Coppa Italia (1/4): JUVENTUS 3-0 Roma
- @Maras@
- Juventino
Rzeczywiście, trochę przegięliPaulo pisze:http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html
To jest kpina dziennikarzy Onetu...gol Del Piero po rykoszecie

Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2012, 23:22 przez @Maras@, łącznie zmieniany 3 razy.

- Castiel
- Juventino
Obejrzyj go sobie jeszcze raz, a jak nic nie zauważysz to sam Ci kupię okulary. Zresztą czytać się naucz. Mówiłem, że albo sprzedany albo całkowicie olany przez Romę. Bo nie chce mi się wierzyć w takie przypadki jak 3 bramka albo to, że obrońcy zwalniają przed polem karnym bo mogliby zdążyć.Lypsky pisze:Mecz był sprzedany, wszystko w temacie.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2012, 23:19 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paulo
- Juventino
Strona Romy ma inny adres...a jak chcesz robić za adwokata Tottiego to zgłoś się osobiście, do Rzymu przez 0 chyba się dzwoni. Różnica jest taka miedzy Waszym a naszym kapitanem, że Wasz jest chamem boiskowym, a nasz mistrzem na boiskuRomanista111 pisze:Czy graliśmy podstawowym ? Jezeli uważacie, że Osvaldo, De Rossi, Burdisso, Rosi,Juan to rezerwowi to gratuluję. Gdy są zdrowi to oni mają pewne miejsce w podstawowym składzie. A Gdzie Totti kogos uderzy ł czy opluł lub popchnął? Bo tylko lekko podciął Bonucciego i to juz chamstwo ? Tak to już jest, Totti trochę wyrobił sobie opinie chama i co by nie zrobił to jest prostakiem. Pragnąłbym zauważyć, że kontakt miedzy Tottim a Bonucim był minimalny. Nie kwestionuje wygranej Juve bo przede wszystkim róznica polega na tym, że Juve nie bawi sie w rozgrywanie tak jak Roma tylko szybko atakuje a my sobie kopiemy ta piłke i nie ma żadnego elementu zaskoczenia.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mam wisienkę, po której każdemu z Was będzie się spało jeszcze lepiej.
Otóż trenejro naszego dzisiejszego rywala stwierdził, że Roma bardzo poziomem od Juventusu nie odstawała, a o wyniku zadecydowały "detale". 8) Dobry koks nie jest zły.

- Paulo
- Juventino
Najwidoczniej w Rzymie mają lepszy towar niż u nas na forummrozzi pisze:Mam wisienkę, po której każdemu z Was będzie się spało jeszcze lepiej.Otóż trenejro naszego dzisiejszego rywala stwierdził, że Roma bardzo poziomem od Juventusu nie odstawała, a o wyniku zadecydowały "detale". 8) Dobry koks nie jest zły.

- Swider10
- Juventino
Nie wiem skąd Ty się wziąłeś ale połóż już się spać, a jutro przeczytaj to co napisałeś (a może Ty wcale nie jesteś kibicem Juve?)Castiel pisze:To wychodzi na to, że rezerwowy skład jest lepszy od pierwszego. Tak wynika z Twojego toku myślenia. Ja nie wiem...przecież aż w oczy bije to, że coś tu nie gra.meda11 pisze: No skoro Ci się nie chciało oglądać mądrze rozgrywanego spotkania w wykonaniu przeszło połowy rezerwowego składu Juve z niemal pełną Romą Enrique dla którego każda wygrana liczy się jak złoto to nie ma co z Tobą dyskutować, bo gadasz jak potłuczony troll.
Argument pt. "popatrz jak Roma grała w meczu ligowym, a jak teraz" jest iście mistzrowski. :rotfl:
Świetny był moment jak Lichy podawał do Matriego, a reszta obrony Romy truchta zaczynając przed polem karnym...tak grają obrońcy...byleby tylko nie zdążyć.
PS. Esti powinien popracować nad wrzutkami

