Juventini na wypożyczeniach...
- Tacchinardi.
- Juventino
Ekhm, Giovinco to przy nim pikuś. Pograł coś w sparingach, tak to ma tylko jeden występ u nas w lidze. Przepraszam bardzo, ale gość który kibicuje Milanowi nie od dziś i jeszcze o tym otwarcie mówi (nie wspominając o "odsunięci Bianconerich na bok") oraz poszedł na wypożyczenie do Torino przecież bez przymusu, nie ma prawa grać dla Juventusu w przyszłości. Jaki gniew? Za co? Że nie miał miejsca w składzie? Słaby to on był nawet latem, teraz mamy Giacha, Estiego i Elie i nie żałuje, że nie nie został. Po takich wypowiedziach nawet już nie wypożyczać, tylko sprzedać. Nie ma co go bronić matbar21matbar21 pisze:Młody gniewny, jak Giovinco.. Jeszcze zrozumie. Juve potrzebuje wyników i składu na teraz. W tym sezonie brakowało dla niego miejsca, dano mu szansę na wypoż. A to że Lecce tylko go wykorzystało do zagrzewania ławki to już nie nasza wina. Jako gościa go lubię, ma niezwykły potencjał. Oby się pozbierał w Torino i udowodnił wszystkim swoje umiejętności.

- matbar21
- Juventino
Ja oceniam Pasquato przez pryzmat umiejętności(ewentualnie przyszłości.) no i sam fakt, że jest wychowankiem Juve. Zaimponował mi w sparingach, ale warto wspomnieć iż wielokrotnie był wypożyczany do Serie B. Sprawa potoczyła się tak, nie inaczej trudno wychwycić określony motyw jego działania. Bo dziwne, że gość który dojrzewa piłkarsko w jednym klubie nagle traci kompletnie do niego sympatię.
Zachował się szczeniacko. Taki Nocerino, czy Aquilani umieli zachować klasę ("zawdzięczam wiele Juve, ale teraz liczy sie Milan").matbar21 pisze:Ja oceniam Pasquato przez pryzmat umiejętności(ewentualnie przyszłości.) no i sam fakt, że jest wychowankiem Juve. Zaimponował mi w sparingach, ale warto wspomnieć iż wielokrotnie był wypożyczany do Serie B. Sprawa potoczyła się tak, nie inaczej trudno wychwycić określony motyw jego działania. Bo dziwne, że gość który dojrzewa piłkarsko w jednym klubie nagle traci kompletnie do niego sympatię.
- Paulo
- Juventino
Tak właśnie jest, czasem zmiana otoczenia służy zawodnikom. Jak kliknąłem to tak pomyślałem właśnie że może Pazienza...swoją drogą właśnie nie ma co żałować, bo co musi czuć Lazio kiedy Cisse już strzelił dla QPR 
- Tacchinardi.
- Juventino
Conte nie chciał Pazienzy, poszedł do Udinese, my szukaliśmy zastępcy i znaleźliśmy Padoina którego transfer zaakceptował Conte. W miarę prosteDragon pisze:Jest zaskoczenie, nie powiem. Dla mnie powinien zostać, po co ten Padoin cały?![]()
- Vimes
- Juventino
Może Pazienza ma po prostu większe ambicje niż bycie tylko rezerwowym, nawet w takim klubie jak Juventus? Moim zdaniem, to by dobrze o nim świadczyło. Facet chce grać, a nie spijać śmietankę z klubowej kasy jak Amauri. W Udinese chyba nie zarabia więcej?Dragon pisze:Jest zaskoczenie, nie powiem. Dla mnie powinien zostać, po co ten Padoin cały?![]()
- jakku1
- Juventino
Tak wszyscy marudzili, ze Giovinco stracil forme, a on wczoraj w zasadzie w pojedynke rozmontowal Chievo:
http://fbhl.pl/chievo-12-parma-05-02-2012/
Piekna pierwsza bramka i "prawie" asysta przy drugiej. Najlepszy zawodnik meczu. Jak na razie 9 goli i 5 asyst w lidze. Mysle, ze dobije do 15/10.
http://fbhl.pl/chievo-12-parma-05-02-2012/
Piekna pierwsza bramka i "prawie" asysta przy drugiej. Najlepszy zawodnik meczu. Jak na razie 9 goli i 5 asyst w lidze. Mysle, ze dobije do 15/10.