Mercato (zima 2011/12)
- Dante93
- Juventino
Jeżeli Belg przyjdzie za 15 mln to pogratuluje Marottcie. Nie ma to jak przynajmniej 2-krotnie kogoś przepłacić. A podobno to była domena Secco
Co by sie nie działo- zawodnik wyróżniający sie wśród jakiś ogórków z Cagliari nigdy nie będzie wart 15 mln. Okej może jest niezły (chociaż ja oglądając pare razy Cagliari w tym sezonie ani razu nie byłem zbyt przejęty jego postawą) ale na boga 15 mln?
To wole Guarina za 11 zdecydowanie. Za Belga 6-7 mln to adekwatna kwota.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Tak sie zastanawiam.. Tydzień do końca Mercato a u nas troszkę cisza.. tak naprawdę to nic się nie stało wielkiego (Boriello)..
Mam nadzieję że chociaż opchniemy Amauriego..
Mam nadzieję że chociaż opchniemy Amauriego..
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
A właśnie. Najpierw żona mu rodziła, a dzisiaj utknął w korku w drodze do Florencjiiltalismano pisze:Mam nadzieję że chociaż opchniemy Amauriego..
Jeszcze pewnie nogę złamie dwa metry przed siedzibą klubu.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A ta ślicznotka z twojego awatara?Dante93 pisze:zawodnik wyróżniający sie wśród jakiś ogórków z Cagliari nigdy nie będzie wart 15 mln.
Jeżeli przyjdzie Guarin, to Nainggolana nie zobaczymy w lecie. No i co z obrońcą???
- pan Zambrotta
- Juventino
cóż, we Florencji znów będzie biegał batistuta...
mimo przegrania zakładu życzę mu, by nastrzelał mnóstwo bramek interowi, napoli, udinese i milanowi.

mimo przegrania zakładu życzę mu, by nastrzelał mnóstwo bramek interowi, napoli, udinese i milanowi.
- Dante93
- Juventino
Pirmo: Matri rozegrał również świetną połówke sezonu, już w barwach Juve.yanquez pisze:A ta ślicznotka z twojego awatara?
Secundo: Jest pewna subtelna różnia, między napastnikiem strzelającym 20+ bramek w sezonie, a tylko solidnym, niezłym defensywnym pomocnikiem. Chyba nawet Ty, mimo hejtingu na Włocha, powinieneś te różnice zauważyć.
Aczkolwiek uważam, że 15 mln za Matriego to również była kwota 'wygórowana''
Szczerze to już mam dość rozwodzenia sie w temacie pomocników. Bierzmy Cacerasa teraz, klepmy Guarina na lato i tak będzie najlepiej. Do tego zostawmy Pazienze. Bo o ile Marrone/Pazienza stanowią jakąś poduszke powietrzną zabezpieczającą pozycje pomocnika, o tyle w obronie jest ogromna bida. Dlatego jak już trzeba wybrać, to wole obrońce. No ewentualnie jeżeli Cagliari krzyknie sobie za Nainggolana 10< to można sie o niego pokusić.
- meda11
- Juventino
Te "20+ bramek" to o Matrim? Jeśli tak to cosik Ci się pomyliło. Ja zapatruje się optymistycznie na zakontraktowanie Belga. Jeśli Conte go chce, a dotychczasowe wyniki go bronią to nie mam nic przeciwko. Martwie się tylko o kwotę wykupu karty, bo dotychczasowy no name z Cagliari za 10 lub więcej mln € to jednak przesada.Dante93 pisze:Jest pewna subtelna różnia, między napastnikiem strzelającym 20+ bramek w sezonie, a tylko solidnym, niezłym defensywnym pomocnikiem.
- LordRahl
- Juventino
Co do Belga to się zgadzam, ale z Matrim to chyba Tobie się pomyliło, bo Matri strzelił w tatym sezonie 20 goli, żeby mieć pewność nawet sprawdziłem, i w Serie A widnieje 20 na koncie naszego napastnika.meda11 pisze:Te "20+ bramek" to o Matrim? Jeśli tak to cosik Ci się pomyliło. Ja zapatruje się optymistycznie na zakontraktowanie Belga. Jeśli Conte go chce, a dotychczasowe wyniki go bronią to nie mam nic przeciwko. Martwie się tylko o kwotę wykupu karty, bo dotychczasowy no name z Cagliari za 10 lub więcej mln € to jednak przesada.Dante93 pisze:Jest pewna subtelna różnia, między napastnikiem strzelającym 20+ bramek w sezonie, a tylko solidnym, niezłym defensywnym pomocnikiem.
- meda11
- Juventino
Te "20+" sugeruje, że Matri wbił więcej niż 20 goli, a i ton wypowiedzi mógłby zasugerować, że napastnik od 2-3 sezonów strzela 18, 17, 20 bramek. A to już mija się z prawdą.LordRahl pisze:Co do Belga to się zgadzam, ale z Matrim to chyba Tobie się pomyliło, bo Matri strzelił w tatym sezonie 20 goli, żeby mieć pewność nawet sprawdziłem, i w Serie A widnieje 20 na koncie naszego napastnika.meda11 pisze:Te "20+ bramek" to o Matrim? Jeśli tak to cosik Ci się pomyliło. Ja zapatruje się optymistycznie na zakontraktowanie Belga. Jeśli Conte go chce, a dotychczasowe wyniki go bronią to nie mam nic przeciwko. Martwie się tylko o kwotę wykupu karty, bo dotychczasowy no name z Cagliari za 10 lub więcej mln € to jednak przesada.Dante93 pisze:Jest pewna subtelna różnia, między napastnikiem strzelającym 20+ bramek w sezonie, a tylko solidnym, niezłym defensywnym pomocnikiem.