KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- hfc
- Juventino
włączam ci ja teraz c+golhd a tu końcówka pierwszej połowy fiorentina - napoli. i w momencie gdy pokazał mi się obraz najpierw zobaczyłem krzywą mordę cavaniego ale chwilę później humor mi się poprawił bo była jeszcze bardziej predatorska gęba amauriego który jak zwykle poprawiał włosy i na coś narzekał 

La Juventus non è soltanto una squadra di calcio, ma un modo di intendere la vita
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
- @D@$
- Juventino
Właśnie, przez przypadek odkryłem kolejne miejsce z włoskimi stacjami choć trochę daleko. Byłem wczoraj na zakupach w fashion house. Na samym końcu jest taka mała kawiarnia. Patrzę jakieś znajome pasiaki w telewizji. Okazało się że na Rai Uno leci końcówka Juve-Romadrozdi pisze:Deejot pajacu mówiłeś, że finał carnevale jest we wtorek, a był w poniedziałek, mogliśmy oglądać

W sobotę moblizacja. Coś pachnie 1/4 LM bez Anglii

Ja nie mam :pRadek_88 pisze:Akurat posiadanie Rai Uno nie jest jakims wielkim wyczynem ;>
Mimo wszystko miły akcent trafić na Juve w centrum handlowym. Żeby nie było tak pięknie, szalików Juve już nie znalazłem, za to jest cała sterta Interu

Edit: Określam się, będę na Milanie
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2012, 22:14 przez @D@$, łącznie zmieniany 3 razy.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Akurat posiadanie Rai Uno nie jest jakims wielkim wyczynem ;>@D@$ pisze:Właśnie, przez przypadek odkryłem kolejne miejsce z włoskimi stacjami choć trochę daleko. Byłem wczoraj na zakupach w fashion house. Na samym końcu jest taka mała kawiarnia. Patrzę jakieś znajome pasiaki w telewizji. Okazało się że na Rai Uno leci końcówka Juve-Roma![]()
- DeeJay
- Juventino
Ja oglądałemdrozdi pisze:Deejot pajacu mówiłeś, że finał carnevale jest we wtorek, a był w poniedziałek, mogliśmy oglądać

Jeśli możecie, to niech każdy się określi, kto będzie na milanie.
- @D@$
- Juventino
A na zapleczu? :roll:DeeJay pisze:W sobotę mamy problem. U Renato są trzy imprezy we wszystkich trzech salach (łącznie z palarnią). Zaczynają się o 17 oraz 18 i na 90% nie skończą się do 20:45.
To lipa, bo na Canalu tylko Palermo-Milan i derby
To co jakieś inne opcje są?