Zakłady bukmacherskie
- lukaszeq
- Juventino
Lepiej postawic na przeciwnika lub remis. Jak wygra nasza druzyna to kasa w plecy, ale radosc z wygranego meczu. Jak wygra przeciwnik to zal z przegranej, ale zawsze jakies pocieszenie w $$$pan Zambrotta pisze: po drugie nie stawia się na swoich

- pan Zambrotta
- Juventino
Najmniej prawdopodobny, parę razy dało mi to wygraną, parę razy okazało się, że i on wszedł więc był żal że nie zarobiłem parę groszy więcej, a parę razy... skreśliłem nie ten mecz, który trzeba :Cbiałas pisze:zaintrygowała mnie ta teoria. na jakiej podstawie wybierasz mecz?po trzecie jak stawiam, to z listy moich 'pewniaków' na końcu przed wysłaniem skreślam jeden mecz.
niemniej jednak moim zdaniem się opłaca, gdy wali się za stówkę 5 meczów o kursach 1.2 -1.3
Powiem tak - analizuję wyniki meczów z ostatnich trzech lat, uwzględniam obecną formę, pozycję w tabeli, skuteczność na wyjazdach i masę innych pierdół. Całość sprowadza się na wyjściu do % szans na under/over. O ile wynik jest sensowy dla jednego meczu (albo w mairę sensowny), tak dla pewnej serii gier już nie do końca. Może pokuszę się o wklejenie moich starań w tym temacie niedługow jakim sensie "męczysz"? nie idzie czy coś jednak "udoskonalasz"?po piąte dalej opracowuję system under/over 2,5 który męczę od roku :lol:

dokładnie tak zrobiłem w finale LM 2003 roku. Miałem stawiać jeszcze na Francję w 2006 roku na mundialu, ale zabrakło chęci do wydania stówki.lukaszeq pisze:Lepiej postawic na przeciwnika lub remis. Jak wygra nasza druzyna to kasa w plecy, ale radosc z wygranego meczu. Jak wygra przeciwnik to zal z przegranej, ale zawsze jakies pocieszenie w $$$
- probeert
- Juventino
Analizy - analizami, jednak trzeba pamiętać, że nie ma czegoś takiego jak większe lub mniejsze szanse na strzelenie gola, to jest często zgubnepan Zambrotta pisze:Powiem tak - analizuję wyniki meczów z ostatnich trzech lat, uwzględniam obecną formę, pozycję w tabeli, skuteczność na wyjazdach i masę innych pierdół. Całość sprowadza się na wyjściu do % szans na under/over. O ile wynik jest sensowy dla jednego meczu (albo w mairę sensowny), tak dla pewnej serii gier już nie do końca. Może pokuszę się o wklejenie moich starań w tym temacie niedługo![]()

In Marotta I trust...
- Wiking
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
A można spytać z jakich technik korzystasz? SVM? Drzewa decyzyjne? A może całe lasy drzew?pan Zambrotta pisze: po piąte dalej opracowuję system under/over 2,5 który męczę od roku :lol:
(...)
Powiem tak - analizuję wyniki meczów z ostatnich trzech lat, uwzględniam obecną formę, pozycję w tabeli, skuteczność na wyjazdach i masę innych pierdół. Całość sprowadza się na wyjściu do % szans na under/over. O ile wynik jest sensowy dla jednego meczu (albo w mairę sensowny), tak dla pewnej serii gier już nie do końca. Może pokuszę się o wklejenie moich starań w tym temacie niedługo![]()
I skąd bierzesz dane do analizy?
- Supersonic
- Juventino
ooo to ktoś jeszcze tak robi oprócz mnie?pan Zambrotta pisze: po trzecie jak stawiam, to z listy moich 'pewniaków' na końcu przed wysłaniem skreślam jeden mecz.
ogólnie uważam, że najważniejsze w bukmacherce jest stawkowanie. Tzn. o ile sama progresja czy ciąg fibonacciego jest średnim pomysłem, o tyle "dostosowywanie ich" do własnych potrzeb i granie tego co się lubi i czuje - undery/overy, niespodzianki, remisy może być ciekawym pomysłem.
Ostatnio mam duży fun, z typowania czegoś "po cichu" i jeżeli do 65-80 minuty nie ma tego wyniku- to wtedy live i kursy zamiast 1,3 są po 3 albo np. 18

btw. macie jakieś zagraniczne fajne fora, gdzie ziomki dają swoje typy, z analizami itd. ?
Zawsze chodziła mi po głowie własna euro-bet-yakuza. Konferencja na skypie ze znawcą trzeciej szkockiej, drugiej tureckiej i pierwszej bośniackiej, ja dorzucam typ z trzeciej polskiej i robimy kupony

w bukmacherce najgorsze jest to, że jestem maniakiem statystyk, nazwisk, dat itp. mam <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wiedzę o piłce a potem idę dla zabawy do buka z moją dziewczyną, każde robi po kuponie za dyszkę, niektóre kluby się do niej uśmiechają, inne nazwy są ładniejsze od innych i na końcu efekt- 5 razy obstawialiśmy, ona 3 x won, ja zero.
Ciężko jest być prawdziwym facetem w dzisiejszych czasach...
od siebie polecam soccervista.com - dzięki niej odkryłem marokańską botolę i tamtejsze remisy. oooooooooch tak 8)
- Bianconero92
- Juventino
Może nie zagraniczna stronka, ale polecam. J od czasu do czasu korzystam z niej
www.typersi.pl

