Coppa Italia (1/2): Milan 1-2 JUVENTUS
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jakiego wiatru?booyak pisze:Choćby to że nie stoi przy linii bocznej jak Vucinic a szuka piłki. Pokazuje się do zagrań. Mimo kilku strat robi więcej wiatru w przodzie. Wolę to niż stojącego czarnogórca i to nie ze względów sympatii.
- IGI
- Juventino
Za to, ze jako jedyny w druzynie jednym zwodem potrafi sie oderwac obroncom. Mysle, ze przy Mirko zamiast Estiego, bedzie prezentowal sie jeszcze lepiej.stahoo pisze:Za nieudana piętkę, straty czy nazwisko?IGI pisze: Na +
Alex
Korzystajac z posta, raz jeszcze, boriello

- @Maras@
- Juventino
Jak na razie podoba mi się gra. Można by się pokusić o stwierdzenie, że jak na razie zdominowaliśmy ten mecz. Milan miał jakieś tam akcje i strzały na bramkę, ale praktycznie to my jesteśmy ciągle przy piłce i to w większości na połowie przeciwnika.
Coraz bardziej przekonuję się do Giaccha nie tylko jako zawodnika, ale i grającego na środku. Jest szczególnie przydatny przy budowaniu szybkiej kontry. Dzisiaj już kilka razy ładnie udzielał się do akcji ofensywnych i szybko przeprowadzał piłkę przez środek boiska. Oby tak dalej.
Trochę zawodzą mnie Esti i Del Piero. Głównie z tego powody, że Esti przede wszystkim próbuje się wpisać na listę strzelców, zamiast próbować dobrze dograć piłkę komuś w okolicach bramki, a Alex, czasem na siłę próbuje sam przedryblować całą obronę przeciwnika. Boriello to dzisiaj gość któremu na pewno nie można odmówić woli walki, ale kilka razy piłka odbiła się od niego jak od ściany. Nie licząc tego to ma facet pecha bo kolejny raz nie miał żadnej klarownej sytuacji do strzału na bramkę (jeśli w ogóle miał jakiekolwiek okazje).
Jeśli chodzi o naszych debiutantów to na razie oceniłbym ich co najmniej poprawnie. Po Caceresie widać jeszcze, że brak mu zgrania, bo zagrał kilka niecelnych lub nie w tempo piłek. Na pewno widoczne jest u niego to czego się po nim spodziewaliśmy, czyli duże zaangażowanie w akcje ofensywne. Padoin często faulowany, raz ładnie wyłuskał piłkę Ambrosiniemu na linii pola karnego. Ogólnie OK...
Miejmy nadzieję, że w drugiej połowie będziemy potrafili utrzymać podobny poziom zaangażowania, podobnie nie damy pograć Milanowi, a może sami w końcu wypracujemy jakąś dobrą sytuację i zamienimy ją na gola
FORZA JUVE !!!! \o/

Coraz bardziej przekonuję się do Giaccha nie tylko jako zawodnika, ale i grającego na środku. Jest szczególnie przydatny przy budowaniu szybkiej kontry. Dzisiaj już kilka razy ładnie udzielał się do akcji ofensywnych i szybko przeprowadzał piłkę przez środek boiska. Oby tak dalej.
Trochę zawodzą mnie Esti i Del Piero. Głównie z tego powody, że Esti przede wszystkim próbuje się wpisać na listę strzelców, zamiast próbować dobrze dograć piłkę komuś w okolicach bramki, a Alex, czasem na siłę próbuje sam przedryblować całą obronę przeciwnika. Boriello to dzisiaj gość któremu na pewno nie można odmówić woli walki, ale kilka razy piłka odbiła się od niego jak od ściany. Nie licząc tego to ma facet pecha bo kolejny raz nie miał żadnej klarownej sytuacji do strzału na bramkę (jeśli w ogóle miał jakiekolwiek okazje).
Jeśli chodzi o naszych debiutantów to na razie oceniłbym ich co najmniej poprawnie. Po Caceresie widać jeszcze, że brak mu zgrania, bo zagrał kilka niecelnych lub nie w tempo piłek. Na pewno widoczne jest u niego to czego się po nim spodziewaliśmy, czyli duże zaangażowanie w akcje ofensywne. Padoin często faulowany, raz ładnie wyłuskał piłkę Ambrosiniemu na linii pola karnego. Ogólnie OK...
Miejmy nadzieję, że w drugiej połowie będziemy potrafili utrzymać podobny poziom zaangażowania, podobnie nie damy pograć Milanowi, a może sami w końcu wypracujemy jakąś dobrą sytuację i zamienimy ją na gola

