Serie A (20): JUVENTUS 2-1 Udinese

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2012, 22:44

MITRA MATRI TATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HATERS GONNA HATE

Można by wypisywać i analizować kto zagrał słabo, kto wybitnie, ale liczą się 3pkt. bo murawa naprawdę nie ułatwiała dzisiaj naszym zadania.

No dobra, Bonucci znów mógł wszystko zepsuć, a Barza to mistrz :smile:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Kolejny dobry mecz. Cieszy mnie powrot pepe i claudio, widac ze robia duzo jak graja. Szkoda mi Estiego bo zmarnowal sytuacje 100% a moze byc co po niektory lepszym spojrzeniem go obdarzyli ( mimo wszystko wierze ze bedzie z niego dobry pilkarz). To dzis pewnie chlopaki pobawia sie z gigim, ale nalezy im sie a od poniedzialku walczymy nadal

Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

najważniejsze 3 punkty , po doświadczeniach z poprzednimi trenerami cieszy ambicja i walka po straconej bramce (rok temu "nie do pomyślenia").
Bonucci - jego błędy mogły nas kosztować 2 bramki (nie utrzymał linii w ok 70 minucie i akcja w 90) - strasznie mi ciśnienie podnosi :doh:

royal'ek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

powiem tyle co ten komentator :D

PORADNIK - koszulki Juve (jak odróżnić oryginał od kopii!):
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22931

Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22322
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Conte :bravo: :bravo: Zmiana formacji po prostu była kluczowa +dobre zmiany, które mi wydawały się bezsensowne na pierwszy rzut oka, ale znowu zamknął mi usta. WIELKI plus dla naszego trenera, brawo.
Matri mam nadzieję, że uwierzył w końcu w siebie i znowu będzie grał tak jak na początku sezonu.
Obrona wyśmienicie,nawet kolejny raz De Ceglie po wejściu grał dobrze, jedynie Bonucci musiał walnąć babola, no ale to już standard.
Może nasza gra nie była jakaś spektakularna, ale po strzeleniu gola naprawdę kontrolowaliśmy grę.
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z dzisiejszego meczu, lider utrzymany, brawo Bianconeri!

#AllegriOut
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2012, 22:45

Z całym szacunkiem dla wszystkich userów, ale błagam, nie piszcie czegoś w stylu: 'czekam co powiedzą hejterzy, bardzo mnie to ciekawi.' odnośnie Matriego. Zagrał dziś fajny meczyk, ale 'jedna jaskółka wiosny nie czyni', więc radze ochłonąć.
PS. Nie wiem co Conte powiedział Alexowi przed meczem, ale ten ani na chwile nie poszedł się rozgrzewać.

Obrazek
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2012, 22:45

Nie wiem czy to tylko ja mam takie dziwne odczucia, że:
a)nagle jakoś stosnek hejterów Matriego do jego zwolenników zmienił sie z 9:1 na 0:10
b)O meczu nie wypowiadają sie Ci, którzy najgłośniej krzyczeli, że Matri to drugi Amauri :wink:
Taka mala uszczypliwość, tak serio to nie ważne kto dobrze gra, ważne że Juventus wygrywa.

