Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2012, 23:53

Bartek88 pisze: W ogole dlaczego ta rezygnacja? Bo jego zawodnik sie dopuscil takiego czynu?
Dlatego ze gosc nie dał sobie w kasze dmuchać. On prowadził kadre i on odpowiadał za wyniki. Jezeli federacja go zatrudniła to powinna respektowac jego głos i to własnie on powinien posiadac decydujacy głos w w temacie kadry i tego kto bedzie kapitanem a kto nie.

Ani troche mnie ta jego dymisja nie dziwi.

Don Fabio nie pojdzie do Interu, predzej do Milanu.

Obrazek
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 00:24

Bartek88 pisze:@Leito: Co ty gadasz, potrzebny nam jest na LM porzadny dyrektor generalny. Ew. moze pracowac razem z Marotta. Jesli bedzie tylko chcial.
Capello za Marottę? Weź. Może Lippi? Przedłuży kontrakt z Grosso, może Cannavaro wróci.

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 01:35

alina pisze:
Bartek88 pisze:@Leito: Co ty gadasz, potrzebny nam jest na LM porzadny dyrektor generalny. Ew. moze pracowac razem z Marotta. Jesli bedzie tylko chcial.
Capello za Marottę? Weź. Może Lippi? Przedłuży kontrakt z Grosso, może Cannavaro wróci.
Obrazek

Jesli znasz historie Chieliniego bedziesz wiedzial o co chodzi.

KLIK ==>www
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 10:42

Włoski kapitan opuszcza tonący statek? Ostanio chyba zrobiła się na to moda :prochno:. A tak na serio to Capello dobrze zrobił :ok:.

Obrazek
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 11:44

Lippi z Conte razem? No way. Obaj mają duże ego, swoje koncepcje. Pozagryzaliby się. Doprawdy świetnie by to wyglądało.Były trener oraz były zawodnik jegoż. I kolejna porcja gadek, że Juve "jak nie to, to śmo". Mody na sukces tu nie potrzebujemy. Marcelo i tak by się nie zgodził. A co do Capello-to patrz wyżej w sensie starcia apodyktycznych charakterów. (chociaż to nie znaczy, że Marotta jest dla mnie guru transferowym, bo nie jest)
Po drugie wszystko się kończy, czasy Sacchiego też się skończyły. W Milanie problem leży w pomocy i kontuzjach, nie wiem czy w Allegrim.
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2012, 11:51 przez strong return, łącznie zmieniany 3 razy.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
19

Juventino
Juventino
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 11:46

ja capello nie widze na stanowisku marotty, nie wyobrazam sobie go jak negocjuje kontrakty i transfery. moim zdaniem moglby wejsc do zarzadu, zna sie na pilce i moze pomoc

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 12:02

Capello do Interu raczej nie przejdzie, jesli mialby gdzies isc trenowac to prawdopodobnie bedzie to Anzi.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 12:09

Już myślałem,że chcecie zmieniać Conte :prochno: :prochno: :prochno:

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 12:22

Fajnie się teraz czyta takie komentarze z maja:
Conte. Kto to w ogóle jest? Czym on zabłysnął, prowadzeniem Sieny? Czuje, że to będzie największa klapa trenerska ostatnich lat (co najmniej we Włoszech)...
Kto to w ogóle jest :shock:?
Conte trenerem? Rewelacja. Jeszcze tylko Lanzafame i najlepsi gracze ze Sieny i Europa nasza. Zarząd pluje w mordę wszystkim kibicom wybierając takiego nooba na trenera. Bez trenera z sukcesami w cv i porządnymi piłkarzami nic nie ugramy. Kiedy oni to w końcu zrozumieją?
:smile:

Mam ogromną nadzieje że Antonio CONTE zostanie naszym Alexem Fergusonem i że zmianą trenera nie będziemy musieli się martwić przez następne 20 lat.

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 12:26

19 pisze:ja capello nie widze na stanowisku marotty, nie wyobrazam sobie go jak negocjuje kontrakty i transfery. moim zdaniem moglby wejsc do zarzadu, zna sie na pilce i moze pomoc
Dlatego wolalbym Capello jako czlowieka odpowiedzialnego za decyzje kogo kupic kogo nie a Miernego od finansow, bo jak narazie z wysokością kontraktów nie przesadza, wrecz przeciwnie.
Marotta na LM bedzie jedna wielka niewiadomą bo tak naprawde dopiero wtedy poznamy jego kunszt. Tylko, ze nie wiem czy chce sobie patrzec na takie 'eksperymenty', zwlaszcza gdzie ostatni raz w LM ugralismy cos wieki temu.

