Mercato (zima 2011/12)
- Castiel
- Juventino
Nie bądź tego taki pewien. Moim zdaniem to trafi do nas podstawowy lewy obrońca, wróci Giovinco, odejdzie Alex i Boriello i dostaniemy jakiegoś napastnika np Jovetica albo Rossiego, jakiegoś uniwersalnego obrońce na ławkę i to będzie tyle.mateusz6 pisze: Ciekawi mnie jaką gwiazdę ściągnie latem, bo bez wątpliwości takową sprowadzi.
- mateusz6
- Juventino
według mnie Jovetić i Rossi to gwiazdy jednak. Choć dla mnie ideałem byłby Suarez. Jovetić to jednak bardziej ofensywny pomocnik środkowy.Castiel pisze:Nie bądź tego taki pewien. Moim zdaniem to trafi do nas podstawowy lewy obrońca, wróci Giovinco, odejdzie Alex i Boriello i dostaniemy jakiegoś napastnika np Jovetica albo Rossiego, jakiegoś uniwersalnego obrońce na ławkę i to będzie tyle.mateusz6 pisze: Ciekawi mnie jaką gwiazdę ściągnie latem, bo bez wątpliwości takową sprowadzi.
Tak jest. Pompujcie sobie nawzajem oczekiwania, wierzcie w ploty o Aguerach i Neymarach (za których zapłaci nam Nikemateusz6 pisze: Ciekawi mnie jaką gwiazdę ściągnie latem, bo bez wątpliwości takową sprowadzi.

Nie piję bezpośrednio do ciebie, mateusz. Chodzi o trend.
- mateusz6
- Juventino
Najlepszy środkowy pomocnik Bundesligi poprzedniego sezonu. W dodatku młody. Poza tym miał kontuzje poważną. Nie porównuj go do Krasicia.Arbuzini pisze:Mateusz - jakie 20 mln E za zawodnika, który praktycznie nie gra?! To my Krasicia lekko powinniśmy puścić za 14 mln E.
- pumex
- Juventino
Nie chodzi o żaden trend, tylko o to, że potrzeba nam topowego piłkarza, który jednym zagraniem załatwi nam mecz (mamy Bonucciego, który jednym zagraniem załatwia mecz, ale oczywiście nie o to mi chodzialina pisze:Tak jest. Pompujcie sobie nawzajem oczekiwania, wierzcie w ploty o Aguerach i Neymarach (...) Nie piję bezpośrednio do ciebie, mateusz. Chodzi o trend.

Oczywiście zaraz padnie argument, że nie mając a'la Ibry lub a'la Eto'o jednak jesteśmy na pierwszym miejscu. Nie zechce mi się na niego odpowiadać

- Szaq
- Juventino
Wszyscy krytycy Padoina powiedzcie ile razy widzieliście go w akcji ,a ile razy Pazienze zanim przyszedł do nas?
Jeżeli Conte woli Simone to dobrze ,że Marotta go ściągnął.Wydał 5 milionów ,które sam zarobił na Immobile i Sorensenie.Nie musi się to nam podobać ,ale powstrzymajmy się z krytyką ,aż zobaczymy na co stać nasz nowy nabytek.
Jeżeli Conte woli Simone to dobrze ,że Marotta go ściągnął.Wydał 5 milionów ,które sam zarobił na Immobile i Sorensenie.Nie musi się to nam podobać ,ale powstrzymajmy się z krytyką ,aż zobaczymy na co stać nasz nowy nabytek.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Sorry ale Aguero nie był żadną plotą, zresztą ostatnio to najbardziej Agnelli i Marotta pompowali ciśnienie na gwiazdę chwaląc się w każdym wywiadzie ile to oni kasy nie mają i ilu to oni mistrzów nie kupiąalina pisze:Pompujcie sobie nawzajem oczekiwania, wierzcie w ploty o Aguerach i Neymarach

- D-Rose
- Juventino
Pozdrów Józka! :lol:19 pisze:jesli juve wejdzie do ligi mistrzow to przyjdzie jeden pilkarz za kwote powyzej 20mln, a do tego ok jeszcze 4 za mniejsze sumy.
Z oceną Padawana poczekam do konca sezonu. Jezeli cel przedsezonowy zostanie zrealizowany, to cóż Conte sie obroni.

@ pumex, Ouh_yeah Te wywiady byłu tu analizowane. Chodzi mi o słynne słowa "elementi di qualita", za które to elementy Marotta i Agnelli uważali Pirlo, Vidala, czy Vucinicia, a kibice już niekoniecznie.
Teraz zaczyna się gadka "wejdziemy do LM, więc będzie mnóstwo kasy i wielkie transfery". A to jest wg mnie mocno wątpliwe.
Aha, pumex, Milan ma wielką gwiazdę, a używa jej wyłącznie do punktowania z zespołami z prowincji, a nie podbijania LM.
Teraz zaczyna się gadka "wejdziemy do LM, więc będzie mnóstwo kasy i wielkie transfery". A to jest wg mnie mocno wątpliwe.
Aha, pumex, Milan ma wielką gwiazdę, a używa jej wyłącznie do punktowania z zespołami z prowincji, a nie podbijania LM.
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2012, 18:33 przez alina, łącznie zmieniany 2 razy.
- Zizou_1989
- Juventino
jestem ciekaw skąd wy wiecie kto za ile przyjdzie
śmieszą mnie te wasze proroctwa 

- @Maras@
- Juventino
No to mamy już dwóch obiecujących środkowych pomocników... Gabriela Appelta i Bouy... zobaczymy jak wyjdzie nam ich trenowanie...nynek pisze:Oficjalnie: Ouasim Bouy piłkarzem Juve
Nieoficjalnie mówi się, że w Turynie zagwarantowano mu zarobki na wysokości jednego miliona euro.
http://www.solojuve.com/oficjalny/oficj ... m_juve.php
To ten milion, którego Marotta nie chciał dać pazernemu Piazonowi?
Mam nadzieję, że wejdzie w życie pomysł żeby najlepsze drużyny miały drużynę rezerw w Serie B. Wtedy właśnie tacy zawodnicy mogli by na zapleczy włoskiej ekstraklasy zdobywać doświadczenie a nie tułać się gdzieś po wypożyczeniach...

- mateusz6
- Juventino
Sporo kasy będzie z samych graczy wypożyczonych. Do tego będą sprzedane połówki Pasqato, Giandonato itd. Będzie wystarczająco na grajka do ataku i obrony.alina pisze:@ pumex, Ouh_yeah Te wywiady byłu tu analizowane. Chodzi mi o słynne słowa "elementi di qualita", za które to elementy Marotta i Agnelli uważali Pirlo, Vidala, czy Vucinicia, a kibice już niekoniecznie.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Elementi nie elementi. Negocjowali Aguero i Rossiego? Negocjowali. Okazało się, że ta qualita jest za droga to zaczęli się tłumaczyć że rynek jest zły a Vucinic wcale nie jest gorszy od Aguero 8)alina pisze:"elementi di qualita"
Ja też często bronię obecnej polityki transferowej, ale to był akurat mocny fail ze strony kierownictwa /tak jak transfer Padoina.
No akurat te dwa talenty siedziały na ławie do stycznia, więc wątpię czy ktoś zainwestuje w nich pieniądze.mateusz6 pisze:będą sprzedane połówki Pasqato, Giandonato itd.