Zakłady bukmacherskie

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
lukaszeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2012, 22:28

pan Zambrotta pisze: po drugie nie stawia się na swoich
Lepiej postawic na przeciwnika lub remis. Jak wygra nasza druzyna to kasa w plecy, ale radosc z wygranego meczu. Jak wygra przeciwnik to zal z przegranej, ale zawsze jakies pocieszenie w $$$ :P

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2012, 00:01

białas pisze:
po trzecie jak stawiam, to z listy moich 'pewniaków' na końcu przed wysłaniem skreślam jeden mecz.
zaintrygowała mnie ta teoria. na jakiej podstawie wybierasz mecz?
Najmniej prawdopodobny, parę razy dało mi to wygraną, parę razy okazało się, że i on wszedł więc był żal że nie zarobiłem parę groszy więcej, a parę razy... skreśliłem nie ten mecz, który trzeba :C
niemniej jednak moim zdaniem się opłaca, gdy wali się za stówkę 5 meczów o kursach 1.2 -1.3
po piąte dalej opracowuję system under/over 2,5 który męczę od roku :lol:
w jakim sensie "męczysz"? nie idzie czy coś jednak "udoskonalasz"?
Powiem tak - analizuję wyniki meczów z ostatnich trzech lat, uwzględniam obecną formę, pozycję w tabeli, skuteczność na wyjazdach i masę innych pierdół. Całość sprowadza się na wyjściu do % szans na under/over. O ile wynik jest sensowy dla jednego meczu (albo w mairę sensowny), tak dla pewnej serii gier już nie do końca. Może pokuszę się o wklejenie moich starań w tym temacie niedługo ;)
lukaszeq pisze:Lepiej postawic na przeciwnika lub remis. Jak wygra nasza druzyna to kasa w plecy, ale radosc z wygranego meczu. Jak wygra przeciwnik to zal z przegranej, ale zawsze jakies pocieszenie w $$$ :P
dokładnie tak zrobiłem w finale LM 2003 roku. Miałem stawiać jeszcze na Francję w 2006 roku na mundialu, ale zabrakło chęci do wydania stówki.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
probeert

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2012, 00:34

pan Zambrotta pisze:Powiem tak - analizuję wyniki meczów z ostatnich trzech lat, uwzględniam obecną formę, pozycję w tabeli, skuteczność na wyjazdach i masę innych pierdół. Całość sprowadza się na wyjściu do % szans na under/over. O ile wynik jest sensowy dla jednego meczu (albo w mairę sensowny), tak dla pewnej serii gier już nie do końca. Może pokuszę się o wklejenie moich starań w tym temacie niedługo :wink:
Analizy - analizami, jednak trzeba pamiętać, że nie ma czegoś takiego jak większe lub mniejsze szanse na strzelenie gola, to jest często zgubne :) Szanse są zawsze 50 na 50. Overy obstawiam od niedawna i nawet w meczach, gdzie ponad 2,5 gola to prawie pewność, też zdarzają się niespodzianki. Ot, chociażby niedawny mecz Villareal - FC Barcelona (0:0), a poprzedni na Camp Nou 5-0 dla Barcy (oczywiście tutaj wliczamy własny stadion jako jeden z czynników). Spotkania nie zawsze przebiegają po mojej myśli, dlatego nigdy nie stawiam na over/under jednej drużyny. Rownież jestem ciekaw, co tam naskrobałeś przez te 3 lata :wink:

In Marotta I trust...
Wiking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 08 lutego 2012, 09:17

pan Zambrotta pisze: po piąte dalej opracowuję system under/over 2,5 który męczę od roku :lol:

(...)

Powiem tak - analizuję wyniki meczów z ostatnich trzech lat, uwzględniam obecną formę, pozycję w tabeli, skuteczność na wyjazdach i masę innych pierdół. Całość sprowadza się na wyjściu do % szans na under/over. O ile wynik jest sensowy dla jednego meczu (albo w mairę sensowny), tak dla pewnej serii gier już nie do końca. Może pokuszę się o wklejenie moich starań w tym temacie niedługo ;)
A można spytać z jakich technik korzystasz? SVM? Drzewa decyzyjne? A może całe lasy drzew? :wink:

I skąd bierzesz dane do analizy?

izistaar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2012, 15:08

Kicek7 pisze:
izistaar pisze: Ile było do wygrania?
849 ;]
Masakra stary.
No nic widziałem wcześniej, że już nie raz trafiałeś, więc się odkujesz xD

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2012, 12:39

pan Zambrotta pisze: po trzecie jak stawiam, to z listy moich 'pewniaków' na końcu przed wysłaniem skreślam jeden mecz.
ooo to ktoś jeszcze tak robi oprócz mnie? :smile:

ogólnie uważam, że najważniejsze w bukmacherce jest stawkowanie. Tzn. o ile sama progresja czy ciąg fibonacciego jest średnim pomysłem, o tyle "dostosowywanie ich" do własnych potrzeb i granie tego co się lubi i czuje - undery/overy, niespodzianki, remisy może być ciekawym pomysłem.

