Zakłady bukmacherskie

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Gość

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2012, 13:34

EUROPA: Puchar VTB Promo

Zalgiris Kaunas - Budivelnik

Handicap : +12.5

Typ : Budivelnik

Polecam Na Dzisiaj ; )

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2012, 16:59

W ofercie MILENIUM na wczoraj był m. in. zakład strzeli/nie strzeli dotyczący Suareza. Kurs na to, że nie strzeli wynosił chyba 1.20. A przecież jest zawieszony na 8 meczy :shock:

Zwrócił ktoś na to uwagę :?:

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
gruzin_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2012, 17:44

@up
pewnie po zdarzeniu i tak zmienili na kuponie kurs na 1 i tyle

Ps. to jest pikuś przy betclicu, gdzie przed turniejem 4 skoczni można było postawić, że Pavel Karelin zajmie miejsce na podium (a tak sie skałda, że Karelin zginął w wypadku samochodowym jakoś na jesieni) :roll:

Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2012, 13:02

Siema panowie. Jak tam na dziś macie jakieś typy? Bo zastanawiam się co obstawić aby wygrać:) Ostatnio gdzieś passa mi nie dopisywała remisami.

Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2012, 18:54

Właśnie natknąłem się na promocję na grouponie dotyczącą loterii narodowych, http://globlotto.pl/lotto/main.do . Za wykup groupona za darmo dostajemy 5 zł na obstawienie danego kuponu. Ja już skorzystałem. Miał ktoś już wcześniej doczynienia z tą stroną globlotto?

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
Kicek7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2012, 11:48

Obrazek

Boli :(

izistaar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2012, 12:47

Kicek7 pisze:Obrazek

Cholera! Wspólczuje ;/
Też miałem postawić z wygraną Juventusu włącznie, ale nie miałem czasu.
Ile było do wygrania?

Kicek7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2012, 13:20

izistaar pisze: Ile było do wygrania?
849 ;]

Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2012, 14:21

Miałem podobnie. Zawalił mi juve dwa kupony moim kumplom już nie mówię ile. A jeszcze kumpel miał stawiać 200zł cashbacku z betclicka na juve ale mówie nie stawiaj bo za mały kurs i dzwonił po meczu podziękować mi. Szkoda że zamiast Juve człowiek Romy nie obstawił tam był piękny kurs i wynik pewny ale skąd ktoś wiedział jak będzie.

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2012, 17:13

mowie jako grający, chwilowo były.
śmierdzi granie na Juve w tym sezonie zresztą nic nowego. Bo jak widzę kurs na 1 w meczu z Udine na poziomie 1.55 a w meczu ze słabą Sieną na 1.3 to o czym my rozmawiamy! [ powinno być odpowiednio 2 i 1,2] same buki czują że Juventus jest nie przewidywalny i dają dziwne kursy!
a stara prawda mówi masz 50 zł kup sobie flaszkę wódki i się napij, może mniej emocji ale więcej przyjemności. choć wiadomo małe obstawianko nie jest złe :wink: tylko, że wyniki są często z d*** nic nowego nie powiedziałem wiem :whistle:

co do kuponu bez Barcy, Juventusu (sam remis bez grania był czymś złym a strata kasy tylko podwaja złość), ten kurs 1,01 niepotrzebny i może jeszcze jednego zdarzenia i zagrał bym za 100zł(50zł też oki) na kursie 5! ładnie wybrane Palermo, MC czy PSG.
Powodzenie następnym razem :!: :wink:

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2012, 11:26

Powiem tak. Gram u buków od dobrych 5, 6 lat. I doskonale wiem, że kupony tego typu nie mają większego sensu. Taśmy na wiele meczy i duże ako wchodzą bardzo rzadko - no chyba, że jesteś tak kapitalny i potrafisz przewidzieć wszystkie zdarzenia losowe na tyle zdarzeń. Pamiętam jak kiedyś sam stawiałem taśmy z Realem, Manchesterem, Arsenalem, Bayernem, Juventusem, Milanem i wieloma innymi twierdząc, że to same pewniaki i wejdzie na bank. Już się myślało co się zrobi z wygraną (często za tradycyjna dwuzłotówkę) kasą.

