Simone Padoin
- pumex
- Juventino
Tu nie ma sensu, tu nie ma logiki. Marotta lubi od czasu do czasu pierdyknąć transfer pozbawiony sensu. Myślałem, że już mu przeszło, niestety nie. Najlepsze jest to, że Milan ponoć jest blisko wypożyczenia Palombo z opcją transferu definitywnego za 3mlndeszczowy pisze:No my wszyscy też, ale kurde... Kupujemy (bo chyba kupujemy) za 4,5 mln, czyli nie za pieniądze na waciki jakiegoś ogóra, a sprzedajemy piłkarza, który robił przyzwoitą robotę i nie płakał. Gdzie tu sens, gdzie logika?

- Lypsky
- Juventino
Nie pierwszy raz. Jednak dopóki idzie nam dobrze, ciężko mu wygarniać.stahoo pisze: Brak logiki można zarzucić Conte.
Martinez, Elia, Ziegler, Pazienza, Padoin. Dziwne potrafią być nasze transfery.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2012, 11:26 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
trzymajcie mnie.... nazwisko kompletnie anonimowe... i oni jeszcze dają za niego tyle kasy... będa sie smiac z tego we Wloszech.. a taki Milan zalatwi sobie kogos o kilka klas lepszego za podobna kase... oddam honor, jesli ten koles cos w niesie do naszej gry.. ale po prostu w to nie wierzę, ze tak moze byc... tym bardziej ze kolo ma 28 lat i kontrakt 5 letni.. jakbym ial 18 to jeszcze bym zrozumial, ze jak nie teraz to chcą go przygotowaywac na kolejne lata... ale to jest chyba moim okiem najgorszy transfer ostatnich lat, przynajmniej z nazwy i warunkow.. pewnie prawie nic nie bedzie grał... po prostu szkoda slow...
- Lypsky
- Juventino
patrząc na poprzednie cyfry, powinno być 5mln.kosciu88 pisze:A wiadomo cos o jego wynagrodzeniu?

Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2012, 11:48 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
prasa powinn ao tym huczyc... ""Juventus zaplacił grube miliony za JAKIEGOŚ podrzędnego grajka" dobrze mu tak ponawalac, bo potem chcialbym mu oddac honor za jego grę... przynajmniej moze w ten sposob bedzie chcial splacic kredyt zaufania, chociaz i tak nikt nie przeczyta wypocin kibicow z calego swiata..
- Wojtek
- Juventino
Ale z tego co widze to:stahoo pisze:Conte chce kogoś za/oprócz Pazienzy na ławkę. Jedyne wytłumaczenie.
Simone Padoin – włoski piłkarz występujący na pozycji lewego obrońcy lub lewego pomocnika