Serie A (21): Parma 0-0 JUVENTUS
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Prócz mocno przypadkowej główki Kielona w słupek i szansy Giaccheriniego to tych okazji nie widziałem. Bo ciężko nazwać brakiem skuteczności bardzo dobry strzał z dystansu Pirlo, który jakoś zdołał obronić bramkarz parmy.kosciu88 pisze:To jest po prostu brak skutecznosci, bo okazje co by tu nie mowic sa.
Myślę, że to nie skuteczność była dzisiaj głównym problemem bo zwyczajnie mieliśmy dużo mniej klarownych sytuacji, niż w poprzednich meczach więc nie było czego marnować.
- Mate.G
- Juventino
Tylko te karne, straciliśmy przez błędy sędziów 4 pkt w ostatnich 2 meczach (jeśli oczywiście te karne zostały by wykorzystane)
To powoli wkurza ale nic tak nie wkurza jak nasza skuteczność.
Po co został ściągnięty Boriello.
Oby Conte wprowadził zmiany w następnym spotkaniu bo się wkurzę na naszego trenera

To powoli wkurza ale nic tak nie wkurza jak nasza skuteczność.
Po co został ściągnięty Boriello.
Oby Conte wprowadził zmiany w następnym spotkaniu bo się wkurzę na naszego trenera

- Paulo
- Juventino
Karne karnymi, a prawda jest taka że gramy żenadę, mamy pseudonapastników i nie potrafimy gnieść ogórków. Tyle w temacie. Matri ? Vucinic ? Sorry ale oni nie dorastają do pięt Ibrahimovicowi, nie lubię gbura, ale ma to "coś" co charakteryzuje wielkich graczy, a ci dwaj panowie nie mają razem nawet 50 % jego umiejętności. Takim wielkim graczem w ostatnim czasie był Del Piero i czas na Jego miejsce sprowadzić kogoś równie wielkiego, kto będzie idolem, liderem i jak nie idzie to w pojedynkę będzie potrafił grać o zwycięstwo. Conte, podobnie jak ze Sieną powinien wbić sobie kołek w drugą nogę za własną głupotę w ustalaniu składu i przywiązania do swoich pupilków.
- Tony Montana
- Juventino
Dobrze przynajmniej, że Milan już 4:0 ogrywa Arsenal przynajmniej będą tracić siły na grę w LM, no i Włochom przybędzie trochę punktów w rankingu krajowym :C
- Lypsky
- Juventino
Nie zdziwię się jeśli tych kilku głupio straconych punktów zabraknie nam na koniec sezonu. Conte ma problem z wyciąganiem wniosków, co zmieniło się w drużynie od remisu ze Sieną?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie wiem czy tak dobrze, że aż tyle dziś wygrali, bo w rewanżu raczej nie będą musieli się tak bardzo angażować. Patrzmy na siebie, bo Milan w lidze co miał stracić to stracił i pewnie jeszcze nie raz straci, ale to my tracimy punkty w tak idiotyczny sposób, że w głowie się to nie mieści.Tony Montana pisze:Dobrze przynajmniej, że Milan już 4:0 ogrywa Arsenal przynajmniej będą tracić siły na grę w LM, no i Włochom przybędzie trochę punktów w rankingu krajowym :C
Conte ma rację. Tylko jeśli chodzi o sędziowanie. Jest żałosne.
- Lypsky
- Juventino
Zawsze myślałem, że zadaniem napastnika jest zdobywanie goli, a nie "nie spieprzanie niczego".Dante93 pisze:Matri nic dziś nie spieprzył więc to raczej nie w jego skuteczności problem tkwił.
Trzeba nam napastnika światowej klasy, a Matri nim nie jest.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Tony Montana
- Juventino
Myślę, że dobrze zauważ, że dzięki takiemu zwycięstwu są prawie pewni gry w następnej rundzie a to oznacza dla nich przynajmniej 2 dodatkowe mecze w LM wolę takie rozwiązanie, niż dwa wyrównane mecze i odpadnięcie na tym etapie rozgrywek.szczypek pisze:Nie wiem czy tak dobrze, że aż tyle dziś wygrali, bo w rewanżu raczej nie będą musieli się tak bardzo angażować. Patrzmy na siebie, bo Milan w lidze co miał stracić to stracił i pewnie jeszcze nie raz straci, ale to my tracimy punkty w tak idiotyczny sposób, że w głowie się to nie mieści.Tony Montana pisze:Dobrze przynajmniej, że Milan już 4:0 ogrywa Arsenal przynajmniej będą tracić siły na grę w LM, no i Włochom przybędzie trochę punktów w rankingu krajowym :C
Conte ma rację. Tylko jeśli chodzi o sędziowanie. Jest żałosne.
A najlepiej patrzeć oczywiście na siebie a nie na innych, tak robią najlepsi i z tym się zgodzę

