Wszystko o Interze
- Mate.G
- Juventino
Oni serio myśleli, że są dobrzy
Obrona gorsza od Arsenalu
3:0

Obrona gorsza od Arsenalu

3:0
- prezes3c
- Juventino
Dziękuję dobranoc. Teraz Koń podziękuje Siwemu...
kurde, przez to wszystko latam z pokoju do pokoju bo nie wiem czy oglądać walkę Achillesa z Hectorem czy koniec tego meczu i miny jak Interowcy schodzą z boiska przy 0 -3
kurde, przez to wszystko latam z pokoju do pokoju bo nie wiem czy oglądać walkę Achillesa z Hectorem czy koniec tego meczu i miny jak Interowcy schodzą z boiska przy 0 -3

Ostatnio zmieniony 17 lutego 2012, 22:35 przez prezes3c, łącznie zmieniany 1 raz.
- charles
- Juventino
Ranieri wyleci!
idealnie ich załatwił! narobił smaki na coś więcej tą serią zwycięstw a potem znów piękna seria porażek i remisów!
szkoda że dziś nie przegrali niżej może Siwy by się utrzymał
idealnie ich załatwił! narobił smaki na coś więcej tą serią zwycięstw a potem znów piękna seria porażek i remisów!
szkoda że dziś nie przegrali niżej może Siwy by się utrzymał
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2012, 22:41 przez charles, łącznie zmieniany 1 raz.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 82 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
@mateusz6
Hiddink oficjalnie trenerem Anży. http://www.fc-anji.ru/news/en/fc_anji_n ... f_fc_anji/
Uważam, że do Interu przyjdzie Capello.
Hiddink oficjalnie trenerem Anży. http://www.fc-anji.ru/news/en/fc_anji_n ... f_fc_anji/
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2012, 22:46 przez dimebag11, łącznie zmieniany 2 razy.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Mate.G
- Juventino
:rotfl:dimebag11 pisze:@mateusz6
Hiddink ponoć oficjalnie trenerem Anży. Uważam, że do Interu przyjdzie Capello.
Nie uwierzę póki nie zobaczę. Musiałby być nie wiem kim żeby tam przejśc.
Zdaję się, że Inter chce zmienić trenera tylko nie ma na kogo.
@down.
Forlan i tak nic nie grał

liga włoska nie dla niego.
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2012, 22:44 przez Mate.G, łącznie zmieniany 2 razy.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wątpię, by teraz ktokolwiek chciał się w tym babrać. Nawet góra hajsu może nie skłonić jakiegokolwiek znaczącego trenera do objęcia tego klubu.
"Ole" w wykonaniu gości z Bolonii. Wszystko. Piłkarze interu są jak dzieci we mgle, nie wychodzi im absolutnie nic. Warto było oglądać ten mecz, by zobaczyć minę Morattiego i "poker face" Siwego. Osobiście wątpię, by dali radę zakwalifikować się do LE, jako że absolutnie nic nie wskazuje na jakąś poprawę.
Zmiana Forlan -> Poli przy stanie 0-2 to wisienka na torcie.
"Ole" w wykonaniu gości z Bolonii. Wszystko. Piłkarze interu są jak dzieci we mgle, nie wychodzi im absolutnie nic. Warto było oglądać ten mecz, by zobaczyć minę Morattiego i "poker face" Siwego. Osobiście wątpię, by dali radę zakwalifikować się do LE, jako że absolutnie nic nie wskazuje na jakąś poprawę.
Zmiana Forlan -> Poli przy stanie 0-2 to wisienka na torcie.
- Ein
- Juventino
Uważam jak Szczypek. inter jest na swoim miejscu, nie wiem skąd to podniecenie, z resztą może nie w tym sezonie, może nie w przyszłym, ale na 100% kiedyś zdarzy nam się przegrać ze średniakiem 3:0 więc skąd takie podniecenie ? :roll:
A kto będzie trenerem to raczej bym się nie obawiał na tą chwilę. Ranieri raczej zostanie do końca sezonu, nie wierzę, żeby inter był na tyle głupi, aby zmieniał drugiego trenera w ciągu sezonu.
A kto będzie trenerem to raczej bym się nie obawiał na tą chwilę. Ranieri raczej zostanie do końca sezonu, nie wierzę, żeby inter był na tyle głupi, aby zmieniał drugiego trenera w ciągu sezonu.
- Wojtek
- Juventino
Może Ranieri to po cichu kibic JUVE? 
Po siedmiu zwycięstwach wiara w nich powróciła, ale teraz są kompletnie rozici co mnie niezmiernie cieszy
Mam nadzieje że Siwy dostanie jeszcze jedną szanse a OM to wykorzysta rozbijając ich na własnym stadionie w CL