Dziś mam tyle doświadczenia, że jedynym realnym graniem są single. Obecnie oferta internetowych buków jest na tyle bogata, że spokojnie można wybrać te dobre mecze z odpowiednim kursem. Dziennie stawiam mniej więcej 100-300 zł, choć czasem zdarza się i zaszaleć za 1000. I takie granie zawsze przynosi mi "te parę stówek na plus".

Ps. poza tym polecam grac w Pinnacle. Najlepsze kursy, i brak limitów stawek przy większych obrotach.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2012, 12:37

alex_KiNiO pisze:

Powiem tak. Gram u buków od dobrych 5, 6 lat. I doskonale wiem, że kupony tego typu nie mają większego sensu. Taśmy na wiele meczy i duże ako wchodzą bardzo rzadko - no chyba, że jesteś tak kapitalny i potrafisz przewidzieć wszystkie zdarzenia losowe na tyle zdarzeń. Pamiętam jak kiedyś sam stawiałem taśmy z Realem, Manchesterem, Arsenalem, Bayernem, Juventusem, Milanem i wieloma innymi twierdząc, że to same pewniaki i wejdzie na bank. Już się myślało co się zrobi z wygraną (często za tradycyjna dwuzłotówkę) kasą.

Dziś mam tyle doświadczenia, że jedynym realnym graniem są single. Obecnie oferta internetowych buków jest na tyle bogata, że spokojnie można wybrać te dobre mecze z odpowiednim kursem. Dziennie stawiam mniej więcej 100-300 zł, choć czasem zdarza się i zaszaleć za 1000. I takie granie zawsze przynosi mi "te parę stówek na plus".

Ps. poza tym polecam grac w Pinnacle. Najlepsze kursy, i brak limitów stawek przy większych obrotach.
Masz rację, Ja gram dość krótko ale właśnie też zauważyłem że bardziej opłaca się stawiać tak jak mówisz. Najgorsze jest to że w takich kuponach jeden głupi mecz i jesteś w plecy calutkie dobrze postawione zakłady.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2012, 12:59

nigdy nie zrozumiem stawiania kursów (1.01 - 1.15), a 1.01 to już szczególnie :lol:
po drugie nie stawia się na swoich :wink:
po trzecie jak stawiam, to z listy moich 'pewniaków' na końcu przed wysłaniem skreślam jeden mecz.
po czwarte lepiej podwyższyć stawkę niż dodać kolejne zdarzenie.
po piąte dalej opracowuję system under/over 2,5 który męczę od roku :lol:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2012, 19:06

pan Zambrotta pisze:po drugie nie stawia się na swoich :wink:
święta prawda. ja nie stawiam również na reprezentacje, zarówno naszą jak i na Włochów oraz na drużynę z mojego miasta.
po trzecie jak stawiam, to z listy moich 'pewniaków' na końcu przed wysłaniem skreślam jeden mecz.
zaintrygowała mnie ta teoria. na jakiej podstawie wybierasz mecz? najmniejprawdopodbny, chybił-trafił czy jeszcze coś innego?
po piąte dalej opracowuję system under/over 2,5 który męczę od roku :lol:
w jakim sensie "męczysz"? nie idzie czy coś jednak "udoskonalasz"?

Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2012, 19:38

Hm to panowie macie jakieś propozycje typów na zbliżający się tydzień ?
Ogólnie to wyrównane mecze w ligach w tej kolejce się zbliżają.
MU vs Liverpool, Tottenham vs Newcastle, Udine vs Milan. Myślę, że w tych meczach można obstawić "x". Ciekawy kurs wychodzi.

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
ODPOWIEDZ