BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Winner
- Juventino
Rezerwacja w naszym rozumieniu to zwykle to że nam mecz puszczą a ile będzie osób to już bez różnicy, im więcej tym lepiej, przynajmniej zazwyczaj. W tym roku chyba tylko raz albo dwa były problemy żeby się wszyscy zmieścili.Osca pisze:będę, to jest na rezerwacje czy ze znajomymi śmiało mógłbym przyjść?
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Gość
jeśli są to kibice Juventusu to jak najbardziej. w przeciwnym wypadku musieliby zyskać miano przyjaciół Juventusu.Osca pisze:będę, to jest na rezerwacje czy ze znajomymi śmiało mógłbym przyjść?
- białas
- Juventino
mecz jaki był, taki był, a ja odniosę się do naszego sporu. otóż to nie M.Trzeciak strzelił 3 bramki Barcelonie na Camp Nou a Jan Urban Realowi w Madrycie. mieliście rację
niemniej obaj grali w Osasunie.

- Winner
- Juventino
Najbliższy mecz na c+ to mecz z Milanem w sobotę 25 o 20:45 czyli zapewne wybierzemy się do BH. Ja oczywiście będę. Co do sporu to mówiłem że Trzeciak to napastnik( jeszcze pamiętam jak w repie bramki strzelał), a wyrzyscy zapomnieliśmy że w Hiszpanii grał jeszcze Urban.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
oj, tamoj, tamKUZMA pisze:co sporów pamiętam jak się spierano o 20 bramek Amauriego w sezonie
na Milan też pewnie się pojawię...

zapytam i dam Ci odpowiedź jak najszybciej, bo ja tam regularnie nie chodzę. jeśli chodzi o wynajęcie tej hali, to kosztuje 150zł./1,5h i ostatnio graliśmy tam po 6 osób. także można by coś pomyśleć lub ewentualnie poszukać czegoś innego..pezet1988 pisze:Białas mam pytanie: Może znowu jakaś hala będzie w niedzielny wieczór??
sobota, 25.02.12, 20.45. miejsce: BH - prawdopodbnie

Aktualna lista:
1. białas
2. Winner
3. Kuźma
4. pezet
5. Gorn

6. bohdan
7. Judzio
8. ...
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2012, 21:46 przez białas, łącznie zmieniany 3 razy.