Coppa Italia (1/2): Milan 1-2 JUVENTUS
- sylvin
- Juventino
rosyjski komentator jest swietny:P w osatniej akcji jak quagliarella sie przewrocil to ten - quagliarella czlowiek w karnawalowej masce
brawo caceres, przepraszam profesor i technik caceres!
zas Zlatan jak zwykle mial cos do powiedzenia po meczu... Forza Juve
brawo caceres, przepraszam profesor i technik caceres!
zas Zlatan jak zwykle mial cos do powiedzenia po meczu... Forza Juve
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba.
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
- Arbuzini
- Juventino
Caceres wygrał nam mecz. Brawo! Przy drugim strzale byłem niemal przekonany, że to Pirlo
.
Sędzia uratował nam tyłek tym iluzorycznym spalonym, ale nie mam zamiaru się tym smucić. Tyle razy my musieliśmy narzekać na pracę sędziego, że jak raz odwróciły się rolę to nie ma się co biczować z tego powodu.

Sędzia uratował nam tyłek tym iluzorycznym spalonym, ale nie mam zamiaru się tym smucić. Tyle razy my musieliśmy narzekać na pracę sędziego, że jak raz odwróciły się rolę to nie ma się co biczować z tego powodu.
- booyak
- Juventino
Jak na ironie oprócz 2 bramek Caceres nie widoczny w 2 połowie czego nie można było powiedzieć po pierwszych 45 minutach. Wynik bardzo cieszy choć szczerze mówiąc jestem nim mile zaskoczony. Udany drugi debiut w Juve naszego nowego-starego obrońcy. Choć Lichy bije go na głowe w grze ofensywnej.
★ ★ ★
- sylvin
- Juventino
tam wydaje mi sie ze byla reka sprzedawczyka ZlatanaArbuzini pisze:Caceres wygrał nam mecz. Brawo! Przy drugim strzale byłem niemal przekonany, że to Pirlo.
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba.
- Bartek88
- Juventino
Moje kochane słoneczko z nr 4 :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
A wy chcieliscie Guarina.
Szkoda, ze Quagliarella sie przewrocil pod koniec, Milan by był dobity.
Swoja drogą ładny, bardzo ładny mecz, nawet Bonucciemu szlo dobrze, interweniował na miare obrońcy.
Szkoda tylko, ze zamiast Eli wychodzi 3-ci rezerwowy napastnik Boriello ...
Ale coz, mecz wygrany, Conte wie lepiej. <3
A wy chcieliscie Guarina.
Szkoda, ze Quagliarella sie przewrocil pod koniec, Milan by był dobity.
Swoja drogą ładny, bardzo ładny mecz, nawet Bonucciemu szlo dobrze, interweniował na miare obrońcy.
Szkoda tylko, ze zamiast Eli wychodzi 3-ci rezerwowy napastnik Boriello ...
Ale coz, mecz wygrany, Conte wie lepiej. <3
- eXoN
- Juventino
Jak się nie mylę to nie był spalony tylko ręka, i odgwizdana słusznie.Arbuzini pisze:
Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
Giampiero Boniperti
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
Jest !!!
Jestesmy lepsi panowie w tym sezonie od Milanu
Ibra jest smieszny !!!
mamy wspanialy sklad na doppio this year !!!
Jestesmy lepsi panowie w tym sezonie od Milanu
Ibra jest smieszny !!!
mamy wspanialy sklad na doppio this year !!!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Tam nie było spalonego. Była ręka Zlatana.Arbuzini pisze:Sędzia uratował nam tyłek tym iluzorycznym spalonym, ale nie mam zamiaru się tym smucić. Tyle razy my musieliśmy narzekać na pracę sędziego, że jak raz odwróciły się rolę to nie ma się co biczować z tego powodu.
Mówiłem, że wygramy, więc wygraliśmy. Czego chcecie więcej?
- kosciu88
- Juventino
Ladny debiut Martina i wynik, tym bardziej ze gralismy na wyjezdzie. Nie mialbym nic przeciwko gdybysmy powtorzyli to w lidze. 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- koki90
- Juventino
Morda mi się cieszy z wyniku. Piękna druga bramka. Szkoda ostatniej sytuacji Quagliarelli, kiedy źle przyjął piłkę posyłaną przez Pirlo.
Wszystko wyglądałoby pięknie, gdyby nie tak masowa ilość głupich strat i zagrań jakiej jeszcze na oczy nie widziałem. Aż mi się stare złe czasy przypomniały...
Wszystko wyglądałoby pięknie, gdyby nie tak masowa ilość głupich strat i zagrań jakiej jeszcze na oczy nie widziałem. Aż mi się stare złe czasy przypomniały...