Po siedmiu zwycięstwach wiara w nich powróciła, ale teraz są kompletnie rozici co mnie niezmiernie cieszy

Dokładnie! Inter zawsze był słaby, spisek jaki spobie ukuli się udał teraz czeka za sto lat posuchy.szczypek pisze:Obecna sytuacja powinna być dla wszystkich normalna.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 82 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
@Wojtek
"Inter zawsze był słaby, spisek jaki spobie ukuli się udał teraz czeka za sto lat posuchy."
Niestety, ale wygrali LM i to był chyba jeden z najgorszych sportowych widoków w moim życiu. Równie źle oceniam tylko porażkę Juve z Milanem w karnych w finale LM i przegraną Włochów z Francją w finale Euro.
"Inter zawsze był słaby, spisek jaki spobie ukuli się udał teraz czeka za sto lat posuchy."
Niestety, ale wygrali LM i to był chyba jeden z najgorszych sportowych widoków w moim życiu. Równie źle oceniam tylko porażkę Juve z Milanem w karnych w finale LM i przegraną Włochów z Francją w finale Euro.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Serpente
- Interista
Uważam że za czasów swojej świetności pasowałby tutaj idealnie. Dzisiaj miał jedną patelnię ale zamiast jakoś przyłożyć się do tego strzału to wziął taki zamach od niechcenia i z 3m. gdzie miał tylko bramkę i bramkarza uderzył po ziemi w bok tak że nawet babka na wózku by do tego zdążyła :doh:Mate.G pisze: Forlan i tak nic nie grał![]()
liga włoska nie dla niego.
Capello raczej na pewno do nas nie zawita bo powiedział że nie odejdzie do lokalnego rywala Milanu, poza tym wspominał chyba nawet że nie chce na razie wracać do trenowania w klubach a po trzecie to ani tifosi Interu go nie chcą ani chyba nawet sam Capello nie chciałby objąć Interu.dimebag11 pisze:@mateusz6
Jesteśmy w dupie, dużej i czarnej skąd trudno znaleźć wyjście, obecnie to jest po prostu banda emerytów pomieszana z nieudacznikami którym na dodatek nie chce się grać, w końcu musi przyjść okres lepszej gry ale pytanie tylko czy nie będzie za późno. Moratti dla swojego dobra i przede wszystkim dobra klubu powinien sprzedać Inter bo to co się obecnie z nami dzieje to głównie jego sprawka.
Mimo tych wszystkich porażek które tylko umacniają mnie jako kibica Interu wciąż wierzę i wierzyć będę dopóki będą szanse na awans do LM (no bo jeszcze są

PAZZA INTER AMALA

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Widzę, że to trochę temat do odbijania sobie za nasze ostatnie średnie mecze. Panowie, darujmy sobie takie teksty, nie zniżajmy się do poziomu kolegów z brzydszej części merdiolanu i skupmy się na sobie, bo raczej za wiele nie wskazuje, żebyśmy jutro tak gładko roznieśli Catanię, jak Bologna dzisiaj inter.
- evilboy
- Juventino
O ja cię, spodziewałem się, że w pojedynku ligowego średniaka z utytułowanym rywalem może dojść do zaskakującego wyniku, ale... w sumie nie doszło. Średniak przegrał 0:3 na własnym terenie.
Czyżby to był początek powrotu do normalności sprzed Farsopoli?
Czyżby to był początek powrotu do normalności sprzed Farsopoli?
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero