Ekstraklasa 2011/2012
- Michael900
- Juventino
- oliver
- Juventino
Można się uśmiać:
http://www.weszlo.com/news/9432-Obiecyw ... szke_o_nim
Jeszcze chwila i ruszamy. Tymczasem nie mogę zrozumieć dlaczego nie może odbyć się mecz o Superpuchar. Nie rozumiem dlaczego nie można było zareagować odpowiednio wcześniej i zagrać ten mecz w Gdańsku, Kielcach czy Świdnicy, tylko uparcie czekać do samego końca.
. Kto wybrał drużyny do tego meczu?.
http://www.weszlo.com/news/9432-Obiecyw ... szke_o_nim
Jeszcze chwila i ruszamy. Tymczasem nie mogę zrozumieć dlaczego nie może odbyć się mecz o Superpuchar. Nie rozumiem dlaczego nie można było zareagować odpowiednio wcześniej i zagrać ten mecz w Gdańsku, Kielcach czy Świdnicy, tylko uparcie czekać do samego końca.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Pan Mietek
- Juventino
Okazuje się, że Maciej Rybus też odejdzie. Poleciał podobno już na testy do Tereka Groźny. Oferują 2,7 mln euro.
http://legionisci.com/news/46824_PS_Ter ... _euro.html
Cena dobra, nawet bardzo dobra, ale pozbywanie się dwóch tak ważnych piłkarzy w środku sezonu i nie wzmacnianie go nikim (!) to tragiczny pomysł.
Maciek pewnie się cieszy bo będzie mógł częściej bić się z ruskimi
Ciekawe kiedy zagramy superpuchar?
Cena dobra, nawet bardzo dobra, ale pozbywanie się dwóch tak ważnych piłkarzy w środku sezonu i nie wzmacnianie go nikim (!) to tragiczny pomysł.
Maciek pewnie się cieszy bo będzie mógł częściej bić się z ruskimi

Ciekawe kiedy zagramy superpuchar?

- francois
- Juventino
Na trzy dni przed arcyważnym meczem sprzedają kolejnego czołowego zawodnikaMietson pisze:Okazuje się, że Maciej Rybus też odejdzie. Poleciał podobno już na testy do Tereka Groźny. Oferują 2,7 mln euro.
Maciek pewnie się cieszy bo będzie mógł częściej bić się z ruskimi![]()

Ciekawe jakie korzyści odniesie sam Rybus z tego transferu? Kasa, kasa i... kasa. Nic więcej. Przynajmniej będzie miał rodaka w tej Czeczenii.
Btw:
http://www.90minut.pl/news/180/news1805 ... klasy.html
:shock:
Czyżby Niemcy szykowali się do aneksji polskiej ligi? Bo nie wiem kto tam mógłby oglądać nasze ligowe podwórko

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- mateusz6
- Juventino
to nie jest zły kierunek. Będzie miał pewnie pewny plac u nich i jeśli się pokaże z dobrej strony to zaraz go kupi CSKA lub Zenit. Ruska liga jest o wiele lepsza od polskiej.zoff pisze:Beznadziejny kierunek Polaka. Naprawdę. Grać na jakimś zadupiu w Czeczeni... kompletnie tego nie rozumie.
- Matiq
- Juventino
Jest zły. Wyjechał Janczyk, wyjechał i Murawski. Żaden z nich europy nie zawojował. Co prawda liga rosyjska jest mocniejsza od polskiej (to nie podlega dyskusji), ale raczej nie jest zbytnio perspektywiczna w kontekście dalszej kariery piłkarskiej. Już zdecydowanie lepszym kierunkiem byłaby Bundesliga, gdzie piłkarze maja realną szansę się rozwinąć i grać na wyższym poziomie.mateusz6 pisze:to nie jest zły kierunek. Będzie miał pewnie pewny plac u nich i jeśli się pokaże z dobrej strony to zaraz go kupi CSKA lub Zenit. Ruska liga jest o wiele lepsza od polskiej.
Wygląda na to, ze Legia nie bierze na poważnie wiosennych występów w LE, a szkoda.
- deszczowy
- Juventino
Miklas poleciła na kasę. Rybus i Borysiuk... ciekawe, kim chcą zawojować LE? :roll:zoff pisze:Beznadziejny kierunek Polaka. Naprawdę. Grać na jakimś zadupiu w Czeczeni... kompletnie tego nie rozumie.
- Pan Mietek
- Juventino
To nie jest żadna reguła, że Polak nie da rady w Rosji. Owszem, ja Maćkowi kariery nie wróżę i myślę, że Ariel Borysiuk trafił lepiej ale warto poczekać. Awans to jest na pewno bo Rosyjska Premier Liga to bodajże 6 w Europie a Terek to bogatszy klub. Stadion mają całkiem ładny.
Do składu najpewniej wskoczy Michał Żyro - to dobry, młody chłopak ale jeszcze trochę czasu minie zanim osiągnie poziom Rybusa. Ewentualnie grać będzie Michał Kucharczyk albo Rafał Wolski.

