Serie A (22) JUVENTUS 0-0 Siena
- Vimes
- Juventino
Jestem rozczarowany wynikiem, ale nie mam żalu do Conte. Szkoda, że nie wykorzystaliśmy okazji do odskoczenia rywalom, ale cóż... Mówi się trudno.Molek big fun juve pisze:Haha , widzę , że komentarze o genialnym Conte powoli umierają :lol: Od początku byłem sceptykiem co do tego trenera i ten mecz to dobitnie pokazał
Jasne, Elia przedryblowałby wszystkich i wszedł z piłką do bramkiMolek big fun juve pisze:A teraz analiza Ławki rezerwowej:
Brawo Antku za wzięcie 3 napastników , chociaż z góry każdy wiedział , że wszystkich nie wprowadzisz, przez co zabrakło miejsca dla kogoś kto mógłby czynić różnicę , tak , mam na myśli Elię, jedyny zawodnik z potancjałem i możliwością przedryblowania kilku zawodników. Ale i tak lepiej stawiać na kolejnego pupilka "Krasnala" , który robi piruety, podaje byle gdzie i gubi piłki (Sorry ale nikt mi nie wmówi , że krasnal jest lepszy od Elii) Albo Antek jest rasistą , albo totalnym słabiakiem, który myślał ,że przemowami w szatni stworzy drużynę godną naszej historii.

Czyli jesteś zwykłym hejterem i szkoda czasu na dyskusję z Tobą.Molek big fun juve pisze:Aha i dodam , że jako jeden z nielicznych od początku byłem przeciwko AntkowiNawet zdobycie scudetta , nie zmieni mojego zdania o nim , bo poprostu robi takie błędy , że 69% użytkowników JP by lepsze rozwiązania taktyczne zastosowało.
- mati888
- Juventino
Seredova twierdzi, ze i Buffon jest niezły w te klockiKiss pisze:(Vucinic jedyny nie jest drewniany ale pieprzy niemilosiernie).

Conte mówi, że Del Piero jest dla niego rozwiązaniem? Ciekawe czego - chyba jakiejś krzyżówki...aż się prosiło o Alexa, moze by mu weszło coś podobnego jak z Romą, a może by umiał minąć zwodem jednego, drugiego pachołka i wyłożyć setkę, czego nie potrafił dziś żaden, cholera żaden z naszych napastników? Nie no - lepiej wpuścić Borriello :doh: Mareczek miał u mnie kredyt zaufania, ale nie zorbił nic, zeby go spłacić. W naszej obecnej sytuacji nie możemy sobie pozwolić na wpuszczanie bezproduktywnego kolesia, który (tym razem) nawet zastawić się nie umiał...Conte sam sobie strzela w stopę zlewając Del Piero, na pewno nie byłby większym dramatem niż Romanista.
O Elii nie mówię, bo moim zdaniem nie zrobił nic, żeby go uważać za 'uzdrowiciela', na którego niektórzy próbują go tu namaścić
Szkoda, wielka szkoda, była szansa złapać trochę dystansu
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Rzeczywiście miał dużo okazji do zademonstrowania swojej beznadziejności...Dante93 pisze:Boriello znowu potwierdza, że był bezsensownym transferem.
Na razie to Matriemu udaje się pokazywać, że warty jest może połowę tego ile kosztował.
Nadal nie wiem, czemu dzisiaj nie wszedł Del Piero.
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2012, 17:36 przez nynek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Molek big fun juve
- Juventino
1. 1 miejsce w tabeli, owszem też się cieszę, lecz poczekajmy do końca sezonu.Bartek88 pisze:
1 miejsce w tabeli, zadnego przegranego meczu, pilkarze po 2 latach w ciagu kilku miesiecy odbudowali swoja psychike, Marchisio stal sie genialnym pilkarzem, ale to wszystko zaslugaMoze tej szamanki, co kiedys rzucila czar na Ronaldo i mial sie polamac przed mistrzostwami?
2. Wolałbym Przegrać 2 mecze, ale resztę którą frajersko zremisowaliśmy wygrać , taka prawda

3. Marchisio genialnym piłkarzem nie jest, miał zwyżkę formy , która niestety szybko znikła, raczej mi nie wmówisz , że jego ostatnie mecze to genialna piłka?
Sorry ale jeżeli nasi piłkarze przerzucają piłkę na drugie skrzydło , krótkimi podaniami, co powoduje, że ta piłka idzie ok. 5 sek, to raczej wina też naszego treneiro, bo od początku tak robimy.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- ewerthon
- Juventino
W takim razie skoro nie Conte, to mógłbyś nam wszystkim wytłumaczyć, kto stoi za tak dobrymi wynikami Juventusu? A może uważasz jako jedyny na tym forum, że to wszystko zasługa naszego dyrektora sportowego?Molek big fun juve pisze:
Aha i dodam , że jako jeden z nielicznych od początku byłem przeciwko AntkowiNawet zdobycie scudetta , nie zmieni mojego zdania o nim , bo poprostu robi takie błędy , że 69% użytkowników JP by lepsze rozwiązania taktyczne zastosowało.

- vieira4
- Juventino
Tak czy siak jesteśmy liderem. Co do Matriego, to przypomnijcie sobie kto nam wygrał mecz z Udinese, a potem narzekajcie że Conte jest taki zły i znowu go wystawił. Takie mecze się zdarzają- ważne że nie przegrywamy, a wygrywamy co drugi mecz. Z Milanem będzie dobrze i jestem o tym przekonany- to drużyna na Scudetto.
- SKAr7
- Juventino
A co, myślisz, że będą peany pochwalne na część trenera, kiedy zremisował mecz ze Sieną? Ale widzisz jakieś pojazdy po nim?Molek big fun juve pisze:Haha , widzę , że komentarze o genialnym Conte powoli umierają :lol: Od początku byłem sceptykiem co do tego trenera i ten mecz to dobitnie pokazałZacznę może Od wyjściowego składu:
-Obrona, tutaj nie mam się do czego doczepić bo było ok.
-Pomoc, niby nie ma się czego czepić , ale jednak się czepię Marchisio, który kolejny mecz gra na swoim poziomie, czyli czapka niewidka
-Atak- Drażni mnie Conte tymi swoimi pupilkami, Vucinić po kontuzji od razu miejsce w podstawie? Rozumiem gdyby Mirko był Messim czy Krystyną, ale nie jest i jego mamy kim zastąpić (Del Piero).
A teraz analiza Ławki rezerwowej:
Brawo Antku za wzięcie 3 napastników , chociaż z góry każdy wiedział , że wszystkich nie wprowadzisz, przez co zabrakło miejsca dla kogoś kto mógłby czynić różnicę , tak , mam na myśli Elię, jedyny zawodnik z potancjałem i możliwością przedryblowania kilku zawodników. Ale i tak lepiej stawiać na kolejnego pupilka "Krasnala" , który robi piruety, podaje byle gdzie i gubi piłki (Sorry ale nikt mi nie wmówi , że krasnal jest lepszy od Elii) Albo Antek jest rasistą , albo totalnym słabiakiem, który myślał ,że przemowami w szatni stworzy drużynę godną naszej historii.
Aha i dodam , że jako jeden z nielicznych od początku byłem przeciwko AntkowiNawet zdobycie scudetta , nie zmieni mojego zdania o nim , bo poprostu robi takie błędy , że 69% użytkowników JP by lepsze rozwiązania taktyczne zastosowało.
I po czym wnioskujesz, że Giach jest słabszy od Elii? Po tym, że był jednym z naszych najlepszych zawodników w tym miesiącu? Czy po tym, że Elia za każdym razem jak pojawiał się na boisku prezentował formę Krasicia?
Argument "nikt mi nie wmówi.." jest godny 12 latka, który nie ma nic innego do powiedzenia. Radziłbym Ci tez się nauczyć najpierw formułować poprawne zdania, zanim zaczniesz oceniać pracę trenera, który dwukrotnie zdominował Serie B i po 5 latach doświadczenia prowadzi w Serie A. Takie coś źle świadczy o Twojej inteligencji, a idąc dalej do zdolności oceny wydarzeń na boisku.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Trudno się nie zgodzić. Gdyby się tak na spokojnie zastanowić, robimy w pewnym sensie krok do przodu. Na całe szczęście punkty potracili wszyscy co ważniejsi rywale plus bonus w postaci kolejnego już blamażu interu. W dalszym ciągu jesteśmy na pierwszym miejscu w tabeli, mimo że nie rozegraliśmy spotkania z Parmą.Vimes pisze: Jestem rozczarowany wynikiem, ale nie mam żalu do Conte. Szkoda, że nie wykorzystaliśmy okazji do odskoczenia rywalom, ale cóż... Mówi się trudno.
Wątpię, by Milan stracił po tej czerwonej kartce Ibrę tylko na jedno spotkanie. Nie trzeba chyba dodawać, jak ważny dla mediolańczyków jest właśnie ten piłkarz.
- Mate.G
- Juventino
Siena nam nie leży jednak była do ogrania, wystarczyłoby gdyby tylko sędzia był na boisku.
Szkoda, że nie potrafimy wykorzystać sytuacji do odskoczenia. Trzeba będzie nieco zmodyfikować im to DNA.
Boriello gra padakę.
Najbardziej na boisku brakowało mi kogoś kreatywnego najlepszym zawodnikiem według mnie byłby i tu was zaskoczę Elia ewentualnie Esti bez sensu jest to, że Boriello gra a Elia siedzi.
Linia
Elia Quaq Alex
ustrzeliła by jakąś bramkę. Jestem tego pewien. :E

Szkoda, że nie potrafimy wykorzystać sytuacji do odskoczenia. Trzeba będzie nieco zmodyfikować im to DNA.
Boriello gra padakę.
Najbardziej na boisku brakowało mi kogoś kreatywnego najlepszym zawodnikiem według mnie byłby i tu was zaskoczę Elia ewentualnie Esti bez sensu jest to, że Boriello gra a Elia siedzi.
Linia
Elia Quaq Alex
ustrzeliła by jakąś bramkę. Jestem tego pewien. :E
- jakku1
- Juventino
To bylo podanie prosto na noge Boriello. Problemem bylo to jak sie Marco ustawil, gdyby sie zatrzymal i poczekal na pilke, to by ja dostal. A tak obronca zdazyl wrocic ; /Kiss pisze:"Niemniej ja pamietam kilka fajnych i udanych akcji Matriego z drugiej polowy. Np. to wyjscie z kontra i podanie do Boriello, ktore zostalo w ostatniche chwili przechwycone"
:C to podanie bylo prosto w obronce, za ktorym dokladnie ustawil sie Boriello. Typowe zagranie Matriego byle jak byle do przodu. :C
Tak przynajmniej ja to widze. Matri juz zaliczyl asyste w tym sezonie podajac dokladnie w ten sam sposob.
- Molek big fun juve
- Juventino
A po czym Ty wnioskujesz, że był jednym z najlepszych? Po tym , że strzelił bramkę, mimo że w przeciągu całego meczu zaliczał gleby czy multum strat? Widzę , że Ty rozliczasz zawodników po bramkach lub asystach. Elia=Krasić? BuahahSKAr7 pisze:A co, myślisz, że będą peany pochwalne na część trenera, kiedy zremisował mecz ze Sieną? Ale widzisz jakieś pojazdy po nim?
I po czym wnioskujesz, że Giach jest słabszy od Elii? Po tym, że był jednym z naszych najlepszych zawodników w tym miesiącu? Czy po tym, że Elia za każdym razem jak pojawiał się na boisku prezentował formę Krasicia?
Argument "nikt mi nie wmówi.." jest godny 12 latka, który nie ma nic innego do powiedzenia. Radziłbym Ci tez się nauczyć najpierw formułować poprawne zdania, zanim zaczniesz oceniać pracę trenera, który dwukrotnie zdominował Serie B i po 5 latach doświadczenia prowadzi w Serie A. Takie coś źle świadczy o Twojej inteligencji, a idąc dalej do zdolności oceny wydarzeń na boisku.

Del Neri też odniósł sukcesy a jakoś za nim nie płakałeś

Ostatnio zmieniony 05 lutego 2012, 17:47 przez Molek big fun juve, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- bramek
- Juventino
Conte wyciska wszystko co można z nich, po prostu grając przeciwko ogórkom potrzeba więcej kreatywności , którą my na razie nie dysponujemy. Po prostu na razie widać, że jesteśmy drużyną aspirującą do bycia wielką i w tych naszych remisach widać że potrzebujemy dwóch klasowych wzmocnień do ataku.
Co do samego Conte to patrząc na potencjał piłkarzy to chyba jest jednym z najlepszych trenerów w Europie. Do tego młody, który ciągle zbiera doświadczenie.
Co do samego Conte to patrząc na potencjał piłkarzy to chyba jest jednym z najlepszych trenerów w Europie. Do tego młody, który ciągle zbiera doświadczenie.
- mazi12
- Juventino
Krew mnie zalewa
Niedługo remisy zrównają się z wygranymi i gdzie ten świetny Juventus w tym sezonie?
Gramy zbyt wolno i przewidywalne. Nie ma kto u nas strzelać bramek. Gdyby liga nie stała na tak niskim poziomie, to bylibyśmy na swoim ulubionym miejscu (7). Jeszcze trochę a wywiezienie punktów z Juventus Stadium będzie spokojnie osiągalne przez największych ogórów ligi. Przykre :płaczę:
Ale trzeba się ostudzić. To jest przecież tak naprawdę 1 sezon od dawna kiedy liczymy się w walce o najwyższe miejsca. Szkoda ale głowa do góry

Gramy zbyt wolno i przewidywalne. Nie ma kto u nas strzelać bramek. Gdyby liga nie stała na tak niskim poziomie, to bylibyśmy na swoim ulubionym miejscu (7). Jeszcze trochę a wywiezienie punktów z Juventus Stadium będzie spokojnie osiągalne przez największych ogórów ligi. Przykre :płaczę:
Ale trzeba się ostudzić. To jest przecież tak naprawdę 1 sezon od dawna kiedy liczymy się w walce o najwyższe miejsca. Szkoda ale głowa do góry

- rosomak
- Juventino
Musimy sezon skonczyc w pierwszej dwojce.
Jezeli sie uda to LM bedzie pewna i bedzie pole do popisu dla Marotty.
Albo kupimy dwie gwiazdy albo bedzie jak przez ostatnie 5 lat.
Licze i to bardzo na Dzeko i Balea , te dwa transfery stworzyly by z juve prawdziwego giganta na nowo.
Jezeli sie uda to LM bedzie pewna i bedzie pole do popisu dla Marotty.
Albo kupimy dwie gwiazdy albo bedzie jak przez ostatnie 5 lat.
Licze i to bardzo na Dzeko i Balea , te dwa transfery stworzyly by z juve prawdziwego giganta na nowo.
Punkty których zapewne zabraknie do mistrzostwa.... Ktoś powie, że przecież Milan też zremisował. Ok, tylko że jak my będziemy remisować z np. właśnie Napoli, to Milan takie Sieny będzie klepał po 3:0.
Nie ma jakości z przodu to ciężko się gra z takim przeciwnikiem, norma.
P.S Sędzia za niepodyktowanie karnego powinien dożywotnią dyskwalifikacje dostać. Ręka nie była przy ciele, zatrzymała dośrodkowanie, sędzia stał blisko, przodem do sytuacji, nikt mu nie zasłaniał. Nie wiem jak to w ogóle można wytłumaczyc.
Nie ma jakości z przodu to ciężko się gra z takim przeciwnikiem, norma.
P.S Sędzia za niepodyktowanie karnego powinien dożywotnią dyskwalifikacje dostać. Ręka nie była przy ciele, zatrzymała dośrodkowanie, sędzia stał blisko, przodem do sytuacji, nikt mu nie zasłaniał. Nie wiem jak to w ogóle można wytłumaczyc.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"