FORZA JUVE !!!! \o/

Ale Miras nie może wejść za Estiego (chyba że przy zmianie ustawienia), bo przecież nie będzie wracał do obronyIGI pisze:Za to, ze jako jedyny w druzynie jednym zwodem potrafi sie oderwac obroncom. Mysle, ze przy Mirko zamiast Estiego, bedzie prezentowal sie jeszcze lepiej.stahoo pisze:Za nieudana piętkę, straty czy nazwisko?IGI pisze: Na +
Alex
Korzystajac z posta, raz jeszcze, borielloNajgorsze jest to, ze gra u nas drugie spotkanie, a powoduje juz u mnie gorsze emocje niz ze swoich "najlepszych" czasow amauri.

Chyba piszesz nie o Giacchu a o Estim :]Darius19 pisze:Niestety Giaccherini bardzo ale to bardzo słabo. Miał jeśli się nie mylę w 32 minucie akcję po której musiał paść gol to strzelił na wiwat. 2 minuty później też w polu karnym zamiast podać było 2 zawodników lepiej ustawionych to nie podał tylko strzelił i bardzo niecelnie.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 21:49 przez @Maras@, łącznie zmieniany 2 razy.

- Darius19
- Juventino
Niestety Giaccherini bardzo ale to bardzo słabo. Miał jeśli się nie mylę w 32 minucie akcję po której musiał paść gol to strzelił na wiwat. 2 minuty później też w polu karnym zamiast podać było 2 zawodników lepiej ustawionych to nie podał tylko strzelił i bardzo niecelnie. Jak dla mnie wstawić Fabio za niego. Padoin i Caceres nad wyraz dobrze bardzo mi się podobają przynajmniej po 1 połowie. Obawiałem się postawy Storariego jednak po 1 połowie trochę się uspokoiłem widząc, że pewnie broni strzały. Na plus Padoin, Caceres, Alex, Pirlo i Barzagli bardzo dobra postawa w grze po pierwszej połowie.
FORZA JUVE
- Czarek_88
- Juventino
Darius19 pisze:Niestety Giaccherini bardzo ale to bardzo słabo. Miał jeśli się nie mylę w 32 minucie akcję po której musiał paść gol to strzelił na wiwat. 2 minuty później też w polu karnym zamiast podać było 2 zawodników lepiej ustawionych to nie podał tylko strzelił i bardzo niecelnie. Jak dla mnie wstawić Fabio za niego. Padoin i Caceres nad wyraz dobrze bardzo mi się podobają przynajmniej po 1 połowie. Obawiałem się postawy Storariego jednak po 1 połowie trochę się uspokoiłem widząc, że pewnie broni strzały. Na plus Padoin, Caceres, Alex, Pirlo i Barzagli bardzo dobra postawa w grze po pierwszej połowie.
Chyba oglądamy inny mecz:)
- mati888
- Juventino
Amauri zaraz po przyjściu do nas ładował gole, a ten cieniuje od pierwszej minuty. Nie ma porównania jak na razie.Krzychu89 pisze:Boriello jest bezużyteczny, wydaje mi się że Amauri jest od niego o wiele lepszy
Barzagliego to bym przyrównał do Cannavaro, bez kitu - jest świetny. Del Piero - obawiam się, że to on zejdzie prędzej niż Borriello. A Pirlo to nie oszczędzają, aż mnie nogi bolą...
Obawiam się, że Seedorf coś wpakuje - on ma a nas patent. Niby nic wielkiego nie pokazuje poza twardą grą, ale moze mu najść jedna dobra gała jak to już czasem z nim było
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- pablo1503
- Juventino
Caseres mnie nie przekonuje, ale Padoin? Całkiem przyzwoicie. Prócz jednej złej wrzutki, to właściwie gra bez błędów.
Elia -> Esti(Tragedia. Po tym meczu stwierdzam, że 5mln za niego to za dużo)
Quag -> Boriello(To co wyżej)
Elia -> Esti(Tragedia. Po tym meczu stwierdzam, że 5mln za niego to za dużo)
Quag -> Boriello(To co wyżej)

