Serie A (22) JUVENTUS 0-0 Siena
- yamakasi
- Juventino
Kolejny mecz z drużyną która sie muruje i kolejny remis bo bijemy głową w mur. Mówcie co chcecie ale w tym meczu powinien grać ktoś taki jak Del Piero kto potrafi trochę zakręcić obrońcami wywalczyć rzut wolny tuż przy linii pola karnego. Nawet fakt że sędzia nas wydymał z karnym o niczym nie swiadczy bo takie mecze Juve powinno rozstrzygać już w pierwszej połowie bo potem to wszystko za nerwowo i choćby sie zesrali to nie potrafią nawet raz pokonać bramkarza oczywiście strzały z 25 czy 30 metrów w sam srodek bramki raczej bramkarza druzyny serie a nie zaskoczą więc za każdym razem sie dziwiłem czy rzeczywiście te "bomby" to jedyny sposób według piłkarzy Juve na pokonanie cieniutkiej sieny. Szkoda punktów ale sytuacja jest taka jak przed kolejką tak więc nie ma co płakać bo przewage wciąż mamy a do końca sezonu coraz mniej czasu. Tylko należy pamietac o jednym, że dziś milan stracił punkty z napoli ale mają napoli za sobą a przed sobą takie sieny i inne a my na odwrót. Mam niekiedy takie wrażenie że z nami takie cagliari czy siena gra na 200 % choćby w obronie a jak graja z milanem to sam ibrahimović ich rozwala praktycznie.
No i oczywiście wielkie brawa dla As Roma za pokazanie interowi jego miejsca w szeregu!!!
No i oczywiście wielkie brawa dla As Roma za pokazanie interowi jego miejsca w szeregu!!!
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- leito1344
- Juventino
Mogliśmy odskoczyć od Milanu ale nie wyszło
Ciekaw jestem co powie Conte o meczu.
Mamy wielkie szczęście. Żadna drużyna mająca szanse na Scudetto nie zmniejszyła straty.
Amautri - :doh:
Mecz bezbarwny.

Ciekaw jestem co powie Conte o meczu.
Mamy wielkie szczęście. Żadna drużyna mająca szanse na Scudetto nie zmniejszyła straty.
Amautri - :doh:
Mecz bezbarwny.
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2012, 17:05 przez leito1344, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bartek88
- Juventino
Ty i inni:bajbek17 pisze:Wracamy do dawnego Juve. Conte chyba lekko popuścił troche chłopaków i znów olewają mecze ze słabiakami.
chyba zapomnieliscie o tym, ze powinny byc dwa karne oraz ogolnej postawie sedziego, ktory najwyrazniej swoją białą laske zostawil w szatni bo nawet biegac tak by pilka go omijala niepotrafil...
Dlaczego zszedl Pepe?
- Nedved4life
- Juventino
bramek pisze:
A Pappis Cisse już w Newcastle strzela...

