Coppa Italia (1/2): Milan 1-2 JUVENTUS
- Mocarny
- Juventino
@ Arbuzini
Wydawało mi się, że chodziło o rękę a nie spalony
FORZA JUVE! Mimo wszystko. Nawet za to, że mam już dwie żółte kartki na forum chociaż o jednej nic nie wiedziałem a drugą dostałem za to, że całą pierwszą połowę szukałem odpowiedniego linku aż w końcu o tym napisałem
Lenistwo as hell!
Wydawało mi się, że chodziło o rękę a nie spalony

FORZA JUVE! Mimo wszystko. Nawet za to, że mam już dwie żółte kartki na forum chociaż o jednej nic nie wiedziałem a drugą dostałem za to, że całą pierwszą połowę szukałem odpowiedniego linku aż w końcu o tym napisałem

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Tam była ręka Zlatana, a nie spalony...Arbuzini pisze: Sędzia uratował nam tyłek tym iluzorycznym spalonym, ale nie mam zamiaru się tym smucić.
Pierwsza bramka po akcji "nowych". Padoin-Boriello-Caceres
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 22:46 przez yanquez, łącznie zmieniany 1 raz.
- gianbuffon
- Juventino
Wielcy menedżerowie z FM-a, którzy zmienili Caceresa po pierwszej połowie -dajcie sobie bana na tydzień 

Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 22:46 przez gianbuffon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kiss
- Juventino
Jest jeszcze ktos, kto z upartoscia osla bedzie twierdzil ze gramy o LM, a nie o mistrzostwo, majac za glowna konkurencje taki Milan?
Napastnik swiatowej klasy na gwalt potrzebny, a nawet dwoch. Moim zdaniem mamy 5 napstanikow i zaden z nich nawet na lawke by sie nie zmiescil tego Juventusu, ktory wspominamy i do ktorego chcemy dazyc.
Napastnik swiatowej klasy na gwalt potrzebny, a nawet dwoch. Moim zdaniem mamy 5 napstanikow i zaden z nich nawet na lawke by sie nie zmiescil tego Juventusu, ktory wspominamy i do ktorego chcemy dazyc.
- IGI
- Juventino
Jesli chodzi Ci o bramke zlatana, to tam byla reka, nie spalony. Jesli nie, to spalony faktycznie raz byl odgwizdany na nasza korzysc, chociaz nie powiedzialbym, ze te sytuacje na 100% milan skonczylby bramka.Arbuzini pisze:Caceres wygrał nam mecz. Brawo! Przy drugim strzale byłem niemal przekonany, że to Pirlo.
Sędzia uratował nam tyłek tym iluzorycznym spalonym, ale nie mam zamiaru się tym smucić. Tyle razy my musieliśmy narzekać na pracę sędziego, że jak raz odwróciły się rolę to nie ma się co biczować z tego powodu.
EDIT:
Fajnie wyglada, jak 10 osob przede mna i kolejne tyle po mnie wypomina blad Arbuziniemu ^^
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 22:49 przez IGI, łącznie zmieniany 1 raz.

- cerb
- Juventino
Całe szczescie ze sprowadzili Caceresa a nie Maxi Lopeza.. 
Kolejny mecz bez porazki, kolejny mecz w ktorym to Juventus prowadzil gre a nie przeciwnik.
Wynik 2:1 to najlepszy z mozliwych.. mozna grac na remis lub porazke 1:0 a biorac pod uwage statystyki awans mamy w kieszeni.
A dla nas finał jest na wagę złota bo zagwarantuje udział w Pucharach czego nie udalo sie wywalczyc w poprzednim sezonie.
Borriello tragedia.. zrozumiem jego transfer tylko wtedy gdy go nie wykupia latem i ze byl tylko na ławkę zeby zalepic dziure po Iaquincie i Amaurusie

Kolejny mecz bez porazki, kolejny mecz w ktorym to Juventus prowadzil gre a nie przeciwnik.
Wynik 2:1 to najlepszy z mozliwych.. mozna grac na remis lub porazke 1:0 a biorac pod uwage statystyki awans mamy w kieszeni.
A dla nas finał jest na wagę złota bo zagwarantuje udział w Pucharach czego nie udalo sie wywalczyc w poprzednim sezonie.
Borriello tragedia.. zrozumiem jego transfer tylko wtedy gdy go nie wykupia latem i ze byl tylko na ławkę zeby zalepic dziure po Iaquincie i Amaurusie
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 22:48 przez cerb, łącznie zmieniany 1 raz.
- Damiankarol
- Juventino
Najbardziej emocjonujący mecz w tym sezonie, szczególnie druga połówka.
Dużo kontrowersyjnych sytuacji, ale bez większych wypaczeń wyniku.
Wymarzony powrót Caseresa.
Dzielą nas dwa mecze od srebrnej gwiazdki
Dużo kontrowersyjnych sytuacji, ale bez większych wypaczeń wyniku.
Wymarzony powrót Caseresa.
Dzielą nas dwa mecze od srebrnej gwiazdki

Forza Juve !! Forza Alex !!
- KondzioJuveFans
- Juventino
Forza Juve !
CACERES <3
CACERES <3
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Tam nie było spalonego tylko ręka ZlatanaArbuzini pisze:Caceres wygrał nam mecz. Brawo! Przy drugim strzale byłem niemal przekonany, że to Pirlo.
Sędzia uratował nam tyłek tym iluzorycznym spalonym, ale nie mam zamiaru się tym smucić. Tyle razy my musieliśmy narzekać na pracę sędziego, że jak raz odwróciły się rolę to nie ma się co biczować z tego powodu.
- Nedved4life
- Juventino
No Lichy na prawej to na dzień dzisiejszy lepszy jest, ciekawe jak Martin by się sprawował na lewej? Świetny mecz. Forza Juve!
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
"Jesteś mocny, na ile mocna jest Twoja ławka", czyli jednym zdaniem walczymy o wszystko na każdym froncie. Druga bramka Caceresa miód malina. Przez większy okres czasu to my byliśmy pod grą, kontrolowaliśmy przebieg spotkanie ( z wyjątkiem okresu 10-15 min, kiedy to Milan strzelał)
Szanujemy piłkę, nie tracimy jej głupio, co cieszu, trzeba koniecznie poprawić skuteczność...
Jednym słowem, Elegancko ;]
Szanujemy piłkę, nie tracimy jej głupio, co cieszu, trzeba koniecznie poprawić skuteczność...
Jednym słowem, Elegancko ;]
- Filippo911
- Juventino
A jak Fabio wchodził , to rzucił tekstem w stylu "maska Zorro" czy "wchodzi Zorro"sylvin pisze:rosyjski komentator jest swietny:P w osatniej akcji jak quagliarella sie przewrocil to ten - quagliarella czlowiek w karnawalowej masce![]()
brawo caceres, przepraszam profesor i technik caceres!
zas Zlatan jak zwykle mial cos do powiedzenia po meczu... Forza Juve
Caceres - świetny debiut / powrót
szkoda niewykorzystanych okazji (akcja FQ z ostatnich minut) , ale i tak jest dobrze
- annihilator1988
- Juventino
I właśnie dlatego jestem przeciwny wydaniu 5 mln euro za Estiego. Ja mówię głośne i stanowcze nie, jeśli aż taka kasa ma pójść na gościa, który w 90% jest bezproduktywny przy konstruowaniu akcji ofensywnych. 3 mln euro to max jakie wydałbym na miejscu zarządu na tego piłkarza. Natomiast Martin nie mógł sobie wymarzyć lepszego debiutu. Ciekawe czy Conte pozwoli mu grać na lewej stronie obrony 

Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 22:49 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.