KLIK ==>www
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 13:46

leito1344 pisze:No no. Fabio o 8 miesięcy za późno. No cóż mamy Conte i jak na razie nie jest źle.
Chyba całe szczęście. Ja bym teraz nie zamienił Conte na Capello. Nie rozumiem też po co niektórzy użytkownicy chcieliby na siłę go wciskać do zarządu. Po kiego grzyba? Czasem lepiej Nie "ulepszać" czegoś co funkcjonuje dobrze, poza tym zostawił Juve tak samo jak Zambrotta czy inni więc nie wiem po co Juve miałoby o niego zabiegać. Z drugiej strony mam nadzieję że @pan Zambrotta nie wykrakał jego powrotu do Włoch jako trenera rywali, tego też bym nie chciał.
Ciekawe co teraz z reprezentacją Anglii, było nie było pół roku przed euro mają wała, przede wszystkim pytanie kto nowym selekcjonerm. Tak z drugiej strony, może im wyjść to na dobre, znając Capello to drużyna ma mocne fundamenty a sam Fabio nazwijmy to "nie ma szczęścia w meczach o stawkę", więc ktoś konkretny móglby coś z tego wyciągnąć.
Hmm Van Gaal i Ancelotti dalej są wolni?
Bartek88 pisze:Jakos nie widze Capello na lawce interu. Zwlaszcza po przyznaniu im scudetto, ktore On wygral. Z ktorego Moratti tak cieszyl swoje konskie zęby.
Skoro poszedł tam Ranieri z którego łacha darliw Interze, a sam Capello bez mrugnięcia okiem poleciał z Turynu do Madrytu, to myślę, że wszystko jest możliwe.
19 pisze:ja capello nie widze na stanowisku marotty, nie wyobrazam sobie go jak negocjuje kontrakty i transfery. moim zdaniem moglby wejsc do zarzadu, zna sie na pilce i moze pomoc
Ja w ogóle nie widzę sensu go tu ściągać, chyba że tylko po to by nie trenował Interu czy Milanu lub Romy. Wystarczy już nam Nedved który w zasadzie nie wiadomo od czego jest (oczywiście nie mam nic przeciwko temu by tu był, bo swoją karierą na to zasłużył, ale dosyć tych "znajomych królika" :) ).
Bartek88 pisze:Marotta na LM bedzie jedna wielka niewiadomą bo tak naprawde dopiero wtedy poznamy jego kunszt. Tylko, ze nie wiem czy chce sobie patrzec na takie 'eksperymenty', zwlaszcza gdzie ostatni raz w LM ugralismy cos wieki temu.
Tylko czy Capello miał kiedyś podobne stanowisko? No niby był selekcjonerem, ale to jednak trochę co innego. Ludzie on jest trenerem przede wszystkim a nie kolesiem od transferów.
Wojtek pisze:Fajnie się teraz czyta takie komentarze z maja
Podejrzewam że każdy miał pewne wątpliwości, zwłaszcza pamiętając Ferrarę który był fajny aż do pierwszych problemów, potem się posypało. Faktycznie sporo się przez te nieco ponad pół roku pozmieniało, gdzie teraz jest Boas (w lidze już teraz praktycznie bez szans na mistrzostwo) czy nawet uwielbiany tu Deschapms (żeby nie było, ja też ciągle mam do niego szacunek, ale jednak zwłaszcza początek sezonu miał słaby) a Conte... Oczywiście czasem lepiej się ni odzywać, niż wstydzić się swoich postów sprzed roku :)
eXoN pisze:Ancelotti w PSG.
Fakt, nie wiem co mi się popieprzyło. Tak czy siak pare chwytliwych nazwisk się znajdzie, choć czasu dosyć mało. Mi tam jednak na sukcesie Anglii nie zależy.
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2012, 13:57 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.

eXoN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 13:54

@D@$ pisze: Hmm Van Gaal i Ancelotti dalej są wolni?
Ancelotti w PSG.

Bardzo go chciałem w Juve, według mnie bardziej by do nas pasował niż Capello.

Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
leito1344

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 13:59

@D@$ pisze:
leito1344 pisze:No no. Fabio o 8 miesięcy za późno. No cóż mamy Conte i jak na razie nie jest źle.
Chyba całe szczęście. Ja bym teraz nie zamienił Conte na Capello. Nie rozumiem też po co niektórzy użytkownicy chcieliby na siłę go wciskać do zarządu.
Owszem. Tu się zgodzę, ale jakby w maju zrezygnował z trenowania Anglii i przyjął by ofertę Juventusu (a taką miał) to wolałbyś jego czy wówczas jeszcze nie pewnego Conte?

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 14:39

Dyskusje o Capello proponuje przenieść do innego tematu.Teraz mamy Conte młodego,zdolnego,ambitnego trenera z jajami.Panu Capello i jego drewnianemu 4-4-2 już dziękujemy.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2012, 14:41

Sorek21 pisze:Dyskusje o Capello proponuje przenieść do innego tematu.Teraz mamy Conte młodego,zdolnego,ambitnego trenera z jajami.Panu Capello i jego drewnianemu 4-4-2 już dziękujemy.
Gdybyśmy w tym momencie zajmowali 7 miejsce w lidze to błagałbyś o sprowadzenie Capello! Może jego 4-4-2 jest drewniane a skuteczne. Każdy mecz 1-0 :D

Zablokowany