Prosiło się o wejście Alexa, to jest w dalszym ciągu piłkarz, który potrafi jednym zagraniem odmienić losy meczu.
- kaczy19FJ
- Juventino
TO SĘDZIA ZRĄBAŁ WSZYSTKIM HUMOR> MATRI CHOLERA NIE POTRAFI STRZELAĆ> CZERWA POWINNA BYĆ -,- dla sieny.Bartek88 pisze:Ty i inni:bajbek17 pisze:Wracamy do dawnego Juve. Conte chyba lekko popuścił troche chłopaków i znów olewają mecze ze słabiakami.
chyba zapomnieliscie o tym, ze powinny byc dwa karne oraz ogolnej postawie sedziego, ktory najwyrazniej swoją białą laske zostawil w szatni bo nawet biegac tak by pilka go omijala niepotrafil...
- Winner
- Juventino
No cóż wyniki pod nas ... a my nadal niepokonani
. Siena dziś postawiła autobus przed 16 jak większość słabych drużyn przyjeżdżając do Turynu. Gdy my atakowaliśmy oni grali 5 w obronie i jeszcze bramkarz który wyjmował dziś wszystko, choć większość piłek leciała w niego. Nic odkrywczego nie napisze jak powiem że straciliśmy 2 pkt a mogliśmy odskoczyć od czołówki. Co do gry zawodników to obrona dobrze poza babolem Kielona i Bufffona. W pomocy od paru meczy zaczyna mnie denerwować Vidal staje się drugim Sissoko piłkę odbierze ale ma problem żeby ją komuś podać, Marchisio nadal zgaszony a Pirlo ma przebłyski ale czy strzeli w tym sezonie choć jednego gola z wolnego? Co do ataku to Pepe niewidoczny, Vucinic bez czucia piłk,i ciągle mu odskakiwała, a Matri jak powinien podać strzelał jak należało strzelić podawał. Fabio niczym się nie wyróżnił za to Boriello chce chyba zastąpić Amauriego w faulowaniu obrońców. Co do sędziowania to sędzia nie ogarniał sytuacji nie odgwizdywał oczywistych fauli i ręki która raczej powinna być karnym.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
@stahoo
Tylko co nam da 3 miejsce oprócz dwumeczu w eliminacjach do LM?! Jeśli nie potrafimy pokonać u siebie Sieny, to przejdziemy Arsenal/Tottenhamm/Chelsea, Valencię czy jakiś niemiecki albo francuski klub - wątpliwe! W lecie potrzeba transferów na jakość, a nie jak ma w zwyczaju Marotta na ilość. Max 2 transfery, ale takie, że nam szczęka z wrażenia opadnie, oczywiście w pozytywnym znaczeniu.
Tylko co nam da 3 miejsce oprócz dwumeczu w eliminacjach do LM?! Jeśli nie potrafimy pokonać u siebie Sieny, to przejdziemy Arsenal/Tottenhamm/Chelsea, Valencię czy jakiś niemiecki albo francuski klub - wątpliwe! W lecie potrzeba transferów na jakość, a nie jak ma w zwyczaju Marotta na ilość. Max 2 transfery, ale takie, że nam szczęka z wrażenia opadnie, oczywiście w pozytywnym znaczeniu.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- pumex
- Juventino
Niech mi jakiś durnowaty, włoski ekspert zacznie znowu biadolić, że Juventus idzie po Scudetto i ma mentalność cynicznych mistrzów. Ma, właśnie widzę. Krew mnie nagła zalewa, jak dają się rżnąc z punktów ligowym średniakom.
Pepe, jeśli nie ma dni konia, a te zdarzają się rzadko, jest niesamowitym betonem, podobnie jak Matri. A'la Ibrahimovic potrzebny od zaraz :!:
Pepe, jeśli nie ma dni konia, a te zdarzają się rzadko, jest niesamowitym betonem, podobnie jak Matri. A'la Ibrahimovic potrzebny od zaraz :!:

- KeRmit19
- Juventino
W 3 zdaniach.
Mecz podobny do tego z rundy jesiennej, z tym, ze tym razem nikt nie wcisnal byle czego. Nie rozumiem wejscia Boriello bo az prosiło się, żeby wszedł ktoś, kto pod polem karnym może zrobić przewagę jednym dryblingiemczy wymusić faul blisko szesnastki, mam tu na mysli Del Piero.
Dobrze ze Rudy nie strzelił z 3 m do pustej 3 min przed koncem bo wtedy mielibyśmy płacz.
Mecz podobny do tego z rundy jesiennej, z tym, ze tym razem nikt nie wcisnal byle czego. Nie rozumiem wejscia Boriello bo az prosiło się, żeby wszedł ktoś, kto pod polem karnym może zrobić przewagę jednym dryblingiemczy wymusić faul blisko szesnastki, mam tu na mysli Del Piero.
Dobrze ze Rudy nie strzelił z 3 m do pustej 3 min przed koncem bo wtedy mielibyśmy płacz.
- mateo369
- Juventino
Gra Matriego jest irytująca ale jak w tym przypadku nazwać "grę" Borriello?
Conte znowu broni(?) wynik bo zmiany zrobił tragiczne.
Chyba ktoś w końcu powiedział Pirlo, jak się prawidłowo wykonuje rzuty rożne
to było największe (i zarazem jedyne) zagrożenie bramki Sieny.
Conte znowu broni(?) wynik bo zmiany zrobił tragiczne.
Chyba ktoś w końcu powiedział Pirlo, jak się prawidłowo wykonuje rzuty rożne

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Nedved4life
- Juventino
dimebag11
Ty no ale chyba inaczej gra się ze Sieną niż z Valencią albo Chelsea, nie?
Ty no ale chyba inaczej gra się ze Sieną niż z Valencią albo Chelsea, nie?
- Sorek21
- Juventino
Nie cierpię takiej sytuacji.W tym momencie powinniśmy mieć 5 punktów przewagi + zaległy mecz nad drugim Milanem ale nie bo znowu remis.Do tego w Milanie plaga kontuzji i zapewne zawieszenie Zlatana.Kiedy mamy wygrać tę słabą ligę jak nie teraz kiedy nie gramy w pucharach? Do tego kalendarz po naszej stronie,poza Milanem kluczowe mecze u siebie.I niech Conte wreszcie da szanse Elii,przecież w piłkę grać potrafi,łapał się do kadry Holandii.Bo można zadać pytanie jaka jest różnica -Elia w Juve a jego brak? Odp 9mln euro