WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja pogrywam, ale dopiero co zaczynam (2 miesiące), choć ostro, bo gram tylko ca. Nick ten sam co na forum, to sobie możesz staty zobaczyć.attyla7 pisze:o w0w, kto gra w QL z JuvePoland? jak coś to gram od czasów otwartej bety czyli już pare lat będzie![]()
Kusi mnie by zacząć grywać CPMA, bo fajne mapy są i oryginalny sposób poruszania.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- attyla7
- Juventino
jak wrócę do Wrocławia to się odezwę, ja gram głównie Duele (i instaCTF'y) i w ogóle Quake to moja druga pasja obok Juve, oglądam turnieje i kibicuje AvkowiPush3k pisze:Ja pogrywam, ale dopiero co zaczynam (2 miesiące), choć ostro, bo gram tylko ca. Nick ten sam co na forum, to sobie możesz staty zobaczyć.attyla7 pisze:o w0w, kto gra w QL z JuvePoland? jak coś to gram od czasów otwartej bety czyli już pare lat będzie![]()
Kusi mnie by zacząć grywać CPMA, bo fajne mapy są i oryginalny sposób poruszania.

- Push3k
- Juventino
Z chcęcią pogram. Od czasów pierwszego CoD to jest pierwsza gra przy której robię wszystko by zwiększyć swoje umiejętności w kierunku gry klanowej. Z doświadczenia wiem, że grając u boku z lepsyzmi graczami łatwo się podszkolić, to daj znać jakbyś coś grał, ale nie wcześniej jak w poniedziałek, bo jeszcze mi się sesja przedłuża.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Push3k
- Juventino
Meczu w tv nie będzie. Oglądamy wszyscy u siebie, no chyba, że ktoś weźmie ekipe do siebie do domu.
Za to mecz z Bolonią w niedziele wieczorem puszczą to proponuję za wczasu dorwać numer do No Stres i zarezerwować, żeby nie było takich niespodzianek jak ostatnio.
Za to mecz z Bolonią w niedziele wieczorem puszczą to proponuję za wczasu dorwać numer do No Stres i zarezerwować, żeby nie było takich niespodzianek jak ostatnio.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- juveninio
- Juventino
Cześć wszystkim
nowy kibic z okolic Wrocławia. Gdzie się spotykacie by wspólnie oglądać mecz, z wielką chęcią bym wpadł pokibicować z
Wami. I jeszcze jedno. Widziałem że organizują wyjazd na Juve-Inter. Czy jest możliwość wyjazdu nie będąc członkiem Drughi Polska?
pozdrawiam

Wami. I jeszcze jedno. Widziałem że organizują wyjazd na Juve-Inter. Czy jest możliwość wyjazdu nie będąc członkiem Drughi Polska?
pozdrawiam
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Witamy na pokładzie! :C Najbliższe spotkanie w doborowym towarzystwie będzie chyba w niedziele w No Stres(S!?) koło nasypu kolejowego (jedziesz jak na Plac Zielińskiego, tam wysiadasz idziesz prościutko do nasypu i skręcasz w lewo, nazwa lokalu jest okraszona <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> djodami - na pewno zauważysz), bo dzisiaj niestety będzie trzeba obejść się klimatem czterech ścianjuveninio pisze:Cześć wszystkimnowy kibic z okolic Wrocławia. Gdzie się spotykacie by wspólnie oglądać mecz, z wielką chęcią bym wpadł pokibicować z
pozdrawiam

Co do Drughi Polska, musisz być członkiem - zapisać się w odpowiednim okienku transferowym i płacić roczny kontrybut dla Cesarza.
Osobiście już porzuciłem opcje zrzeszenia się w takiej postaci, z racji wielu zastrzeżeń, ale to już wątek na inny temat

Jak będziesz w niedziele, to pogadamy 8)
- blk01
- Juventino
Mecz najprawdopodobniej zostanie rozegrany o 15, chyba nie puszczą wtedy w tv 

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Push3k
- Juventino
Jeszcze się zobaczy, a tymczasem następny jakiś ważniejszy mecz jaki mamy to 25 sobota o 20:45 z Milanem, także rezerwujcie sobie terminy.
Aha - niech ktoś dorwie numer telefonu do No Stres, bo by trzeba tam zadzwonić i zrobić rezerwację, żeby nie było tak jak ostatnio.
Aha - niech ktoś dorwie numer telefonu do No Stres, bo by trzeba tam zadzwonić i zrobić rezerwację, żeby nie było tak jak ostatnio.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- AmericanPsycho
- Juventino
Nom chłopy, na 25go koniecznie terminy rezerwować.
Nie tylko na mecz, ale od razu ogłaszam BEFORE u siebie, jako, że na początku marca zmieniam mieszkanie.
Nie tylko na mecz, ale od razu ogłaszam BEFORE u siebie, jako, że na początku marca zmieniam mieszkanie.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- AmericanPsycho
- Juventino
mam numer, ale będzie to w tv?
o której?
o której?
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- AmericanPsycho
- Juventino
71 7171654
masz, dzwoń i rezerwuj bo nie wiem ilu was będzie.
masz, dzwoń i rezerwuj bo nie wiem ilu was będzie.