Serie A (21): Parma 0-0 JUVENTUS
- Dtmiu
- Katalończyk
Oglądam tak 80% meczów. Współlokator jest wielkim fanem Juve(jest tu zresztą na forum), a że lubię oglądać piłkę to siłą rzeczy moim drugim wyborem jest JuveMietson pisze:To Ty oglądasz mecze Juve :shock: Ja się spodziewałem, że co najwyżej od święta obejrzyszDtmiu pisze:Jak dla mnie to wcale nie jest tak źle, brakuje trochę szczęścia. Na pewno ładnie Vucinic i Chellini. Nie powiedziałbym by ktoś wyróżniał się negatywnie, jeśli już to paru piłkarzy grało po prostu przeciętnie i bez błysku.
Czekam na wejście Caceresa i Del Piero.To miło z Twojej strony
W drugiej połowie powinno coś wpaść.
- pumex
- Juventino
Najlepiej niech drużyna napisze sobie na czole "JELENIE!". W iście frajerskim stylu tracimy kolejne punkty z nic niegrającą Parmą. Z własnej woli wywieszamy białą flagę, ale oczywiście usłyszymy, że cel to LM a zespół stara się z całych sił...
RZYGAM! Rzygam remisami, rzygam Matrim i Estigarribia, rzygam tym frajerstwem Juventusu. AAAAAAAAAAA!
RZYGAM! Rzygam remisami, rzygam Matrim i Estigarribia, rzygam tym frajerstwem Juventusu. AAAAAAAAAAA!

- Filip
Dramat, dramat, dramat, chyba najgorszy mecz jaki było mi dane oglądać w tym sezonie Juve...
Nie wiem czy można kogoś pochwalić za dzisiejsze granie? chyba Pavariniego na bramce Parmy
Nie wiem czy można kogoś pochwalić za dzisiejsze granie? chyba Pavariniego na bramce Parmy
- Deyvid
- Juventino
Żenua.. tak by to można w skrócie napisać. Tak jak pisałem wcześniej, koncentracja będzie kluczem do wygranej, bo może się przytrafić nam jedna okazja i będzie trzeba ją wykorzystać. Taka była właśnie bodajże w 83 min, kiedy Pirlo dogrywal do Giacha i ten strzelił w bramkarza..
Ale no nie da się wygrać meczu, jeśli gra się taki piach w ataku. Na dobrą sprawę to zagroziliśmy Parmie tak konkretnie może z 3 razy.
Ale no nie da się wygrać meczu, jeśli gra się taki piach w ataku. Na dobrą sprawę to zagroziliśmy Parmie tak konkretnie może z 3 razy.
- Kubba
- Juventino
Brakuje nam klasowego napastnika, który potrafi przejść trzech piłkarzy i strzelić gola... Bez takowego piłkarza w praktycznie każdym innym meczu będzie tak jak dziś z Parmą czy w weekend ze Sieną.
Nic dziwnego, że mamy najwięcej remisów w lidze.
Walenie głową w mur...
PS. Brawo dla bramkarza Parmy
Nic dziwnego, że mamy najwięcej remisów w lidze.
Walenie głową w mur...
PS. Brawo dla bramkarza Parmy
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2012, 20:26 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dtmiu
- Katalończyk
Szkoda, bo ten mecz był naprawdę do wygrania. Szkoda że Caceres tak późno wszedł
Zdania nie zmieniam, nie wydaje mi się by Juve zagrało jakiś słaby mecz, było wiele gorszych, po prostu brakło tego czegoś.
No i klasowy napastnik potrzebny od zaraz.

Zdania nie zmieniam, nie wydaje mi się by Juve zagrało jakiś słaby mecz, było wiele gorszych, po prostu brakło tego czegoś.
No i klasowy napastnik potrzebny od zaraz.
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2012, 20:26 przez Dtmiu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Boże co za mecz , co za slaba taktyka Conte... co za słabe zmiany poza Giakiem.... i póżne. Brak słów. Conte BOI sie przegrac zaryzykowac.
Ok mozna powiedziec ze atakowalismy i ryzykowalismy ale czy na pewno ? mi sie wydaje, ze asekuracja byla za duza.
Tymi meczami powoli przegrywamy Scudetto. Wiemy przeciez jakie nas mecze czekają pod koniec rundy a jakie Milan...
Ok mozna powiedziec ze atakowalismy i ryzykowalismy ale czy na pewno ? mi sie wydaje, ze asekuracja byla za duza.
Tymi meczami powoli przegrywamy Scudetto. Wiemy przeciez jakie nas mecze czekają pod koniec rundy a jakie Milan...
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2012, 20:27 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.