- booyak
- Juventino
Daje głowę że gdyby Del Piero grał tylko co Vucinic nawet teraz nioe dyskutowalibyśmy komu należy się pierwsza jedenastka.vieira4 pisze:Nie porównuj Vucinica i Del Piero w tym sezonie bo ta sympatia właśnie zakrywa ci trzeźwość spojrzenia.
Ja po prostu nie lubię leni boiskowych którzy nie dość że nie biegają to każdym zagraniem chcą pokazać gwiazdorstwo (patrz Ibra w tym sezonie). EOT z mojej strony
★ ★ ★
- Bartek88
- Juventino
0_0 :o :shock: Boze czy ty to widzisz?!Smok-u pisze:Najsłabsi z naszej drużyny to Esti, Amauri II i Alex, niestety ale teraz już wiem, czemu nasz kapitan wszystkie mecze przesiaduje na ławce. Co dostanie piłkę to strata. Liczę ,że 1-0 ugramy.
Chyba smoku nie ten mecz ogladasz.
Esti zepsul dwa strzaly a Alex jest jedym z lepszych zawodnikow na boisku, przełącz na prawidlowy kanał
- meda11
- Juventino
Gdybyś był bardziej rozgarnięty to zauważyłbyś, że Alex w tym spotkaniu gra cofniętego napastnika w linii ataku z Borriello, a Vucinić lewego skrzydłowego/napastnika w 3-ososbowym napadzie.booyak pisze:Choćby to że nie stoi przy linii bocznej jak Vucinic a szuka piłki. Pokazuje się do zagrań. Mimo kilku strat robi więcej wiatru w przodzie. Wolę to niż stojącego czarnogórca i to nie ze względów sympatii.Smok-u pisze:Tak z czystej ciekawości. Co zrobił Alex, że wszyscy go oceniają na plus? Każdy jego drybling to strata, a naliczyłem 3 sytuacje ,że mógł zagrać i było by z tego przynajmniej dośrodkowanie.

MECZ NA RAI1 HD NIEKODOWANY!!!
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 21:50 przez meda11, łącznie zmieniany 1 raz.
- Giovani
- Juventino
Wolisz Del Piero, który zrobi trochę wiatru i zaraz straci piłkę, niż Vucinicia (wcale tak mało nie biega, nie przesadzajmy, ale jak widać przyjęło się, że jest leniem... :roll: ), który asystuje, dzieli się piłką z partnerami i co najważniejsze... często coś z tego wychodzi ? Pozdrobooyak pisze:Choćby to że nie stoi przy linii bocznej jak Vucinic a szuka piłki. Pokazuje się do zagrań. Mimo kilku strat robi więcej wiatru w przodzie. Wolę to niż stojącego czarnogórca i to nie ze względów sympatii.Smok-u pisze:Tak z czystej ciekawości. Co zrobił Alex, że wszyscy go oceniają na plus? Każdy jego drybling to strata, a naliczyłem 3 sytuacje ,że mógł zagrać i było by z tego przynajmniej dośrodkowanie.
- SKAr7
- Juventino
Podbijam;) Szczególnie z "najgorszym" na boisku Giacchiem i plusowaniem Alexa i Caceresa O.oCzarek_88 pisze:Darius19 pisze:Niestety Giaccherini bardzo ale to bardzo słabo. Miał jeśli się nie mylę w 32 minucie akcję po której musiał paść gol to strzelił na wiwat. 2 minuty później też w polu karnym zamiast podać było 2 zawodników lepiej ustawionych to nie podał tylko strzelił i bardzo niecelnie. Jak dla mnie wstawić Fabio za niego. Padoin i Caceres nad wyraz dobrze bardzo mi się podobają przynajmniej po 1 połowie. Obawiałem się postawy Storariego jednak po 1 połowie trochę się uspokoiłem widząc, że pewnie broni strzały. Na plus Padoin, Caceres, Alex, Pirlo i Barzagli bardzo dobra postawa w grze po pierwszej połowie.
Chyba oglądamy inny mecz:)
Niech Twój pierwszy potomek będzie chłopcem
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 21:52 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- qwerty1337
- Juventino
Giac słabo? Padoin aż tak dobrze? :shock: Chyba inny mecz oglądamy.Darius19 pisze:Niestety Giaccherini bardzo ale to bardzo słabo. Padoin i nad wyraz dobrze
Boriello sprzedać, wyrzucić, cokolwiek. Nie mogę na niego patrzeć.
- Sorek21
- Juventino
Boriello tylko blokuje niepotrzebnie Fabio.Pozbyliśmy się 3 drewniaków ale kolejny się pojawił.Najlepsi profesor Barzagli,maestro Pirlo i Giac,ktòrego największym problemem jest brak znanego nazwiska ale to się szybko zmieni bo chłopak zawsze daje z siebie wszystko i nie marudzi jak siedzi na ławce.