Wszystko o Interze
- LordRahl
- Juventino
Możliwe, jednakże wiadomo, nie każdy kto gra lepiej wygra i ja to rozumiem. Napisałem nawet kilka postów wyżej, że sztuką jest być tą "teoretycznie" gorsza drużyną, a wygrać, z kolei różnica jest między ewidentnym nastawieniem się na def i kontry i wygrać w ten sposób, a co innego być zajeżdżanym przez rywala i wygrać na farcie i o tym przypadku mówiłem.Ouh_yeah pisze:LordRahl, w takim wypadku Barcelona "zasługuje na wygraną" w każdym meczu, zanim on się jeszcze rozpocznie bo z góry wiadomo że będą mieli przewagę w środku pola, dużo większe posiadanie piłki, więcej strzałów i ładnych akcji a rywale prawdopodobnie będą się bronić całą drużyną i liczyć na jedną skuteczną kontrę oraz szczęście.
- mateo369
- Juventino
A co Cię tak rozbawiło? Liczba 29 widnieje tylko i wyłącznie na stronach poświęconych Juve. Wszystkie inne portale podają 27, bo jakby nie patrzeć tyle mamy mistrzostw wg oficjalnych danych Włoskiej Federacji Piłkarskiej. Tym bardziej zdziwiłoby mnie, gdyby interiści pisali na swoich stronach 29. To tak samo, jakby na stronach Juve ktoś pisał, że inter ma 18 a nie 17 mistrzostw.it doesn't matter pisze:W tej "redakcji" fcinter.pl to niezłe łby siedzą :lol: :lol:
Żeby nie było wątpliwości, jestem kibicem 29-krotnego mistrza Włoch. Po prostu zdziwiłem się, że komu jak komu ale akurat interistom wytykasz taki błąd.
PS. Stanąłem w obronie interistów :shock:
E.
aaaaaa komentarzy z boku to ja nie czytałemmeda11 pisze:Przeczytaj komentarze z boku. Autor tekstu pierwotnie napisał liczbę 27. Po "interwencji" jakiegoś dowcipnego użytkownika bądź kibica Juve zmienił na 29. No i po tej korekcie kibice Interu zjedli autora tekstu za wpisywanie "naszych 29 scudetti" zamiast oficjalnych 27.

Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2012, 18:31 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- meda11
- Juventino
Przeczytaj komentarze z boku. Autor tekstu pierwotnie napisał liczbę 27. Po "interwencji" jakiegoś dowcipnego użytkownika bądź kibica Juve zmienił na 29. No i po tej korekcie kibice Interu zjedli autora tekstu za wpisywanie "naszych 29 scudetti" zamiast oficjalnych 27.mateo369 pisze:A co Cię tak rozbawiło? Liczba 29 widnieje tylko i wyłącznie na stronach poświęconych Juve. Wszystkie inne portale podają 27, bo jakby nie patrzeć tyle mamy mistrzostw wg oficjalnych danych Włoskiej Federacji Piłkarskiej. Tym bardziej zdziwiłoby mnie, gdyby interiści pisali na swoich stronach 29. To tak samo, jakby na stronach Juve ktoś pisał, że inter ma 18 a nie 17 mistrzostw.it doesn't matter pisze:W tej "redakcji" fcinter.pl to niezłe łby siedzą :lol: :lol:
Żeby nie było wątpliwości, jestem kibicem 29-krotnego mistrza Włoch. Po prostu zdziwiłem się, że komu jak komu ale akurat interistom wytykasz taki błąd.
PS. Stanąłem w obronie interistów :shock:
- risto
- Juventino
dla mnie bardziej smieszne z tego samego artykulu bylo to:
W 2003 roku mistrzem Włoch został Juventus Turyn. Od tamtego czasu jednak we Wloszech dominują już tylko dwa zespoły. Pięciokrotnie Scudetto trafiało w ręce Interu, dwa razy cieszył się z niego Milan. Kto w tym roku zostanie mistrzem? Przekonamy się po kolejnych 19. kolejkach, ale głównymi kandydatami wciaż pozostaje wielka trójka. Inter, Juventus, Milan.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
W sumie racjaLordRahl pisze:jest różnica między ewidentnym nastawieniem się na def i kontry i wygrać w ten sposób, a co innego być zajeżdżanym przez rywala i wygrać na farcie i o tym przypadku mówiłem.

Motta do PSG, Guarin do Interu. Nawet finansowo ich to wyjdzie podobnie.
- risto
- Juventino
pewnie bylby taki komentarz:
"druzyna zagrala dobry futbol, przeciwko silnemu Lecce. Niestety nie mielismy szczescia i nie wygralismy. Tym meczem nie przegralismy scudetto bo jeszcze 18 finalow przed nami"

http://img205.imageshack.us/img205/8586/intercq.jpg
"druzyna zagrala dobry futbol, przeciwko silnemu Lecce. Niestety nie mielismy szczescia i nie wygralismy. Tym meczem nie przegralismy scudetto bo jeszcze 18 finalow przed nami"

http://img205.imageshack.us/img205/8586/intercq.jpg
- annihilator1988
- Juventino
A teraz dla odmiany niech inter stara się pobić rekord w ilości przegranych meczy z rzędu
Przyda się im kubeł zimnej głowy