Eee.... Ty na poważnie sądziłeś, że można coś więcej osiągnąć? Sporting jest w teraz w ciemnej pupie ale i tak pokonanie go byłoby kolejnym cudem. Mnie bardziej martwi to, że teraz o mistrzostwo będzie bardzo ciężko.deszczowy pisze:Miklas poleciła na kasę. Rybus i Borysiuk... ciekawe, kim chcą zawojować LE?
Do składu najpewniej wskoczy Michał Żyro - to dobry, młody chłopak ale jeszcze trochę czasu minie zanim osiągnie poziom Rybusa. Ewentualnie grać będzie Michał Kucharczyk albo Rafał Wolski.
Rosyjska Liga startuje chyba 12 marca i dlatego możemy Maćka jeszcze zatrzymaćcharles pisze:Słyszałem że Rybus ma zagrać w obu meczach LE! a potem się przenieś, nie wiem jak Legia to wykombinowała

Ostatnio zmieniony 13 lutego 2012, 23:07 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- charles
- Juventino
poczekaj aż powiedzą ile będzie zarabiał bo jeśli będzie to kilka razy więcej niż w Legii doliczając do tego grę w silniejszej lidze niż Polska to całkiem zrozumiały ruch. większość naszych wyróżniających się ligowców ucieka z Polski za kasa i chęcią sprawdzenia siebie. inna sprawa że nie wychodzi.zoff pisze:Beznadziejny kierunek Polaka. Naprawdę. Grać na jakimś zadupiu w Czeczeni... kompletnie tego nie rozumie.
Słyszałem że Rybus ma zagrać w obu meczach LE! a potem się przenieś, nie wiem jak Legia to wykombinowała
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- D-Rose
- Juventino
około 250-300.000 zł miesiecznie. W Legii zarabial cos kolo 30.000charles pisze: poczekaj aż powiedzą ile będzie zarabiał bo jeśli będzie to kilka razy więcej niż w Legii doliczając do tego grę w silniejszej lidze niż Polska to całkiem zrozumiały ruch.

W rosji lige zaczynaja dopiero w marcu, wiec nie maja cisnienia zeby juz byl z nimi. Kontrakt podpisany, dzis a wchodzi w zycie z dniem 24.2.2012r.charles pisze:Słyszałem że Rybus ma zagrać w obu meczach LE! a potem się przenieś, nie wiem jak Legia to wykombinowała
Nie zebym mu zle zyczył. Janczyk sprzedany swego czasu do CSKA za blisko 4.000.000 euro od wczoraj przebywa na testach, w 4 druzynie II ligi Irlandii Północnej. :roll:
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2012, 23:21 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- charles
- Juventino
więc o czym my rozmawiamy dają młodemu chłopakowi 10 razy wiecej plus pewnie mieszkanie, auto itd. rok, dwa można pomieszkac i pograć w Czeczeniit doesn't matter pisze:około 250-300.000 zł miesiecznie. W Legii zarabial cos kolo 30.000charles pisze: poczekaj aż powiedzą ile będzie zarabiał bo jeśli będzie to kilka razy więcej niż w Legii doliczając do tego grę w silniejszej lidze niż Polska to całkiem zrozumiały ruch.
W rosji lige zaczynaja dopiero w marcu, wiec nie maja cisnienia zeby juz byl w nimi. Kontrakt podpisany, dzis a wchodzi w zycie z dniem 24.2.2012r.charles pisze:Słyszałem że Rybus ma zagrać w obu meczach LE! a potem się przenieś, nie wiem jak Legia to wykombinowała

dobry ruch Legii z tym kontraktem, może się Rybus jeszcze przyda w LE!
Jańczyk

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- oliver
- Juventino
dalej walczymy o mistrza ?? Dramat
:evil:
Kilka słów od Marka pokazujący cały krajobraz i rządzących :
http://ekstraklasa.net/europa/jozwiak-s ... 4a3e000000
To nic, że Ryba po Euro mógł być droższy. To nic, że mamy dwie dziury w 11 to nic i "walczymy o mistrza". :płaczę: :płaczę:
Na otarcie łez:
"Po transferze Maćka Rybusa do Tereka dostaliśmy od zarządu zielone światło na transfer przynajmniej jednego zawodnika. Legia na pewno zostanie wzmocniona, być może nawet jeszcze przed niedzielnym meczem ligowym z Górnikiem. We wtorek rano będę wiedział więcej. Przyjdzie do nas doświadczony, zagraniczny piłkarz, który nie musi uczyć się futbolu i od razu może grać w podstawowym składzie. Nie jest to Japończyk Matsui, którego testowaliśmy w styczniu. Słowak Sebo? Żadnych nazwisk więcej. Rybus jest naszym zawodnikiem do 23 lutego włącznie. To był jeden z naszych warunków w negocjacjach z Terekiem. Zależało nam, żeby - bez względu na wynik pierwszego meczu - zagrał także w rewanżu. Będzie do dyspozycji trenera Skorży w Zabrzu" - powiedział Leszek Miklas - Vollidiot
Brak mi słów

Kilka słów od Marka pokazujący cały krajobraz i rządzących :
http://ekstraklasa.net/europa/jozwiak-s ... 4a3e000000
To nic, że Ryba po Euro mógł być droższy. To nic, że mamy dwie dziury w 11 to nic i "walczymy o mistrza". :płaczę: :płaczę:
Na otarcie łez:
"Po transferze Maćka Rybusa do Tereka dostaliśmy od zarządu zielone światło na transfer przynajmniej jednego zawodnika. Legia na pewno zostanie wzmocniona, być może nawet jeszcze przed niedzielnym meczem ligowym z Górnikiem. We wtorek rano będę wiedział więcej. Przyjdzie do nas doświadczony, zagraniczny piłkarz, który nie musi uczyć się futbolu i od razu może grać w podstawowym składzie. Nie jest to Japończyk Matsui, którego testowaliśmy w styczniu. Słowak Sebo? Żadnych nazwisk więcej. Rybus jest naszym zawodnikiem do 23 lutego włącznie. To był jeden z naszych warunków w negocjacjach z Terekiem. Zależało nam, żeby - bez względu na wynik pierwszego meczu - zagrał także w rewanżu. Będzie do dyspozycji trenera Skorży w Zabrzu" - powiedział Leszek Miklas - Vollidiot
Brak mi słów
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti