Serie A (20): JUVENTUS 2-1 Udinese
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ogólnie mecz może się podobać, aczkolwiek Esti i Matri zmarnowali swoje setki. Po co Vidal próbuje tych strzałów w kosmos? Dzisiaj ewidentnie jemu nie idzie. Brawo dla Buffona, który wybronił 2 groźne strzały.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- psychol_sympatyk
- Juventino
Barzaghli to mistrz, gdzie ten gość był całe życie? Ja się pytam! Nie mogę wyjść z podziwu dla niego.
Stary Buffon wrócił na stałe
Stary Buffon wrócił na stałe
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2012, 21:40 przez psychol_sympatyk, łącznie zmieniany 2 razy.

- pablo1503
- Juventino
Kurde, za duuuużo strzałów z dystansu.
Niewykorzystane 3 świetne okazje.
Zmieniłbym trzech piłkarzy. Estiego za Marchisio. Niby dał ładną wrzutkęprzy golu, ale oprócz tego mało widoczny i bezproduktywny. Druga zmiena to Marrone za Vidala. Tak słabego Vidala w tym sezonie jeszcze nie widziałem
Ostaniom zmianą jest któryś z napastników, tylko nie wiem który. Obaj mieli spory wkład w zdobyciu bramki, ale prócz tego grają niemrawo. Quagliarella miał wiele strat przed polem karnym, ale często się wycofuje i coś mu tam wychodzi. Matri prócz bramki kompletnie nie widoczny. Zepsuta setka :doh: i... tyle. Dwóch napastników a on i tak gra bardzo przeciętnie.
EDIT:
Barzagli to na tę chwilę najlepszy stoper świata, albo przynajmniej znajdujący się w czołówce.
Zmieniłbym trzech piłkarzy. Estiego za Marchisio. Niby dał ładną wrzutkęprzy golu, ale oprócz tego mało widoczny i bezproduktywny. Druga zmiena to Marrone za Vidala. Tak słabego Vidala w tym sezonie jeszcze nie widziałem

EDIT:
Barzagli to na tę chwilę najlepszy stoper świata, albo przynajmniej znajdujący się w czołówce.

- pakman
- Juventino
Barzagli !! 45 minut MISTRZOSTWO SWIATA w defensywie i oby tak dalej !! matri jeszcze 1 strzeli pozniej wejdzie za niego Alex albo za Q bo Q srednio gra dzisiaj
ale moze sie przelamie po przerwie 

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- jakku1
- Juventino
Swietny mecz Giaccheriniego i Pirlo. To ta dwojka napedza Nasza gre dzisiaj, z pomoca jeszcze moze Quaga. Matri, oprocz bramki, slabiutko, no ale wazne jest to, ze byl tam gdzie byc powinien. Miejmy nadzieje, ze od tego momentu bedzie juz duzo lepiej.
Najslabszy mecz Lichego w tym sezonie. W obronie jeszcze z pomoca Barzagliego sobie radzi, ale z przodu dzisiaj kompletnie nie potrafi wyminac Armero (swoja droga, warto sie zainteresowac tym graczem). Kiepsko tez gra Esti - juz na poczatku powinien strzelic gola, potem nie mial ani jednej udanej akcji, strasznie wszystko marnowal... Na szczescie w koncowce polowy wrzucil ta swietna pilke na glowe Quaga i jakos Matriemu udalo sie dobic.
Bonucci mial z dwie, trzy bardzo dobre interwencje, ale tez pare razy glupio sie minal z pilka w pojedynku glowkowym.
Najslabszy mecz Lichego w tym sezonie. W obronie jeszcze z pomoca Barzagliego sobie radzi, ale z przodu dzisiaj kompletnie nie potrafi wyminac Armero (swoja droga, warto sie zainteresowac tym graczem). Kiepsko tez gra Esti - juz na poczatku powinien strzelic gola, potem nie mial ani jednej udanej akcji, strasznie wszystko marnowal... Na szczescie w koncowce polowy wrzucil ta swietna pilke na glowe Quaga i jakos Matriemu udalo sie dobic.
Bonucci mial z dwie, trzy bardzo dobre interwencje, ale tez pare razy glupio sie minal z pilka w pojedynku glowkowym.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Malo widoczni?pablo1503 pisze:Kurde, za duuuużo strzałów z dystansu.
Zmieniłbym trzech piłkarzy. Estiego za Marchisio. Niby dał ładną wrzutkęprzy golu, ale oprócz tego mało widoczny i bezproduktywny. Druga zmiena to Marrone za Vidala. Tak słabego Vidala w tym sezonie jeszcze nie widziałemOstaniom zmianą jest któryś z napastników, tylko nie wiem który. Obaj mieli spory wkład w zdobyciu bramki, ale prócz tego grają niemrawo. Quagliarella miał wiele strat przed polem karnym, ale często się wycofuje i coś mu tam wychodzi. Matri prócz bramki kompletnie nie widoczny. Zepsuta setka :doh: i... tyle. Dwóch napastników a on i tak gra bardzo przeciętnie.