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2012, 22:46

Brawo dla Conte, miał nosa dzisiaj po prostu. Brawo też dla Matriego, przyznam że jak spieprzył setkę to myślałem że rzucę kapciem w TV, ale rozliczamy Go z goli, a dzisiaj było ich x2 więc świetnie :) może i się przełamie, ale po jednym meczu nie przesądzajmy. Na pewno ciężki mecz, było potrzebne jakieś przebudzenie i chyba tym momentem była strata gola bo nagle Vidal zaczął grać, Marchisio wejście marzeń. Bardzo dobrze znowu Pirlo, Giach również bardzo dobry mecz. W obronie świetnie Chiellini i Barzagli, Bonucciego przemilczę...Buffon sam sobie zrobił kilka prezentów na urodziny :bravo: piękny widok po meczu gdy drużyna w płatkach śniegu cieszy się przy hymnie z kolejnego zwycięstwa :) jest wsparcie kibiców, jest wsparcie zarządu jest bardzo dobra gra i jeszcze lepszy wynik. Oby tak dalej. Nie ma co dzisiaj się kłócić Panowie, FORZA JUVE !!!
pablo1503 pisze:Z całym szacunkiem dla wszystkich userów, ale błagam, nie piszcie czegoś w stylu: 'czekam co powiedzą hejterzy, bardzo mnie to ciekawi.' odnośnie Matriego. Zagrał dziś fajny meczyk, ale 'jedna jaskółka wiosny nie czyni', więc radze ochłonąć.
PS. Nie wiem co Conte powiedział Alexowi przed meczem, ale ten ani na chwile nie poszedł się rozgrzewać.
Dokładnie, tyczy się to @Dante93 między innymi. Po co prowokujesz człowieku jakimiś glupimi statystykami kłótnie na forum teraz ? Jakoś ja krytykowałem i jestem po meczu znowu na forum. Matri strzelił dwa gole, ale nadal zdania o tym że jest drewniany nie zmienię. Czasami nie wiem po ile niektórzy mają lat... :think:
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2012, 22:49 przez Paulo, łącznie zmieniany 1 raz.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Floro Flores :prochno: , że też taka popierdułka musiała trafić na 1-2. Leoś natomiast przegiął pałę, bodajże 3 razy próbował sabotować wysiłek całej drużyny

OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Podziękujmy kielonowi za bramkę...

Obrazek
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2012, 22:47

Idiotyczne zachowanie Chielliniego w końcówce :naughty: . I pytanie czy gola nie zawalił, bo nie widziałem dokładnie.
Nie chce powiedzieć, że słaby mecz Juve, ale na pewno trudny, może ze względu na warunki. Poza tym Lichy zmęczony, a to w ostatnich meczach był nasz motor napędowy. Na plus Pirlo, Giach, Barzagli (man of the match) i Matri.
Matri tego gola na 2-1 strzelił z niczego, brawa dla niego. Bo w innym wypadku, dzisiaj, z taką grą na stojąco, byłoby ciężko o zwycięskiego gola.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2012, 22:49 przez Corcky, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
royal'ek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2012, 22:47

pablo1503 pisze: PS. Nie wiem co Conte powiedział Alexowi przed meczem, ale ten ani na chwile nie poszedł się rozgrzewać.
Alex rozgrzewał się podczas całej przerwy :) myślałem, że jedna zagra i go wpuści pod koniec meczu, jak to mu się zdarza robić, ale jednak nie :(

PORADNIK - koszulki Juve (jak odróżnić oryginał od kopii!):
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22931

Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22322
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2012, 22:48

OskarG pisze:Podziękujmy kielonowi za bramkę...
Chyba Vidalowi...

Bez rewelacji... Może zła pogoda wpłynęła na grę, nie istotne. Mamy 3pkt i lidera.

Matri - ten człowiek mnie doprowadzi do szału...

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2012, 22:48

mnowo pisze:
SKAr7 pisze:Wygląda też na to, że Licht nam powoli siada. W dobrym momencie kupiliśmy Martina.
Wydaje mi się, że dziś miał jakieś problemy z pachwiną, w pewnym momencie wyraźnie trzymał się za okolice okołojajczane...
...choć z transferu Caceresa cieszę się również :P
No właśnie o tym mówię. Nie mam wykształcenia medycznego, ale wydaje mi się, że kontuzje pachwiny to często wynik przemęczenia.
teraz Parma, to może Licht sobie odpocznie :)

+2 punkty jak na razie w stosunku do jesieni :)

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2012, 22:49

Dante93 pisze:Nie wiem czy to tylko ja mam takie dziwne odczucia, że:
a)nagle jakoś stosnek hejterów Matriego do jego zwolenników zmienił sie z 9:1 na 0:10
b)O meczu nie wypowiadają sie Ci, którzy najgłośniej krzyczeli, że Matri to drugi Amauri :wink:
Taka mala uszczypliwość, tak serio to nie ważne kto dobrze gra, ważne że Juventus wygrywa.
Dobre spostrzeżenie. Zagrał fajny mecz i nagle niektórzy piszą, że bez niego nie zaszlibyśmy tak daleko. Liczę, że będzie się rozkręcał z meczu na mecz.
Przykro mi Dante, ale ja nie zmienię podejścia do Matriego, po jednym dobrym meczu.

Obrazek
Zablokowany