Wszystko o Interze
- gucio_juve
- Juventino
Kuleczka :twisted: :twisted: :twisted:
- couec
- Juventino
Czapki z głów przed Milito, szkoda że ten piłkarz tak późno trafił do klubu z topu, bo jeśli jest w formie to łatwość do zdobywania goli ma nieziemską.
Coś ewidentnie nie gra na lini Sneijder-Ranieri.
Coś ewidentnie nie gra na lini Sneijder-Ranieri.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Widzę chłopaki, że czat sobie urządzaliście podczas meczu. Apelowałbym o ogarnięcie się, bo wygląda to dziwacznie.
Co do meczu. Fatalnie się to oglądało ze względu na warunki atmosferyczne. Mecze Interu z Palermo ostatnio obfitują w mnóstwo bramek. Zaskoczył dzisiaj Milito. Miccoli w swoim stylu, nie rozumiem jak można było tak odpuścić krycie w ostatnich minutach prowadząc 4-3, ale to nie nasz problem. Remis dobry wynik. Ogólnie w tej kolejce drużyny z Mediolanu pokusiły się o korzystne rezultaty.
Co do meczu. Fatalnie się to oglądało ze względu na warunki atmosferyczne. Mecze Interu z Palermo ostatnio obfitują w mnóstwo bramek. Zaskoczył dzisiaj Milito. Miccoli w swoim stylu, nie rozumiem jak można było tak odpuścić krycie w ostatnich minutach prowadząc 4-3, ale to nie nasz problem. Remis dobry wynik. Ogólnie w tej kolejce drużyny z Mediolanu pokusiły się o korzystne rezultaty.
- kosciu88
- Juventino
No i koniec. Stare dobre nawyki dziadka, przy remisie w koncowce zdejmuje Milito ktory strzelil 4 bramki 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- wloski
- Juventino
Jak gram w PESA to też tak robię, żeby gracz dostał oklaski od kibiców :lol: :lol: :lol: . Szkoda, że jednak nie przegrali Inter - Palermo 4:4, Milito - Miccoli 4:3. Świetnie, że obaj odzyskali formę, bardziej Argentyńczyk, ale podziwiam Miccoliego za to, że jest taki grubasek, ale bramki potrafi ładować.kosciu88 pisze:No i koniec. Stare dobre nawyki dziadka, przy remisie w koncowce zdejmuje Milito ktory strzelil 4 bramki
- Donnie
- Juventino
Oglądałem ostatnie pół godziny i to Palermo robiło na mnie lepsze wrażenie.
Ściągnięcie Milito to ogromny błąd siwego. Argentyńczyk czego się dzisiaj nie dotknął, to zamieniał to na gola (dołożył jeszcze piątego, ale sędzia gwizdnął spalonego, zdaje się, że słusznie). Mam wrażenie, że jeśli zostałby do końca na boisku, to mógłby odmienić losy meczu.
Ściągnięcie Milito to ogromny błąd siwego. Argentyńczyk czego się dzisiaj nie dotknął, to zamieniał to na gola (dołożył jeszcze piątego, ale sędzia gwizdnął spalonego, zdaje się, że słusznie). Mam wrażenie, że jeśli zostałby do końca na boisku, to mógłby odmienić losy meczu.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Oj, z tych emocji się zapomniałem i nałapałem kartek. Przepraszam całą społeczność JP. Co do meczu, wszystko zmieniało się jak w kalejdoskopie. Raz Miccoli raz Milito byli w rolach głównych. Trochę ciężko oglądało się mecz przez białą aurę, ale w sumie nie żałuję,że to właśnie on leciał na moim kompie a nie Lazio - Milan. Strata punktów przez inter jest zawsze dobrą wiadomość. Teraz tylko to wykorzystać!
- Serpente
- Interista
Ranochia przeciwko Miccoliemu na lodzie? z góry było wiadome że to się dobrze nie skończy. Mimo wszystko cieszy mnie forma Milito, nie wiem co on ma takiego w sobie ale kocham gościa strasznie! Szkoda straty punktów ale nie ma co rozpaczać, różnice punktowe nie są wcale duże więc nie przekreślałbym jeszcze występów w LM w przyszłym sezonie.