Ostatnio mam duży fun, z typowania czegoś "po cichu" i jeżeli do 65-80 minuty nie ma tego wyniku- to wtedy live i kursy zamiast 1,3 są po 3 albo np. 18 :prochno:

btw. macie jakieś zagraniczne fajne fora, gdzie ziomki dają swoje typy, z analizami itd. ?
Zawsze chodziła mi po głowie własna euro-bet-yakuza. Konferencja na skypie ze znawcą trzeciej szkockiej, drugiej tureckiej i pierwszej bośniackiej, ja dorzucam typ z trzeciej polskiej i robimy kupony :prochno:

w bukmacherce najgorsze jest to, że jestem maniakiem statystyk, nazwisk, dat itp. mam <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wiedzę o piłce a potem idę dla zabawy do buka z moją dziewczyną, każde robi po kuponie za dyszkę, niektóre kluby się do niej uśmiechają, inne nazwy są ładniejsze od innych i na końcu efekt- 5 razy obstawialiśmy, ona 3 x won, ja zero.

Ciężko jest być prawdziwym facetem w dzisiejszych czasach...

od siebie polecam soccervista.com - dzięki niej odkryłem marokańską botolę i tamtejsze remisy. oooooooooch tak 8)

Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2012, 12:56

Może nie zagraniczna stronka, ale polecam. J od czasu do czasu korzystam z niej :) www.typersi.pl

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2012, 13:16

Jako, że niedawno wprowadzili Fortunę online, ponieważ uzyskali licencję. Znowu zacząłem grać u tego buka. Mówię znowu, ponieważ od jakiegoś 1,5-ora roku grywam online, a wcześniej chodziłem do budki pod blokiem :P

Zaletą jest to, że jest to w pełni legalny bukmacher oraz depozyt i wypłaty są na całkiem dowolne stawki.

Polecam EXPERTY, czyli obstawienie całej danej kolejki poszczególnej ligi, a jak wejdzie to zgarnia się EWK + bonus, który zazwyczaj wychodzi ok. 3-6k.

Na tą kolejkę mam puszczone coś takiego :P

http://zapodaj.net/da0c3578280a.jpg.html

Obrazek
Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2012, 11:34

A propo bonusów to fajna sprawa jest w bet-at-home.com. Jako, że mam dzis urodziny :whistle: dostałem bonus 20zł. Oczywiście, żeby go wypłacić trzeba obrócić kwotę 3 razy za min. kurs 1,50zł. Postawiłem już na Mönchengladbach. Kurs 2,20. Grają ze słabą spisującym się Kaiserslautern.

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2012, 15:52

Ja się chyba zastrzelę:

Fiorentina - Juventus 2
Parma - Milan 2
Wolves - United 2
Sevilla - Barca 2
Cagliari - Cesena 1
.
.
.
Legia - Polonia 1 :angry: :angry: :angry:

Byłbym bogatszy o 300 zł, a tak jestem w plecy. Jak ja nie cierpię Legii!!!

Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 20:29

Na dziś LE 2z3
Alkmaar vs Valencia x
Atl. Madryt vs Hannover 1
Schalke vs Ath. Bilbao 1

Kursy dosyć ciekawe, przy dobrym wkładzie można dużo wyciągnąć.

PS. na weekend kurs na mecz Catania vs Milan Typ 2: 2zł :shock:

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
probeert

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2012, 20:55

Bianconero92 pisze:Na dziś LE 2z3
Alkmaar vs Valencia x
Schalke vs Ath. Bilbao 1

Kurs na Milan systematycznie rośnie, jeszcze kilka dni temu był na poziomie 1.80-1.90. Najlepiej obstawić to jutro, kurs może podnieść się o 0.1-0.4, a to już ładnie wygląda. W sobotę jak zwykle spadnie ze względu na dużą ilość zakładów na to spotkanie. Jeśli chodzi o LE, zagrałem single:
Schalke - Bilbao powyżej 2.5 gola
Sporting - Metalist 1

In Marotta I trust...
!.Juve.!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 22:27

probeert pisze:
Bianconero92 pisze:Na dziś LE 2z3
Alkmaar vs Valencia x
Schalke vs Ath. Bilbao 1

Kurs na Milan systematycznie rośnie, jeszcze kilka dni temu był na poziomie 1.80-1.90. Najlepiej obstawić to jutro, kurs może podnieść się o 0.1-0.4, a to już ładnie wygląda. W sobotę jak zwykle spadnie ze względu na dużą ilość zakładów na to spotkanie. Jeśli chodzi o LE, zagrałem single:
Schalke - Bilbao powyżej 2.5 gola
Sporting - Metalist 1

tak na przyszłośc kolego , nie pisz Kursów w złotówkach .

Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 22:55

!.Juve.! pisze:tak na przyszłośc kolego , nie pisz Kursów w złotówkach .
Może uzasadnisz dlaczego?

Na jutro Barca vs Milan zastanawiam sie czy nie postawić czasem grubej kaski na x2. Co sądzicie?

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
!.Juve.!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2012, 11:37

Witam . Chciałbym Przedstawić Wszystkim Moją Wiedzę Związaną z Zakładami Bukmacherskimi :whistle:
Przykładowo Budżet Na Start Będzie Wynosił 500 PLN .
I Edycja Potrwa 31 Dni . Do Tego Czasu Pomogę Wam Pomnożyć Zainwestowane Środki.
Proszę Nie Przenosić Mojego Tematu do Zakłady Bukmacherskie.
Chciałbym Aby Wszystko Było Przejrzyste i Myśle że Sporo Ludzi Zainteresuję Się I Edycją .
Ruszamy !!

--------------------------------------------------------
STAN KONTA : 250 PLN

Tenis Challenger Saint Brieuc
Gianluca Naso - Laurinas Grigelis
Typ: 2
Kurs: 2.10
Stawka : 250
Możliwa Wygrana : 525 PLN