Serie A (21): Parma 0-0 JUVENTUS
- Corcky
- Juventino
Gramy jak Milan. Dostojnie i bez przyspieszenia. Tyle, że oni mają Ibrę, który ze słabiakami zawsze coś wpakuje - upraszczając sprawę.SKAr7 pisze:Gramy jakbyśmy mieli cały sezon, albo okres przygotowawczy w nogach. Brakuje świeżości i agresywności, którą wygrywamy mecze w tym sezonie.
A Juve zatraciło ostatnio gdzieś tę szybkość i tempo gry, którymi niszczyliśmy przeciwników.
Poza tym nie ma Alexa na boisku, więc nie widzę podstaw by grać 3-5-2. Dla mnie niezrozumiała zmiana taktyki.

Alessandro Del Piero ole!
- Wojtek
- Juventino
A strzał z główki po dośrodkowaniu to co? W tej sytuacji Matri mógł zostawić piłke Mirkowi o co ten miał pretensje zresztą co nie zmienia faktu że wole oglądać Matriego niż Boriello.pablo1503 pisze:Btw. Co to za napastnik, który w ciągu 45min. nie oddał żadnego strzału? No tak, zapomniałem, że Matri żyje z podań :roll: [/b]
Przydałby się Del Piero.
Właśnie o tym samym chciałem wspomnieć. Ż E N A D A!yamakasi pisze:właśnie komentatorzy to wogóle już chyba inny mecz oglądają.. Podobno Amauri nam bramke strzelił w ostatnim meczu z Parma i przegraliśmy 2-0??? wtf!!! Pirlo mózg interu the best!!!

Ostatnio zmieniony 15 lutego 2012, 19:29 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- yamakasi
- Juventino
właśnie komentatorzy to wogóle już chyba inny mecz oglądają.. Podobno Amauri nam bramke strzelił w ostatnim meczu z Parma i przegraliśmy 2-0??? wtf!!! Pirlo mózg interu the best!!!
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- Deyvid
- Juventino
Koncentracja będzie kluczem do wygrania, bo nie liczyłbym tu na jakieś fajerwerki, być może trafi nam się jedna wybitna okazja i będzie trzeba ją wykorzystać. Zaryzykować strzał z dystansu, a nie starać się wejść w bramkę.
- JuveFilip_8_
- Juventino
Corcky pisze:
przegramy, albo remis.
To chyba ogladasz inny mecz, bo przegrac tego meczu sie nie da. Gramy słabo, ale Parma nie gra w cale.
PANIE MILKO, PROSZĘ ZMIEŃ PAN ZAWÓD.
Co ten gość nie ogarnia to się nie da uwierzyć, najpierw Lipiński (

Oprócz tego, mamy na boisku widzimy "Białą Damę", powołania na mecz nie dostał MILAN Krasić, a Conte zastanwiał się czy wystawić Estigarribie czy Giaccheriniego (który notabene jest objawieniem POCZĄTKU sezonu)
Popełnia błędy merytoryczne w 95% swoich zdań, KATASTROFA!
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2012, 19:33 przez JuveFilip_8_, łącznie zmieniany 2 razy.

- roccoco23r
- Juventino
Esti to straszne drewno. Był rezerwowym w jakimś francuskim kopciuchu z 2 ligi to jak ma być wzmocnieniem w Juventusie. Jak go zobaczyłem to mi się słabo zrobiło. Zdjąłbym go po 10 minutach z taką grą.
- Krystek
- Juventino
Nie mówił o Pirlo w kontekście potrójnej korony, ale powiedział rzeczywiscie, że Pirlo był mózgiem interu. Ten sam co chwile myli naszego Marrone z Morrone z parmy i na naszego mówi Morrone a na tego Marrone. Ten 2 całkiem ok komentuje.Mate.G pisze:Giach za Marchisio Caceres za Estiego
Komentatorzy C+ ... żenada Gdy inter zdobywał potrójną koronę Pirlo był mózgiem interu czy jakoś tak albo widać gołym okiem, że mocniejszy skład maja podopieczni masimo alegriego
Mam nadzieje ze odrazu Giaccherini za estiego wejdzie i mam nadzieje ze Alexa dzis zobaczymy.
Forza Juve!
- pumex
- Juventino
Brakuje mi tej woli walki, tego zaangażowania. Pamiętacie mecz z Bologną na Juventus Stadium, gdzie mimo tego, że graliśmy w '10' po czerwieni Vucinica, cisnęliśmy tak, że Bologna nie wiedziała co się z nią dzieje. Dziś zamiast woli zwycięstwa widzę przekonanie, że jakoś to będzie i to mnie niszczy od środka
Poza tym ile razy można dawać szansę beznadziejnemu Matriemu, który zamiast wychodzić na pozycję chowa się za obrońcami oraz Estigarribii, który poza bieganiem nie potrafi zupełnie nic :doh:
To będą kolejne punkty stracone na własne życzenie. Parma nie gra nic a naszym się nie chce