- Mate.G
- Juventino
Nasza skuteczność jest mała, bardzo mała.
Chciałbym powrót do 4-3-3
Forest Barzagli Kielon Caceres
Vidal Pirlo Marchisio
Giach Alex Fabio.Q
Oczywiście zamiast Giachieriniego wolałbym tam zobaczyć Elie. Ale cóż Conte chyba go nie lubi. W przeciwieństwie do drewnogaribi
Chciałbym powrót do 4-3-3
Forest Barzagli Kielon Caceres
Vidal Pirlo Marchisio
Giach Alex Fabio.Q
Oczywiście zamiast Giachieriniego wolałbym tam zobaczyć Elie. Ale cóż Conte chyba go nie lubi. W przeciwieństwie do drewnogaribi
- pablo1503
- Juventino
Ciekawe, bo Vucinić też dziś niczego nie spieprzył, ba! Nawet oddawał strzały.Dante93 pisze:Matri nic dziś nie spieprzył więc to raczej nie w jego skuteczności problem tkwił. Ale Quagiem nie pogardze w następnym meczu.

- PrzemasJuve
- Juventino
matri, matri, matri... a podania do bramkarza zamiast stzraly a'la boateng brodatego carnogorca nikt nie widzial? alejandro nie mial takiej szansy nawet... ogromna szkoda, 2 pod rzad wynik 0-0...
brawo lega calcio i dziekujemy za przekladane kolejki
brawo lega calcio za sedziow, w polsce sedziuja wspaniali arbitrzy w porownaniu z tym co dzieje sie na meczach JUVE
brawo lega calcio i dziekujemy za przekladane kolejki
brawo lega calcio za sedziow, w polsce sedziuja wspaniali arbitrzy w porownaniu z tym co dzieje sie na meczach JUVE
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- booyak
- Juventino
Brawo za szukanie przyczyn klęski (jaką jest dla mnie ostatnia forma Juve) w słabym sędziowaniu i przekładaniu meczy. Albo jesteśmy topowym zespołem i walczymy o mistrza ogrywając ogórków do 70 min przynajmniej 2-0 albo gnieciemy cały mecz nie stwarzając ani jednej groźnej sytuacji i liczymy na faul w polu karnym przeciwnika i odgwizdanie karnego.PrzemasJuve pisze:brawo lega calcio i dziekujemy za przekladane kolejki
Z takim podejściem to możemy walczyć o utrzymanie a nie o najwyższe cele. Jak pisałem wcześniej Serie A jest tragicznie słaba od kilku lat i głównie dzięki temu jesteśmy tak wysoko w tabeli bo do poziomu z przed lat dużo nam brakuje. Ale nie ma co się dziwić jak dysponujemy piłkarzami pokroju Vucinica, Esti czy Matriego. Nie wieszam na nich psów i nie twierdze że są słabi bo są przeciętni a z przeciętnych zawodników trudno zbudować topową drużyne. Dopóki nie zmieni się nasza polityka transferowa i dalej będziemy zatrudniać jakiegoś Boriello a oddawać za darmo piłkarzy pokroju Giovinco do naszych rywali to nie ma co liczyć na sukcesy większe niż awans do LM.
★ ★ ★
- krystiank
- Juventino
Mnie strasznie zdenerwowała egoistyczna gra Vucinicia ... mogl ze 2x zaliczyc asystę a po 2 ten faul na pirlo to karny ewidentny
...... ale parme teżsie należał karny po tym jak Barzagli ścioł Sebie .... w ogóle SEba to wkrecał naszych jak tylko chciał