Serie A (20): JUVENTUS 2-1 Udinese
- Franek205
- Juventino
LordRahl,
no niby racja, ale ja większym zaufaniem darzę F.Q. Borriello jest dla mnie w ogóle poronionym pomysłem. Fakt potrzebujemy napadziora ale kogoś z wyższej półeczki.
A Elia po prostu powinien dostać szansę. Jak nie teraz to kiedy? Ewentualnie w 2. połowie wpuścić go za Esteigo i tyle w tym temacie.
no niby racja, ale ja większym zaufaniem darzę F.Q. Borriello jest dla mnie w ogóle poronionym pomysłem. Fakt potrzebujemy napadziora ale kogoś z wyższej półeczki.
A Elia po prostu powinien dostać szansę. Jak nie teraz to kiedy? Ewentualnie w 2. połowie wpuścić go za Esteigo i tyle w tym temacie.
Twój ulubiony użytkownik to napisałnynek pisze:Tak jak ktoś wspomniał, 3-5-2 to taktyka przystosowana do ustawienia Udinese, więc nie możemy narzekać.
Ciekawi mnie zestawienie ataku. ADP czy Q? Matri czy Borriello?
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 73 razy
O to to wyżej. Niektórzy zaczynają bawić się w teoretyków-taktyków jak haj-fajf-Żoze. Sorry, ale gramy z Udinese, a nie z jakimś Crotone czy innym Pro Vercelli. Pomysły z Elią czy Boriello zostawcie sobie na Cesene.
2:0 po trafieniach FQ i Matriego = 3pkt. i niech inni się martwią.
2:0 po trafieniach FQ i Matriego = 3pkt. i niech inni się martwią.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Ulubiony, nieulubiony, ale jeśli ktoś pisze mądrze i się z Nim zgadzam, to nie widzę problemów, żeby przytaknąćalina pisze:Twój ulubiony użytkownik to napisałnynek pisze:Tak jak ktoś wspomniał, 3-5-2 to taktyka przystosowana do ustawienia Udinese, więc nie możemy narzekać.

W obliczu "formy" i przydatności Matiego, Borriello jest wybawieniem. Jeśli chodzi o Eljero, to słaby pomysł.jackop pisze:Pomysły z Elią czy Boriello zostawcie sobie na Cesene.
- zippo01
- Juventino
Tak mecz o tzw "6 punktów" a niektórzy domagają się gry Elii. Osoby która spędziła jak do tej pory 60 minut, nie łapie się do 17 meczowej, ale co tam Elia od 1 minuty. To może dajmy szanse Iaquincie i Toniemu może coś ustrzelą i szybciej się ktoś nimi zainteresuje.
Co do Elii, a żeby tak Conte dał mu zagrać od pierwszej minuty z Parma i wtedy może przejrzejecie na oczy, że się nie nadaje do Juve. Chciałbym widzieć miny i komentarze osób które tak się go domagają a Conte musi go zmienić po 45 minutach bo nie może patrzeć jak się kopie w czoło.
PS. Ale obym się mylił, niech gra jak najlepiej i oby czarował nas sowimi umiejętnościami.
Co do Elii, a żeby tak Conte dał mu zagrać od pierwszej minuty z Parma i wtedy może przejrzejecie na oczy, że się nie nadaje do Juve. Chciałbym widzieć miny i komentarze osób które tak się go domagają a Conte musi go zmienić po 45 minutach bo nie może patrzeć jak się kopie w czoło.
PS. Ale obym się mylił, niech gra jak najlepiej i oby czarował nas sowimi umiejętnościami.
- Dante93
- Juventino
Matri z Romą zagral niebo lepiej Niż Marco, i to jest fakt niezaprzeczalny. Marco zasłynął chyba tylko tym, że przy podaniu które bez błędu przyjełoby 95% ludzi z tego forum, jemu piłka odskoczyła na 10 metrów
Ja rozumiem, że hejt na Matriego nadal jest modny, ale jaki Boriello jakie wybawienie :rotfl: toż to trzeba mieć oczu w.. no nie istotne. Bynajmniej, jak już gdzieś pisałem, wole żeby Matri zmarnował 5 setek i szóstą wykorzystał, aniżeli oglądać Boriello który nawet jeden sytuacji sobie nie stworzy. Rachunki są proste.

- nynek
- Juventino
W ostatnich spotkaniach Matri miał takich szans bez liku, więc oszczędź tego subiektywnego uwielbienia. Nie ma żadnego hejtu na Matriego, tylko ludzie widzą co się dzieje. Wypominasz przyjęcia Borriello, a Matri po prostu z nich słynie :rotfl:Dante93 pisze:Matri z Romą zagral niebo lepiej Niż Marco, i to jest fakt niezaprzeczalny. Marco zasłynął chyba tylko tym, że przy podaniu które bez błędu przyjełoby 95% ludzi z tego forum, jemu piłka odskoczyła na 10 metrów![]()
Ja rozumiem, że hejt na Matriego nadal jest modny, ale jaki Boriello jakie wybawienie :rotfl: toż to trzeba mieć oczu w.. no nie istotne.
Sięgnij do słownika!!! Borriello podobnie jak Matri oczekuje na podania, więc mówienie o wypracowywaniu sytuacji jest komiczne.Dante93 pisze:Bynajmniej, jak już gdzieś pisałem, wole żeby Matri zmarnował 5 setek i szóstą wykorzystał, aniżeli oglądać Boriello który nawet jeden sytuacji sobie nie stworzy. Rachunki są proste.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Wamać, skąd się tacy biorą?nynek pisze:W obliczu "formy" i przydatności Matiego, Borriello jest wybawieniem. Jeśli chodzi o Eljero, to słaby pomysł.jackop pisze:Pomysły z Elią czy Boriello zostawcie sobie na Cesene.
Borriello jest obecnie najgorszą personą w naszym zniewalającym ataku, o czym świadczą jego ostatnie marne akcje. Nadal nie rozumiem co robi u nas, nawet nie chcę się w to jakoś zagłębiać.
Matriemu brakuje przełamania i precyzji w tym co robi, trochę się zaciął, ale i tak bardziej ufam jemu nawet i bez nóg i łokcia niż Borriello w komplecie...
Elia to zły pomysł.
Trzeba spiąć poślady, wystawić najmocniejszy skład. To jest Udinese, brzmi dziwnie w tych czasach, ale należy się ich obawiać.
Jeśli ten mecz wygramy, to uznam, że coś takiego jak syndrom stycznia nie istnieje. To tylko marne usprawiedliwienie.
Jedziem z nimi

