Coppa Italia (1/2): Milan 1-2 JUVENTUS
- Kuben
- Juventino
Obrona bez zarzutu, Barzagli standardowo profesor. Pomoc poprawnie, świetnie przechodzimy z obrony do ataku, ale potem pojawia się problem z szybszym rozegraniem i większą kreatywnością, Padoin jak na razie mało widoczny, nie najgorsze zawody Giaca. Najgorzej atak. Fatalne zawody Estiego, DP praktycznie tylko wymusza faule, a Boriello wychodzą tylko przyjęcia i zgrania na jeden kontakt.
W drugiej połowie - najlepiej od początku - Elia za Estiego (choć znając Conte ... :roll: )
Ps. Myślałem, że Milan zrobi nam większy mordor w ataku a nie grają praktycznie nic.
W drugiej połowie - najlepiej od początku - Elia za Estiego (choć znając Conte ... :roll: )
Ps. Myślałem, że Milan zrobi nam większy mordor w ataku a nie grają praktycznie nic.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Bartek88
- Juventino
Nie wiem czy bardziej mnie denerwuje gra czy fryzura Boriello :roll: On nawet pilki nie potrafi przyjac
Ba, nawet mu sie za nią latać nie chce, staruszek Alex musi biegac. Jeszcze ten jego nieporuszony, cyniczny wyraz twarzy
Ale Caceresik kochany za to pięknie, pierwszy kontakt z pilką, od razu przejęta, pierwsze podanie, oczywiscie Boriello musial zmascic. Sedzia tez, mogl podyktowac jeszcze rzut karny i przed wykonaniem zakonczyc mecz...przeciez mielismy pilke 5 metrow przed polem karnym przeciwnika
Aha i najwazniejsze: CHCE ZOBACZY DZISIAJ ELIE NA BOISKU!

Ale Caceresik kochany za to pięknie, pierwszy kontakt z pilką, od razu przejęta, pierwsze podanie, oczywiscie Boriello musial zmascic. Sedzia tez, mogl podyktowac jeszcze rzut karny i przed wykonaniem zakonczyc mecz...przeciez mielismy pilke 5 metrow przed polem karnym przeciwnika

Aha i najwazniejsze: CHCE ZOBACZY DZISIAJ ELIE NA BOISKU!
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 21:43 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kubba
- Juventino
Boriello... ten gość jest żałosny. Co chwile pada na ziemie jak trafiony i oczekuje wolnego. To samo było ze Sieną... Dwa mecze i już ma typa dość. Bezproduktywny w ataku, tylko by się kładł jak kocyk na polance.
Dobrze by było strzelić na wyjeździe bramkę.
Dobrze by było strzelić na wyjeździe bramkę.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Niech mi ktoś napisze, że Esti to nie leszcz... :roll:
Boriello również "błyszczy", chociaż wydaje mi się, że przed polem karnym przynajmniej raz był nieczysto powstrzymywany. Alex kręci kółka, robi zakosy, ale jeszcze się nie przedarł z piłką, choć niewiele brakowało. Padoin jakoś negatywnie się nie wyróżnia, Caceres tak samo, Pirlo na swoim poziomie, czyli porządkuje grę po profesorsku. Na swoim poziomie również Bonucci, robił babole na początku, ale potem jakby się ogarnął.
A w pojedynku najlepszy stoper Serie A vs najlepszy napastnik Serie A na razie górą Barzagli.
PS. -> byłbym zapomniał o Giacu. Zapieprza dziś w ofensywie za czterech, rozprowadza kontry, kiwa, walczy. Ktoś tu jeszcze ma wątpliwości, że jest nam przydatny?
Boriello również "błyszczy", chociaż wydaje mi się, że przed polem karnym przynajmniej raz był nieczysto powstrzymywany. Alex kręci kółka, robi zakosy, ale jeszcze się nie przedarł z piłką, choć niewiele brakowało. Padoin jakoś negatywnie się nie wyróżnia, Caceres tak samo, Pirlo na swoim poziomie, czyli porządkuje grę po profesorsku. Na swoim poziomie również Bonucci, robił babole na początku, ale potem jakby się ogarnął.
A w pojedynku najlepszy stoper Serie A vs najlepszy napastnik Serie A na razie górą Barzagli.
PS. -> byłbym zapomniał o Giacu. Zapieprza dziś w ofensywie za czterech, rozprowadza kontry, kiwa, walczy. Ktoś tu jeszcze ma wątpliwości, że jest nam przydatny?
- SKAr7
- Juventino
Choć cięło jak męski narząd rozrodczy, coś tam widziałem.
Dla Martina to jeszcze za wcześnie. W ofensywie sobie radził na poziomie ostatnio PDC, ale już w obronie bardzo źle. Lichy jakoś potrafi pogodzić obowiązki pomocnika z kryciem prawej strony, a tam szły najgroźniejsze ataki Milanu. Nic nie tłumaczy tego, że Sharawy(jeśli błąd to przepraszam) miał puste prawe pole i tylko dobre przykrycie słupka Storariego uratowało nas przed 0:1.
Esti jeszcze bardziej bez głowy niż zwykle, choć wypracował naszą najgroźniejszą okazję. Ale do zmiany. To samo Boriello.
Na pochwały zasługuje Giacch- Milan obskakuje Pirlo, zostawiając mu miejsce, co ten całkiem ładnie wykorzystuje. Kilka razy wypracował sobie ładne pozycje w środku pola.
Ale poważnie- ma ktoś jakiś porządny link? Bo ostatnie 10 minut 1 połowy oglądałem w prędkości 1 klatka na minutę...
Dla Martina to jeszcze za wcześnie. W ofensywie sobie radził na poziomie ostatnio PDC, ale już w obronie bardzo źle. Lichy jakoś potrafi pogodzić obowiązki pomocnika z kryciem prawej strony, a tam szły najgroźniejsze ataki Milanu. Nic nie tłumaczy tego, że Sharawy(jeśli błąd to przepraszam) miał puste prawe pole i tylko dobre przykrycie słupka Storariego uratowało nas przed 0:1.
Esti jeszcze bardziej bez głowy niż zwykle, choć wypracował naszą najgroźniejszą okazję. Ale do zmiany. To samo Boriello.
Na pochwały zasługuje Giacch- Milan obskakuje Pirlo, zostawiając mu miejsce, co ten całkiem ładnie wykorzystuje. Kilka razy wypracował sobie ładne pozycje w środku pola.
Ale poważnie- ma ktoś jakiś porządny link? Bo ostatnie 10 minut 1 połowy oglądałem w prędkości 1 klatka na minutę...
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Esti niech w końcu wyreguluje celownik bo nie można na to patrzeć.
Szkoda ewidentnego karnego po zagraniu ręką przez gracza Milanu.
Nasza obrona trochę słabiej, niż zwykle ale to przez wpuszczenie Bonuca na środek, przesunięcie Kielona na bok no i Caceres musi się jeszcze zgrać z kolegami.
Szkoda ewidentnego karnego po zagraniu ręką przez gracza Milanu.
Nasza obrona trochę słabiej, niż zwykle ale to przez wpuszczenie Bonuca na środek, przesunięcie Kielona na bok no i Caceres musi się jeszcze zgrać z kolegami.
- squinter
- Juventino
Nie no, ten Boriello to jest dno straszne, natychmiast do zmiany bo tylko szkoda piłek, które on traci. Fabio na boisko! No i Esti, niestety zawiodłem się, dałbym mu jeszcze z 15 minut i jeśli nic nie poprawi to również do zmiany.
- Krzychu89
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Boriello jest bezużyteczny, wydaje mi się że Amauri jest od niego o wiele lepszy
Esti dzisiaj słabo, mógłby wejść Elia za niego. Bonucci juz dzisiaj zrobił kilka kiksów, zwykłem go bronić bo wydaje mi się że mógłby być dobrym obrońcą, ale powoli moja cierpliwość się wyczerpuje...

