Coppa Italia (1/4): JUVENTUS 3-0 Roma
- Arcadio Morello
- Juventino
Piękna bramka Alexa. Tak fajnie leciała. Początkowo myślałem, że minie się z bramką, a tu
. Tej bramki potrzebował jak powietrza i mimo swojego wieku technika jest
. Ładne podanie Pirlo do Giaccherini. Lichsteiner jak zawsze bardzo dobrze. Kilka razy go sfaulowali, ale na szczęście wyszedł z tego cało. Boriello bardzo słabo. Za niego powinien wejść w drugiej połowie Fabio Q, a Del Piero dograć do końca
.
Spokojnie możemy strzelić jeszcze 1-2 bramki.

Spokojnie możemy strzelić jeszcze 1-2 bramki.

- @Maras@
- Juventino
Buahahah. Też mnie to ciekawigucio_juve pisze:Można wiedzieć na jakiej podstawie jest to jeden z najlepszych naszych transferów ostatnich lat?juventini22 pisze:Ja powiem kolejny raz, esti to jeden z najlepszych transferow naszych ostatnich lat, chlopak pokaze ze bedziemy mieli z niego mnostwo radosci, dajmy mu rok na aklimatyzacje w lidze

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To widzą wszyscy, ale póki co skupmy się na drugiej połowie.Arbuzini pisze: Ciśniemy ich. Półfinał na nas czeka.
Esti jest bezproduktywny - powinien zostać zmieniony. Z innej beczki - może zobaczymy w kolejnych 45 minutach Quaglię?
- zippo01
- Juventino
Estigarribia nic nie miałem do tego zawodnika ale przez to co zrobił w 38 minucie stracił u mnie szacunek i chyba nigdy mu tego nie wybaczę. Zmarnował takie podanie , gdyby jeszcze sam sobie wywalczył cała akcje i tak spartolił to nic bym do niego nie miał, nooo ale takie podanie .
No i wielkie
dla Alexa za bramkę. Ma coś w sobie, gdy Giach strzelił gola się ucieszyłem, ale gdy Alex to normalnie orgazm ;D

No i wielkie

- koki90
- Juventino
Oby końcowy wynik pozwolił w pełni się cieszyć z tych pięknych bramek. Świetny mecz do oglądania, szybkie tempo. Gramy nieco bardziej z kontry i nie utrzymujemy się aż tyle przy piłce co zazwyczaj. To Roma bardziej stara się narzucić nam swój styl, ale nam to wychodzi tylko na dobre. Ich akcje póki co i tak kończą się na linii obrony.
Ja mam takie pytanie. Kto podawał ze środka do Estigarribii w jednej z ostatnich akcji, gdy ten trafił w boczną siatkę ?
Ja mam takie pytanie. Kto podawał ze środka do Estigarribii w jednej z ostatnich akcji, gdy ten trafił w boczną siatkę ?
- Inzaghi320
- Juventino
na kanale 201 w cyfrowym polsacie leci ten mecz ale jest zakodowany ;/ wie ktos może jak to obejsc i obejrzec 2 polowe meczu w tv ?? Piekna bramka Alexa najlepsza bramka od otwarcia stadionu ;d 3:0 końcowy typ
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Del Piero kosmiczna brama! Należało mu się na nowym stadionie.
Esti niesamowicie maści, ale walczy, na lewej stronie aż się kurzy. Lichy jest niesamowicie szybki, Giac kończy z zimną krwią. Ciekawe piłki rozdaje też Marrone.
Zobaczymy co będzie w drugiej połowie, ale idziemy pewnym krokiem do półfinału.
Esti niesamowicie maści, ale walczy, na lewej stronie aż się kurzy. Lichy jest niesamowicie szybki, Giac kończy z zimną krwią. Ciekawe piłki rozdaje też Marrone.
Zobaczymy co będzie w drugiej połowie, ale idziemy pewnym krokiem do półfinału.
- gucio_juve
- Juventino
Marronekoki90 pisze: Ja mam takie pytanie. Kto podawał ze środka do Estigarribii w jednej z ostatnich akcji, gdy ten trafił w boczną siatkę ?
- mambooocha
- Juventino
bramka Alex po prostu idealna! taki miał być właśnie pierwszy gol kapitana na nowym stadionie
widzieliście jak Lichy przy jednym z autów pokazywał eLkę do kibiców Romy? ale to jest zadziora

widzieliście jak Lichy przy jednym z autów pokazywał eLkę do kibiców Romy? ale to jest zadziora

fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- szycha21
- Juventino
Jedynie nie podoba mi się gra Estiego (i Marrone trochę jednak mało widoczny mimo kilku ładnych podań). Paragwajczyk gra jakby się bał, jakby nie wierzył w siebie...wszystko psuje. Nie wiem czy on ma za słabą psychike czy po prostu mu nie wychodzi. Jeżeli to pierwsze to zły wybrał zawód...niestety. No ale dajmy mu jeszcze trochę czasu xd
- Robaku
- Juventino
na soccerstand jest napisane Lichy.
No niestety jesli o mnie chodzi to Marrone mnie dzis nie przekonuje, duzo bardziej aktywny był w niedziele, no i to on nie upilnował Kjear bodajze przy rzucie roznym i strzale głowa.
A ze DP przyklejony do piłki to norma.
Mam nadzieje, ze Fabio pojawi sie ok. 60-65 minuty.
A sędzia wydaje mi sie, ze gwizdnał dopiero rzut rozny - w sytuacji chyba jak taddei wybijal - jak zobaczył, ze my przejelismy pilke.
No niestety jesli o mnie chodzi to Marrone mnie dzis nie przekonuje, duzo bardziej aktywny był w niedziele, no i to on nie upilnował Kjear bodajze przy rzucie roznym i strzale głowa.
A ze DP przyklejony do piłki to norma.
Mam nadzieje, ze Fabio pojawi sie ok. 60-65 minuty.
A sędzia wydaje mi sie, ze gwizdnał dopiero rzut rozny - w sytuacji chyba jak taddei wybijal - jak zobaczył, ze my przejelismy pilke.