WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Dajcie, że spokój. Po drugim roku ja mam dość tej cytrynówy i innych wariacji. I nie po 15, a po dychę, a dla znajomych nawet i za darmo (przez dwa lata mieszkałem obok meliny).
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- jareckik
- Juventino
Wiesz te rozrabiane ze spirytem niewiadomo skad to mozesz miec i za 8, ale chodzi mi o alko robione od podstaw czyt. czysta destylacja ;D Teraz nawet w sklepach sprzedają podróby wódek, dobrze że wchodzi ACTA, będziemy mieli torebki oryginalne Vuitton i czystą wódke.Push3k pisze:Dajcie, że spokój. Po drugim roku ja mam dość tej cytrynówy i innych wariacji. I nie po 15, a po dychę, a dla znajomych nawet i za darmo (przez dwa lata mieszkałem obok meliny).
- Pissu
- Juventino
Hej ekipa! Będę wieczorem. Co do bifora, to Kubuś miał się pojawić we Wro, może on coś działa. Zapytam się go i dam wam znać jak coś. Widzimy się w no stresie.
P.S. To dobrze Buczuć, że po Lazio dalej chcesz bifory, myślałem że Ci przejdzie
P.S. To dobrze Buczuć, że po Lazio dalej chcesz bifory, myślałem że Ci przejdzie

- Buczus_JuveFan
- Juventino
Owszem jednak z drugiej strony milo byloby dotrwac na meczPissu pisze:Hej ekipa! Będę wieczorem. Co do bifora, to Kubuś miał się pojawić we Wro, może on coś działa. Zapytam się go i dam wam znać jak coś. Widzimy się w no stresie.

Inaczej zdany bede na kolejny trip z buta i ogladanie bramek w necie

CZEKAM NA jaakies info w razie czego proponuje za najbardziej optymalna godzine 18 30
PS. mój nowy phon, bo chyba nikt nie ma: 887 876 543 !!!
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2012, 15:03 przez Buczus_JuveFan, łącznie zmieniany 2 razy.
- jareckik
- Juventino
Chłopaki odpadłem, rozlozyla mnie chyba grypa... Shame, chciałem zobaczyć wasze pijackie mordy 

- Cress
- Juventino
Jasna cholera :shock:Push3k pisze:Z tobą to gadałem, tak?Cress pisze:No Stress? Wpadnę
Jeśli chodzi o Quake'a to o to mi chodziło.
+ gra
Pomimo, że nie wszystko poszło zgodnie z planem, to i tak świetny wypad!

"Nie wszystko złe, co Bonucci" :lol:
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Aha, Daniel, jak przyprowadzasz ludzi to przyprowadzaj może takich co nie będą się czepiać ludzi za pochodzenie z wschodniej części Polski i za to, że nie widzą świata po za Juve. Człowiek pijany chodzi, ja sił specjalnie nie mam, nie chciał bym kiedyś wylądować bez zębów na podłodze.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- attyla7
- Juventino
Push3k pisze:Z tobą to gadałem, tak?Cress pisze:No Stress? Wpadnę
Jeśli chodzi o Quake'a to o to mi chodziło.
+ gra
o w0w, kto gra w QL z JuvePoland? jak coś to gram od czasów otwartej bety czyli już pare lat będzie

Ja już po sesji jestem (a i muszę się uczyć jak jej nie ma