- booyak
- Juventino
Choćby to że nie stoi przy linii bocznej jak Vucinic a szuka piłki. Pokazuje się do zagrań. Mimo kilku strat robi więcej wiatru w przodzie. Wolę to niż stojącego czarnogórca i to nie ze względów sympatii.Smok-u pisze:Tak z czystej ciekawości. Co zrobił Alex, że wszyscy go oceniają na plus? Każdy jego drybling to strata, a naliczyłem 3 sytuacje ,że mógł zagrać i było by z tego przynajmniej dośrodkowanie.
★ ★ ★
- Deyvid
- Juventino
Boriello to jest jakaś tragedia! On o własne nogi się przewraca i przeszkadza tylko innym 'zebrom' grać.. Przy takiej dyspozycji to on by się nawet na ławkę w Lecce nie załapał!
Esti gra zdecydowanie najsłabszy mecz w barwach Juve jaki widziałem. Nie wiem gdzie on ma oczy? A strzał u niego wygląda fatalnie..
Mam nadzieję, że w 2 połowie zobaczymy Elię i Q.
Milan jak najbardziej jest dziś do ogrania, była by wielka szkoda tego nie wykorzystać..
Esti gra zdecydowanie najsłabszy mecz w barwach Juve jaki widziałem. Nie wiem gdzie on ma oczy? A strzał u niego wygląda fatalnie..
Mam nadzieję, że w 2 połowie zobaczymy Elię i Q.
Milan jak najbardziej jest dziś do ogrania, była by wielka szkoda tego nie wykorzystać..
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 21:45 przez Deyvid, łącznie zmieniany 1 raz.
- zahor
- Juventino
No tutaj bym dyskutował, bo Seedorf kilka razy w środku pozwolił sobie na dużo. Za dużo.strong return pisze: W środku pola dominujemy właściwie.
No ja bym akurat powiedział że w dzisiejszym meczu jego strzał jest na stałym poziomie, do którego nas przyzwyczaił.Deyvid pisze: Esti gra zdecydowanie najsłabszy mecz w barwach Juve jaki widziałem. Nie wiem gdzie on ma oczy? A strzał u niego wygląda fatalnie..
:doh:Tony Montana pisze: Szkoda ewidentnego karnego po zagraniu ręką przez gracza Milanu.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2012, 21:48 przez zahor, łącznie zmieniany 2 razy.
- Corcky
- Juventino
Sporo co najmniej dobrych, pożytecznych zagrań Alexa - tego nie widziałeś? Choć fakt, w dryblingach dużo strat. Ale źle jak piszesz, raczej nie jest.Smok-u pisze:Najsłabsi z naszej drużyny to Esti, Amauri II i Alex, niestety ale teraz już wiem, czemu nasz kapitan wszystkie mecze przesiaduje na ławce. Co dostanie piłkę to strata.
Milan żenująco słaby. Jest szansa wygrać.

Alessandro Del Piero ole!