ich kibiców jak masz to gdzieś? :think:
Nazwałbym to tęsknotą...któryś zawsze coś mądrego napisał...inny głupiego...nudno się trochę zrobiło, a oni mnie rozweselali.

ODPOWIEDZ