Co jak co, ale oni SĄ widoczni. Niewidoczny to Vidal.
Esti jest bardzo widoczny, robi duzo dobrej roboty na boisku i mota obroncow przeciwnika, no i asysta. No i zmarnowana setka. Matri tak samo, kilka razy sie popisal (2x nieskutecznoscia

BESTER MANN, BESTEEER !

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Gol Matriego nic nie zmienia, szansę od początku 2 poł. powinien dostać Borriello. Vidal dzisiaj myslami jest daleko stąd. Nie gramy porywającego widowiska, Bogu i Marotcie dziękować, że mamy Pirlo. Jednym genialnym podaniem moze zmienić oblicze meczu, no gdyby nie Matri w ataku...
- Kiss
- Juventino
Nie gramy wielkiego meczu ale na szczescie nie gramy tez tragicznie:)
Buffon+Barzagli=najwyzsza klasa swiatowa.
Ogolnie poki co podoba mi sie cala defensywa + Pirlo + Giach.
Trzeba liczyc ze ten farfocel odblokuje nam Matriego i zacznie cos strzelac, bo w to ze kiedykolwiek na dluzej zasiadzie na lawie to ja nie wierze.
Vidal do zmiany jak najszybciej bo gramy w 10.
Buffon+Barzagli=najwyzsza klasa swiatowa.
Ogolnie poki co podoba mi sie cala defensywa + Pirlo + Giach.
Trzeba liczyc ze ten farfocel odblokuje nam Matriego i zacznie cos strzelac, bo w to ze kiedykolwiek na dluzej zasiadzie na lawie to ja nie wierze.
Vidal do zmiany jak najszybciej bo gramy w 10.
- Wojtek
- Juventino
W tej chwili spokonjnie mogliśmy prowadzić 4:1 (2x sam na sam i próba wejścia do bramki Lichtsteinera
). Na szczęście Matri i Esti odpłacili się za zmarnowanie po jednej szansie sam na sam lecz wielka w tym zasługa Quagliarelli. Giaccherini gra dobrze. Vidal średnio.
Trzy kapitalne wślizgi Barzagliego
Ładna czapeczka Conte, też chcę taką

Trzy kapitalne wślizgi Barzagliego

Ładna czapeczka Conte, też chcę taką

Gra lepiej niż Matri! Świetnie zagrał do Stefana i gdyby ten nie chciał wejść z piłką do bramki, FQ zaliczył by asystę no i jeszcze świetna główka przy bramce;)pakman pisze:bo Q srednio gra dzisiajale moze sie przelamie po przerwie
- annihilator1988
- Juventino
To co robi Barzagli :shock: Niech Juve utrzyma wynik, a jak się da to niech podwyższy na 2-0
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2012, 21:42 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nedved4life
- Juventino
Kto podrzuci fajną, dobrą polską transmisje? Bo to co ja oglądam to pixele. 

- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Matri "Król przyjmowania" dopiero w 20 minucie zmarnował 100%
Kolejny mecz, w którym więcej przeszkadza niż pomaga. No, ale zrobił to co powinien, czyli wepchnął dlatego pewnie zostanie na boisku. Według mnie i tak powinien wejśc Borriello.
Barzagli tytan.
Estigarribia poza asystą powinien mieć na koncie gola.
Czemu Lichtsteiner nie strzelał od razu?
Vidal słabiej i od razu środkowa formacja mocno zachwiana.
Podanie Pirlo do Bonucciego w polu karnym...
Czekam na wypowiedź Dante93, w której będzie rozpływał się nad Matrim

Barzagli tytan.
Estigarribia poza asystą powinien mieć na koncie gola.
Czemu Lichtsteiner nie strzelał od razu?
Vidal słabiej i od razu środkowa formacja mocno zachwiana.
Podanie Pirlo do Bonucciego w polu karnym...
Czekam na wypowiedź Dante93, w której będzie rozpływał się nad Matrim
- psychol_sympatyk
- Juventino
Czy wy to widzicie jak on (Barzagli) wygarnia piłki graczon udine? Tak jakby jak już biegnie do gościa wiedział wszystko co tamten zrobi, zasrany jasnowidz. Zero fauli, zero nieprzemyślanych zagrań (no jedno było). Pięciometrowe wślizgi. Di Natale ograł jak dziecko na szesnastym metrze. Takie rzeczy jak on robi w tym meczu to się rzadko widuje gdziekolwiek. Kibice piszczą jak robi wślizgi 

Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2012, 21:46 przez psychol_sympatyk, łącznie zmieniany 2 razy.