- Dante93
- Juventino
Radze skończyć z oglądaniem spotkań w telegazecie. Akurat ostatnimi czasy to wygląda zgoła odmiennie.nynek pisze:! Borriello podobnie jak Matri oczekuje na podania,
A dziwnym trafem Boriello przetuptał 60 min meczu z Romą i nie miał żadnej. Cóż może koledzy nie chcą podawać do Marco tak jak to podają do Matriego?nynek pisze:W ostatnich spotkaniach Matri miał takich szans bez liku
Ależ oczywiście.nynek pisze:Nie ma żadnego hejtu na Matriego,
A wypominam, skoro starasz sie przepchnąć pogląd, że Boriello to lepszy wybór to powiedz mi, w jakim aspekcie? SKoro obaj kuleją technicznie co sam przyznałeś.nynek pisze:Wypominasz przyjęcia Borriello, a Matri po prostu z nich słynie
Wszystko staram sie logicznie argumentować, więc gdzie tu subiektywizm?nynek pisze:subiektywnego uwielbienia

- @Maras@
- Juventino
W związku z tym że nie zagra jutro Vucinic to myślę, że nie ma co zbytnio kombinować z ustawieniem 4-3-3, a trzeba wyjść podobnie jak ostatnio na Romę 3-5-2. Kwestia jedynie obsady środka pola. Czy Marchisio jest już dostępny, czy z Vidalem wszystko w porządku? Na lewym boku może zagrać Esti, a jako jeden z napastników jak najbardziej mile widziany jest Alex 

- Ein
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dobre sobie. Szkoda tylko, że Matri to chyba oprócz Olka, który wiadomo, że nie gra wysuniętego napastnika, potrafi się wrócić, przetrzymać, walczyć głową czy ew. prosty trik wykonać.Dante93 pisze:SKoro obaj kuleją technicznie co sam przyznałeś.
Matri na atak w tym meczu, bo hejty po nim, to szukanie dziury w całym, bo dziwnym trafem Esti ostatnio do rangi bohatera narodowego urasta, gdzie poza kilkoma sprytnymi zachowaniami to jak wspominał Herr Zambrotta 'wali w płot' czy jakoś tak

Odblokuje się Matri i znowu będzie jak z Krasicem. Anioł, nasz wybawca, etc.
- nynek
- Juventino
To nie liga okręgowa, żeby czekać na przełamanie "super" snajpera.mateelv pisze:Wamać, skąd się tacy biorą? Borriello jest obecnie najgorszą personą w naszym zniewalającym ataku, o czym świadczą jego ostatnie marne akcje. Nadal nie rozumiem co robi u nas, nawet nie chcę się w to jakoś zagłębiać.nynek pisze:W obliczu "formy" i przydatności Matiego, Borriello jest wybawieniem. Jeśli chodzi o Eljero, to słaby pomysł.
Matriemu brakuje przełamania i precyzji w tym co robi, trochę się zaciął, ale i tak bardziej ufam jemu nawet i bez nóg i łokcia niż Borriello w komplecie...
:rotfl:Dante93 pisze:Radze skończyć z oglądaniem spotkań w telegazecie. Akurat ostatnimi czasy to wygląda zgoła odmiennie.nynek pisze:Borriello podobnie jak Matri oczekuje na podania,
Jedno zaprzecza drugiemu, więc...Dante93 pisze:A dziwnym trafem Boriello przetuptał 60 min meczu z Romą i nie miał żadnej. Cóż może koledzy nie chcą podawać do Marco tak jak to podają do Matriego?nynek pisze:W ostatnich spotkaniach Matri miał takich szans bez liku]
A wypominam, skoro starasz sie przepchnąć pogląd, że Boriello to lepszy wybór to powiedz mi, w jakim aspekcie? SKoro obaj kuleją technicznie co sam przyznałeś.nynek pisze:Wypominasz przyjęcia Borriello, a Matri po prostu z nich słynie
:rotfl:Dante93 pisze:(..)subiektywnego uwielbienia(...) Wszystko staram sie logicznie argumentować, więc gdzie tu subiektywizm?Co najwyżej darze go sympatią i sentymentem
Stawiam 2:1 dla Juventusu.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
To nie drużyna okręgowa, żeby wpuszczać na boisko odpady z drużyn pokroju romy, za naszego najlepszego obecnie napastnika.nynek pisze:To nie liga okręgowa, żeby czekać na przełamanie "super" snajpera.mateelv pisze:Wamać, skąd się tacy biorą? Borriello jest obecnie najgorszą personą w naszym zniewalającym ataku, o czym świadczą jego ostatnie marne akcje. Nadal nie rozumiem co robi u nas, nawet nie chcę się w to jakoś zagłębiać.nynek pisze:W obliczu "formy" i przydatności Matiego, Borriello jest wybawieniem. Jeśli chodzi o Eljero, to słaby pomysł.
Klepiesz, bo klepiesz.
Bez odbioru.