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Lypsky
- Juventino
O co Ci chodzi? Przecież zgadzam się z Tobą - mecz został sprzedany, ewidentnie. Dostaliśmy 500 tys. za Amauriego i za to kupiliśmy mecz - wszystko układa się w jedną całość.Castiel pisze:Obejrzyj go sobie jeszcze raz, a jak nic nie zauważysz to sam Ci kupię okulary. Zresztą czytać się naucz. Mówiłem, że albo sprzedany albo całkowicie olany przez Romę. Bo nie chce mi się wierzyć w takie przypadki jak 3 bramka albo to, że obrońcy zwalniają przed polem karnym bo mogliby zdążyć.Lypsky pisze:Mecz był sprzedany, wszystko w temacie.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Komentatorzy Rai także doszukiwali się po meczu "incydentów" i raczej nie są z tych, którzy sympatyzują z Juve.Paulo pisze: Najwidoczniej w Rzymie mają lepszy towar niż u nas na forum
Lypsky pisze:O co Ci chodzi? Przecież zgadzam się z Tobą - mecz został sprzedany, ewidentnie. Dostaliśmy 500 tys. za Amauriego i za to kupiliśmy mecz - wszystko układa się w jedną całość.Castiel pisze:Obejrzyj go sobie jeszcze raz, a jak nic nie zauważysz to sam Ci kupię okulary. Zresztą czytać się naucz. Mówiłem, że albo sprzedany albo całkowicie olany przez Romę. Bo nie chce mi się wierzyć w takie przypadki jak 3 bramka albo to, że obrońcy zwalniają przed polem karnym bo mogliby zdążyć.Lypsky pisze:Mecz był sprzedany, wszystko w temacie.

- Arcadio Morello
- Juventino
Dziennikarze Onetu zawsze piszą jakieś pierdoły na temat Juve... Dostają orgazmu jak gra Real albo Barcelona. Zresztą jutro zobaczycie.Paulo pisze:http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html
To jest kpina dziennikarzy Onetu...gol Del Piero po rykoszecie

- zippo01
- Juventino
A kolejne 2 melony zaoszczędzone dzięki Amuriemu wydamy na kupienie półfinału :rotfl: Tylko skąd wziąć kasę na finałLypsky pisze:O co Ci chodzi? Przecież zgadzam się z Tobą - mecz został sprzedany, ewidentnie. Dostaliśmy 500 tys. za Amauriego i za to kupiliśmy mecz - wszystko układa się w jedną całość.Castiel pisze:Obejrzyj go sobie jeszcze raz, a jak nic nie zauważysz to sam Ci kupię okulary. Zresztą czytać się naucz. Mówiłem, że albo sprzedany albo całkowicie olany przez Romę. Bo nie chce mi się wierzyć w takie przypadki jak 3 bramka albo to, że obrońcy zwalniają przed polem karnym bo mogliby zdążyć.Lypsky pisze:Mecz był sprzedany, wszystko w temacie.

Może Castiel dorzuci

Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2012, 23:27 przez zippo01, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dante93
- Juventino
Lypsky jeszcze chwila i Cie normalnie polubie za te odpowiedzi :doh:
Niektórzy chyba nie mogą wytrzymać tego, że Juventus wraca do formy. Jedyne co w tym dziwi, że to kibice Juventusu nie mogą tego wytrzymać
Za dużo proszków na kaszel niektórzy chyba dziś wzieli. Nie, nie, przecież pan lekarz mówił dwa, a nie całą paczke na raz 
Niektórzy chyba nie mogą wytrzymać tego, że Juventus wraca do formy. Jedyne co w tym dziwi, że to kibice Juventusu nie mogą tego wytrzymać

- SKAr7
- Juventino
Ja się nawet z tym zgodzę, pod warunkiem, że tym "detalem" będzie Andrea Pirlo. Gdyby nie jego MegaSuperDuperDestructoAnnihilatio podania, to byłby nawet wyrównany mecz. A drugim detalem powinna być głupota Lameli i(trochę mniejsza) Tottiego.mrozzi pisze:Mam wisienkę, po której każdemu z Was będzie się spało jeszcze lepiej.Otóż trenejro naszego dzisiejszego rywala stwierdził, że Roma bardzo poziomem od Juventusu nie odstawała, a o wyniku zadecydowały "detale". 8) Dobry koks nie jest zły.
Mimo wszystko Panowie, przystopować trochę z hejtowaniem Tottiego. Zdarzały mu się zachowania Pepowo-Materazziowe, ale to wciąż legenda. Suma Sumarum in plus i to dużo. Dla każdego kibica Calcio, nawet tych z niebieskiej części Rzymu.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie rozumiem Cię. Powody, które podałeś były bzdurne. Gramy dobrze i wygrywamy, nie ma co tu szukać niestworzonych rzeczy, doszukiwać się drugiego dna jak przy karnym Vidala :lol:Castiel pisze:Mówię tylko to co ja widziałem w tym meczu.Negri pisze:Mecz został sprzedany :lol:
Castiel, Ty tak serio czy robisz sobie jaja?