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- *Ki$iEL*
- Juventino
Jako, że niedawno wprowadzili Fortunę online, ponieważ uzyskali licencję. Znowu zacząłem grać u tego buka. Mówię znowu, ponieważ od jakiegoś 1,5-ora roku grywam online, a wcześniej chodziłem do budki pod blokiem 
Zaletą jest to, że jest to w pełni legalny bukmacher oraz depozyt i wypłaty są na całkiem dowolne stawki.
Polecam EXPERTY, czyli obstawienie całej danej kolejki poszczególnej ligi, a jak wejdzie to zgarnia się EWK + bonus, który zazwyczaj wychodzi ok. 3-6k.
Na tą kolejkę mam puszczone coś takiego
http://zapodaj.net/da0c3578280a.jpg.html

Zaletą jest to, że jest to w pełni legalny bukmacher oraz depozyt i wypłaty są na całkiem dowolne stawki.
Polecam EXPERTY, czyli obstawienie całej danej kolejki poszczególnej ligi, a jak wejdzie to zgarnia się EWK + bonus, który zazwyczaj wychodzi ok. 3-6k.
Na tą kolejkę mam puszczone coś takiego

http://zapodaj.net/da0c3578280a.jpg.html

- Bianconero92
- Juventino
A propo bonusów to fajna sprawa jest w bet-at-home.com. Jako, że mam dzis urodziny
dostałem bonus 20zł. Oczywiście, żeby go wypłacić trzeba obrócić kwotę 3 razy za min. kurs 1,50zł. Postawiłem już na Mönchengladbach. Kurs 2,20. Grają ze słabą spisującym się Kaiserslautern.

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- ewerthon
- Juventino
Ja się chyba zastrzelę:
Fiorentina - Juventus 2
Parma - Milan 2
Wolves - United 2
Sevilla - Barca 2
Cagliari - Cesena 1
.
.
.
Legia - Polonia 1
Byłbym bogatszy o 300 zł, a tak jestem w plecy. Jak ja nie cierpię Legii!!!
Fiorentina - Juventus 2
Parma - Milan 2
Wolves - United 2
Sevilla - Barca 2
Cagliari - Cesena 1
.
.
.
Legia - Polonia 1

Byłbym bogatszy o 300 zł, a tak jestem w plecy. Jak ja nie cierpię Legii!!!
- Bianconero92
- Juventino
Na dziś LE 2z3
Alkmaar vs Valencia x
Atl. Madryt vs Hannover 1
Schalke vs Ath. Bilbao 1
Kursy dosyć ciekawe, przy dobrym wkładzie można dużo wyciągnąć.
PS. na weekend kurs na mecz Catania vs Milan Typ 2: 2zł :shock:
Alkmaar vs Valencia x
Schalke vs Ath. Bilbao 1
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- probeert
- Juventino
Kurs na Milan systematycznie rośnie, jeszcze kilka dni temu był na poziomie 1.80-1.90. Najlepiej obstawić to jutro, kurs może podnieść się o 0.1-0.4, a to już ładnie wygląda. W sobotę jak zwykle spadnie ze względu na dużą ilość zakładów na to spotkanie. Jeśli chodzi o LE, zagrałem single:Bianconero92 pisze:Na dziś LE 2z3
Alkmaar vs Valencia x
Schalke vs Ath. Bilbao 1
Schalke - Bilbao powyżej 2.5 gola
Sporting - Metalist 1
In Marotta I trust...
- !.Juve.!
- Juventino
probeert pisze:Kurs na Milan systematycznie rośnie, jeszcze kilka dni temu był na poziomie 1.80-1.90. Najlepiej obstawić to jutro, kurs może podnieść się o 0.1-0.4, a to już ładnie wygląda. W sobotę jak zwykle spadnie ze względu na dużą ilość zakładów na to spotkanie. Jeśli chodzi o LE, zagrałem single:Bianconero92 pisze:Na dziś LE 2z3
Alkmaar vs Valencia x
Schalke vs Ath. Bilbao 1
Schalke - Bilbao powyżej 2.5 gola
Sporting - Metalist 1
tak na przyszłośc kolego , nie pisz Kursów w złotówkach .
- Bianconero92
- Juventino
Może uzasadnisz dlaczego?!.Juve.! pisze:tak na przyszłośc kolego , nie pisz Kursów w złotówkach .
Na jutro Barca vs Milan zastanawiam sie czy nie postawić czasem grubej kaski na x2. Co sądzicie?
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- !.Juve.!
- Juventino
Witam . Chciałbym Przedstawić Wszystkim Moją Wiedzę Związaną z Zakładami Bukmacherskimi
Przykładowo Budżet Na Start Będzie Wynosił 500 PLN .
I Edycja Potrwa 31 Dni . Do Tego Czasu Pomogę Wam Pomnożyć Zainwestowane Środki.
Proszę Nie Przenosić Mojego Tematu do Zakłady Bukmacherskie.
Chciałbym Aby Wszystko Było Przejrzyste i Myśle że Sporo Ludzi Zainteresuję Się I Edycją .
Ruszamy !!
--------------------------------------------------------
STAN KONTA : 250 PLN
Tenis Challenger Saint Brieuc
Gianluca Naso - Laurinas Grigelis
Typ: 2
Kurs: 2.10
Stawka : 250
Możliwa Wygrana : 525 PLN

Przykładowo Budżet Na Start Będzie Wynosił 500 PLN .
I Edycja Potrwa 31 Dni . Do Tego Czasu Pomogę Wam Pomnożyć Zainwestowane Środki.
Proszę Nie Przenosić Mojego Tematu do Zakłady Bukmacherskie.
Chciałbym Aby Wszystko Było Przejrzyste i Myśle że Sporo Ludzi Zainteresuję Się I Edycją .
Ruszamy !!
STAN KONTA : 250 PLN
Tenis Challenger Saint Brieuc
Gianluca Naso - Laurinas Grigelis
Typ: 2
Kurs: 2.10
Stawka : 250
Możliwa Wygrana : 525 PLN