Wszystko o Milanie
- Vimes
- Juventino

Ibrahimović przyznał się do błędu: "Ibra: ‘I messed up’" i odebrał "Złotego Tapira". Chłop jest strasznie łasy na indywidualne wyróżnienia
Cierpliwości panie Zambrotta, wiem, że nie możesz się doczekać, ale jeszcze tyle nie napisałempan Zambrotta pisze:4200 Waszych ulubionych postów !
- Izi
- Juventino

Ibrahimovic chyba nie bardzo chcę z nami grać w lidze. Po tym jak uderzył - jeśli uderzył Storariego, kary mu nie skrócą, a może i nawet przedłużą. Biedny Milan, przy takiej pladze jeszcze ten daje tyłka.
Franciszek I wydaje się być uroczo pokorny.
- Bartek88
- Juventino

Jak to uderzył? Na chwile wyszedlem do kuchni i widze, akurat w najlepszej częściIzi pisze:Ibrahimovic chyba nie bardzo chcę z nami grać w lidze. Po tym jak uderzył - jeśli uderzył Storariego, kary mu nie skrócą, a może i nawet przedłużą. Biedny Milan, przy takiej pladze jeszcze ten daje tyłka.
Zreszta Ibra to taki Zambrotta (ten piłkarz), czy Totti... cham i prostak i jakos mnie to nie dziwi :lol: A i do tego sprzedawczyk.
- Push3k
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Hmmm, jest z tego filmik?Vimes pisze: Ibrahimović przyznał się do błędu: "Ibra: ‘I messed up’" i odebrał "Złotego Tapira". Chłop jest strasznie łasy na indywidualne wyróżnienia.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- pan Zambrotta
- Juventino

mozesz rozwinąć swoją błyskotliwą teorię?Bartek88 pisze: Zreszta Ibra to taki Zambrotta (ten piłkarz), czy Totti... cham i prostak i jakos mnie to nie dziwi :lol: A i do tego sprzedawczyk.
- Vimes
- Juventino

Z wręczenia tapira? Nie wiem. Znalazłem tylko zdjęcie.Push3k pisze:Hmmm, jest z tego filmik?Vimes pisze: Ibrahimović przyznał się do błędu: "Ibra: ‘I messed up’" i odebrał "Złotego Tapira". Chłop jest strasznie łasy na indywidualne wyróżnienia.
Dobrze, że dodałeś "ten piłkarz" w nawiasie, bo większość użytkowników gotowa by pomyśleć o innym panu Zambroccie w pierwszej kolejnościBartek88 pisze:Zreszta Ibra to taki Zambrotta (ten piłkarz), czy Totti... cham i prostaki jakos mnie to nie dziwi :lol: A i do tego sprzedawczyk.
Miśku, z Ciebie naprawdę jest wrażliwiecpan Zambrotta do Bartka88 pisze:mozesz rozwinąć swoją błyskotliwą teorię?
EDIT
@Push3k, nagranie z wręczania tapira: http://www.youtube.com/watch?v=FZgHhT_gDMw.
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2012, 11:56 przez Vimes, łącznie zmieniany 7 razy.
- pan Zambrotta
- Juventino

po prostu chciałbym wiedzieć, jak forumowy etatowy specjalista (głęboko już siedzący w IT!) wyjaśni mi, że Zambrotta jest chamem i prostakiem, w jednej linii wymieniany z Ibrą i Tottim.
- Piotr Juvefan
- Juventino

Zambrotta się sprzedał jak Ibra,Canna i reszta tamtego okresu no,ale do chama mu raczej daleko w porównaniu do Szmatana :lol:
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Zambro przed sprzedażą/odejściem był moim ulubionym zawodnikiem (może na równi z Nedvedem). Bardzo dobra gra w obronie i niesamowity ciąg na bramkę. Do tej pory pozostała po nim dziura...
W Milanie jest piętnaście razy słabszy niż w Juve.
W Milanie jest piętnaście razy słabszy niż w Juve.
- pan Zambrotta
- Juventino

nie pleć bzdur, skoro nie znasz nawet znaczenia podstawowych słów.Bartek88 pisze:Sprzedal nie sprzedal, ale okresle to tak, Zambrotta jest za bardzo agresywny
- Bartek88
- Juventino

:o :o :o <mother of god> musze zwrocic honor.pan Zambrotta pisze:nie pleć bzdur, skoro nie znasz nawet znaczenia podstawowych słów.Bartek88 pisze:Sprzedal nie sprzedal, ale okresle to tak, Zambrotta jest za bardzo agresywny
Caly czas pisząc Zambrotta mialem w glowie obraz tego Pana :oops: (ale oczywiscie nie zmienia to w zadem sposob meritum poprzedniej wypowiedzi

Chyba to znak, ze pora wkoncu sie wyspac.
- Vimes
- Juventino

Dajcie już spokój Gianluce, w końcu nawet Nedved go bronił: "Zambrotta: Calciopoli Forced Me To Leave Juve".
- eXoN
- Juventino

Przynajmniej nie zrobił tak jak Cannavaro, który zapewniał, że będzie w klubie na dobre i złe, a potem się do Realu przeniósł...
Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
Giampiero Boniperti
- Machnes
- Juventino

Na stronie Milanu, pojawil sie ciekawy news dotyczacy spiecia Storiari - Ibra. Polecam przeczytać.
Apropo Cygana jeszcze, mam wrazenie, ze on wszystkich chce poustawiać, wszystkim pokazac miejsce w szeregu
Komiczne jest to jak, po uderzenie Aronici chowa sie za Nocerino. Pamietam, jak na treningu kopnął kolegę z zespołu chodząc po czym z miną niewiniątka - co za tchórz :lol:
Komentarze Milanistow - Ibra dostaje kare za nazwisko
Apropo Cygana jeszcze, mam wrazenie, ze on wszystkich chce poustawiać, wszystkim pokazac miejsce w szeregu
Komentarze Milanistow - Ibra dostaje kare za nazwisko