Serie A (20): JUVENTUS 2-1 Udinese
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zwracam honor Matriemu, wykonał kawał dobrej roboty strzelając drugiego gola 
Barza w takiej formie to jest najlepszy stoper w Serie A, bez którego nie istniejemy. Niesamowicie dużo naszej drużynie daje Pirlo, który przetrzymuje piłkę w środku pola. W ten sposób zaganialiśmy dziś Udinese, zaganiamy jeszcze niejedną drużynę. Vidal jak zobaczył, że nabroił to też się ogarnął do kupy
Mamy trzy punkty, reszta mnie nie obchodzi. Niemniej jednak, pięknie się patrzy jak utrzymujemy się przy piłce. Fooooorza!

Barza w takiej formie to jest najlepszy stoper w Serie A, bez którego nie istniejemy. Niesamowicie dużo naszej drużynie daje Pirlo, który przetrzymuje piłkę w środku pola. W ten sposób zaganialiśmy dziś Udinese, zaganiamy jeszcze niejedną drużynę. Vidal jak zobaczył, że nabroił to też się ogarnął do kupy

Mamy trzy punkty, reszta mnie nie obchodzi. Niemniej jednak, pięknie się patrzy jak utrzymujemy się przy piłce. Fooooorza!
- Wojtek
- Juventino
Bonucci znowu mógł nam sprezentować strate dwóch punktów 
Marchisio pierwsze dotknięcie piłki i odrazu asysta, mam wrażenie że Matriemu łatwiej jest strzelić z trudnej sytuacji niż setkę. Dobre zmiany Conte, świetnie zareagował kiedy Udine przeważało, lecz do końca miałem nadzieje że ujrze Del Piero na boisku.
Odskoczyliśmy Udinese i tylko liczyć na potknięcie Milanu które raczej nie nastąpi. We wtorek Parma i debiut Caceresa 8)
Komenatorzy Canal+Gol:
Paolo De Ceglie jest jednym z tych bardziej niedocenianych we Włoszech: Przczecież wygryzł Fabio Grosso tak więc nie jest tak niedoceniany :rotfl:

Marchisio pierwsze dotknięcie piłki i odrazu asysta, mam wrażenie że Matriemu łatwiej jest strzelić z trudnej sytuacji niż setkę. Dobre zmiany Conte, świetnie zareagował kiedy Udine przeważało, lecz do końca miałem nadzieje że ujrze Del Piero na boisku.
Odskoczyliśmy Udinese i tylko liczyć na potknięcie Milanu które raczej nie nastąpi. We wtorek Parma i debiut Caceresa 8)
Komenatorzy Canal+Gol:
Paolo De Ceglie jest jednym z tych bardziej niedocenianych we Włoszech: Przczecież wygryzł Fabio Grosso tak więc nie jest tak niedoceniany :rotfl:
- Kiss
- Juventino
Jak Matri bedzie tak gral czesciej niz raz na 2 miesiace to owszem:)Dante93 pisze:Nie chce sie mądrzyć, no ale 'a nie mówiłem?'
Buffon, Barza, Pirlo -klasa, ciagle sie nie moge nadziwic jak mozna kupic takiego asa jak Barza za tak male pieniadze.
Najslabszy mecz Vidala w sezonie, masa strat 0 w ataku.
Bonnuci co odwalil w 90min...to chyba nawet nie jest gracz na lawke co dopiero na 1 sklad.
Podobnie Estigaribia, slabizna kolejny raz.
Trzeba liczyc na Matriego skoro Conte ciagle na niego stawia, ze nie bedzie to jednorazowy wyskok, a w 2 polowie oprocz gola gral poprostu bardzo dobrze.
Zwyciestwo cieszy podwojnie, po pierwsze Juve walczy o mistrza, a po drugie dla dobra wloskiej pilki spuszczamy w dol Udinese(nie mam ochoty ogladac za pol roku jak odpadaja z ogorkami w eliminacjach LM)
- pakman
- Juventino
Podejrzewam ze Conte szykowal zmiane dla Matriego ale kontuzja Lichego sprawila ze musial zmienic swoje plany . Mecz na +
teraz kolej na Parme ! ciesza powroty Pepe i Claudio (chociaz obaj zagrali raczej przecietnie).

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- Remus
- Juventino
Udało się wygrać ciężki mecz z dobrym przeciwnikiem. Nie był to najlepszy mecz z naszej strony, jednak gra wygląda już dużo lepiej niż kilka tygodni temu.Najlepsi zdecydowanie Pirlo, Giacchierini i mimo wszystko Matri. Obrona też, poza nielicznymi wpadkami dobrze ( szczególnie Bargzali). Vidal i Liechsteiner już chyba mocno zajechani. Dobrze, że przyszedł Caceres bo bedzie przynajmniej kimś Stefana zastąpić. Można powiedzieć, że w końcu odblokował się Matri, który bardzo ładnie zagrał przy drugiej bramce. Później pokazał się w kilku akcjach, gdzie popisał się wyszkoleniem technicznym. Miejmy nadzieję, że dołek formy ma już za sobą.
- binio
- Juventino
Nie porównujcie Matriego do Amauriego bo zupełnie inna klasa. Może Matri nie jest wybitnym piłkarzem ale Conte go dobrze wychował, umie się ustawić, przyjąć (dziś akurat z tym gorzej) nawet odegrać, odwrócić i strzelić. Ostatnio miał fatalny okres bo masa marnowanych sytuacji, ale je miał!. Od Amauriego wszystkie piłki się odbijały. On przez ostanie miesiące jak grał to nie miał okazji strzelać gole bo co chwila strata. To było drewno. Matri jest jaki jest ale jednak coś strzela i na boisku coś robi a nie stoi.
Co do meczu, denerwuje mnie Esti, on pasuje do gry z kontry, a nie kombinacyjnej, zwyczajnie nie wie co zrobić, jak zaczynamy rozgrywać. cofa zazwyczaj do tyłu, gdzieś się tam przesuwa ale nic z tego nie ma. Pepe daje dużo więcej na tej pozycji zespołowi.
Od początku sezonu, gdy wygrywamy w środku pola to jest spacerek, jak gramy słabo w środku (dziś do 60 minuty) to jest nerwowo. Mnie Conte też zaskoczył zmianami ale tym razem miał 100% racji.
Oby tak dalej!
Co do meczu, denerwuje mnie Esti, on pasuje do gry z kontry, a nie kombinacyjnej, zwyczajnie nie wie co zrobić, jak zaczynamy rozgrywać. cofa zazwyczaj do tyłu, gdzieś się tam przesuwa ale nic z tego nie ma. Pepe daje dużo więcej na tej pozycji zespołowi.
Od początku sezonu, gdy wygrywamy w środku pola to jest spacerek, jak gramy słabo w środku (dziś do 60 minuty) to jest nerwowo. Mnie Conte też zaskoczył zmianami ale tym razem miał 100% racji.
Oby tak dalej!

- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Spokojnie, już jestemDante93 pisze:O meczu nie wypowiadają sie Ci, którzy najgłośniej krzyczeli, że Matri to drugi Amauri
Komentator przesadził nazywając Matriego Ibrahimovicem... No, ale jeśli twierdzi, że "De Ceglie jest jednym z najbardziej niedocenianych lewych obrońców, nawet na skalę nie tylko włoską" i "De Ceglie wygryzł ze składu Grosso, więc taki słaby nie jest", to nie mam pytań.
Matri broni się tylko i aż 2 bramkami, więc 1sza połowa idzie w zapomnienie. Widocznie Borriello jest dobrym motywatorem.
Pirlo ładnie. Vidal słabo. Barzagli profesor. Bonucci zgodnie z tradycją, czyli babol musi być
Czy tylko mi się wydaje, że sprint De Ceglie jest jakiś dziwny i mało skoordynowany?

Spokojnie, mamy innego bramkowpychacza.cerb pisze:Na Matriego trzeba huhac i dmuchac bo jak zlapie kontuzje to bedzie lipa..
- Simi
- Qualità Juventino
Tak to jest ten ewenement z komentatorów którego nigdy nie chce słyszeć na żadnym meczu Juve. Jedynie Lipiński zna się na rzeczy.Wojtek pisze:
Komenatorzy Canal+Gol:
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Bardzo dobry mecz, tylko nerwy do konca. Vidal, Lichsteiner - nalezy im sie odpoczynek. Bonucci - lawa do konca sezonu jak nic (oby !) .
W nastepnym meczu chcialbym zobaczyc srodek Barza, Kielon, Caceres, w pomocy od lewej Esti, Pirlo, Marchisio, Marrone, Giacch, a w ataku Vucinic/Quag i Matri
Mysle, ze to bylaby dobra opcja.
Szkoda mi tylko Estiego, bo w tym meczu zasluzyl na bramke
W nastepnym meczu chcialbym zobaczyc srodek Barza, Kielon, Caceres, w pomocy od lewej Esti, Pirlo, Marchisio, Marrone, Giacch, a w ataku Vucinic/Quag i Matri

Szkoda mi tylko Estiego, bo w tym meczu zasluzyl na bramke

BESTER MANN, BESTEEER !

- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- Łukasz
- Juventino
Barzagli chyba najlepszy na boisku (w pierwszej połowie tytan; swoją drogą - chętnie obejrzałbym jakąś kompilę jego zagrań z tego meczu), choć w drugiej połowie dał "sobie" strzelić gola. Mocny Buffon (obrona przy trudnym - z pierwszej, przy słupku, z odchodzącą rotacją - strzale Armero!). Matri nieźle (mimo zmarnowanej setki), świetnie zachował się zwłaszcza w tej drugiej sytuacji - zgubił przeciwnika balansem ciała i uderzył lewą przy słupku, ale nie stałoby się to, gdyby nie wejście Marchisio i jego kapitalne strącenie piłki. Świetnie robujał ofensywę. Jeszcze rok temu nie spodziewałem się, że może być aż tak ważnym piłkarzem... Przyzwocie Pirlo, beznadziejnie Vidal - dużo strat i mało biegania.
Ciekawie prezentowało się nasze ustawienie po wejściu Claudio... Hmmm... 3-4-2-1?
PS. Który to już raz Kielon rozwalił sobie nos?

Ciekawie prezentowało się nasze ustawienie po wejściu Claudio... Hmmm... 3-4-2-1?
PS. Który to już raz Kielon rozwalił sobie nos?

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Spoko, spoko. To nie Pato żeby grał jeden dobry mecz na 2 miesiące.Kiss pisze:Jak Matri bedzie tak gral czesciej niz raz na 2 miesiace to owszem:)
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2012, 22:54 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- pakman
- Juventino
Kielon juz nie ma nosa - tylko taki "sztuczny silikonowy"
on zawsze bedzie w tego nosa obrywal - co pare mecz - bum i znowu 

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Przecież to właśnie Lipiński powiedziałSimi pisze:Tak to jest ten ewenement z komentatorów którego nigdy nie chce słyszeć na żadnym meczu Juve. Jedynie Lipiński zna się na rzeczy.Wojtek pisze:
Komenatorzy Canal+Gol:
Brawo Juve! Brawo za walkę! Matri znalazł się tam gdzie powinien, to że jest drewniany mu nie zabierzemy (fatalna gra z klepy i te przyjęcia a strzały z pierwszej piłki?) ale należą mu się brawa za te dwa gole!