To będą kolejne punkty stracone na własne życzenie. Parma nie gra nic a naszym się nie chce
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2012, 19:33 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- yamakasi
- Juventino
Szkoda tego rzutu wolnego Pirlo.. Gdyby był Alex albo Giovinco w Juve to byłoby 1-0 a tak dupa.. i wogóle ten mur oddalony o 5 metrów - patologia!!! Trzeba uważać żeby nie sfaulować gdzieś piłkarza Parmy w rejonach "strefy Del Piero" bo Giovinco może to bezlitośnie wykorzystac a Juve potrafi tak sie dawać oddasc milion strzałow i strzelić jednego gola a przeciwnik jeden strzał i gol.
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- Pan Mietek
- Juventino
To Ty oglądasz mecze Juve :shock: Ja się spodziewałem, że co najwyżej od święta obejrzyszDtmiu pisze:Jak dla mnie to wcale nie jest tak źle, brakuje trochę szczęścia. Na pewno ładnie Vucinic i Chellini. Nie powiedziałbym by ktoś wyróżniał się negatywnie, jeśli już to paru piłkarzy grało po prostu przeciętnie i bez błysku.
Czekam na wejście Caceresa i Del Piero.

I to jest chyba najbardziej bezsensowna rzecz jaką przeczytałem dzisiejszego dnia, bije nawet tego demota http://demotywatory.pl/3695027/Aaron-RamseyCabrini_idol pisze:Dalej będę mówił, że Conte to dobry trener ale bez jaj.
Nie jest tak źle ale Chelo do wymiany już teraz Matri i Markiz jak się prędko nie poprawią to też. Mirek dobrze gra, Pirlo trochę za dużo nonszalancji ale spoko. Bonucci ładnie parę razy się zachował w obronie.
Będzie dobrze

- Corcky
- Juventino
Fakt, szkoda strzału Pirlo. Byłoby piękne okno. Jeśli kogoś miałbym wyróżnić to byłby to Mirko. Coś próbuje, ucieka rywalom, podał dobrą piłę do Vidala.
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2012, 19:34 przez Corcky, łącznie zmieniany 1 raz.

Alessandro Del Piero ole!
- Nedved4life
- Juventino
Zdaję się, że Chelo jak grał w Le Mans to ten klub grał w Lige 1, w każdym razie tam się nie sprawdził, później wrócił do kraju, tam grał solidnie i teraz go nagle wielki klub jak Juve wypożycza ze względu na dobre Copa America. Od początku ja nie byłem za tym transferem ale to zapchajdziura widoczna gołym okiem jednak jakoś do siebie Conte przekonuje, że go wpuszcza.
- Cabrini_idol
- Juventino
Mietson pisze:I to jest chyba najbardziej bezsensowna rzecz jaką przeczytałem dzisiejszego dnia, bije nawet tego demota http://demotywatory.pl/3695027/Aaron-RamseyCabrini_idol pisze:Dalej będę mówił, że Conte to dobry trener ale bez jaj.
Wydaje Ci sie bo rośniesz, Conte boi się przegranej jak diabeł wody święconej... boi się zaryzykować, wprowadzic graczy którzy mogą odmienić losy spotkania, chocby w 30 czy 40 minucie.

- roccoco23r
- Juventino
Faktycznie grali w 1 lidze. Niestety rok później spadli do drugiej. Też myślałem, że będzie grał podobnie jak w Copa, jednak mocno się na nim zawiodłem. Dlatego jedyna myśl z jaką go teraz łączę to ława lub głęboka rezerwa. Nie mogę po prostu na niego już patrzeć w tym sezonie. Niech boski Antonio postawi z pare razy na Elię, bo dał mu w przeciwieństwie do Esti... niesamowicie mało szans na pokazanie. A jestem przekonany, że gorzej niż ten ogórek nie zagra.Nedved4life pisze:Zdaję się, że Chelo jak grał w Le Mans to ten klub grał w Lige 1, w każdym razie tam się nie sprawdził, później wrócił do kraju, tam grał solidnie i teraz go nagle wielki klub jak Juve wypożycza ze względu na dobre Copa America. Od początku ja nie byłem za tym transferem ale to zapchajdziura widoczna gołym okiem jednak jakoś do siebie Conte przekonuje, że go wpuszcza.