Wszystko o Interze
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
W trakcie meczu swojego zespołu zagląda i piszę na forum największego rywala. Kompleksy? Bronisz go bo?stahoo pisze:Tylko nie tyrajcie go, że tutaj pisze. Ma prawo woleć nasze forum i oglądać mecz w Internecie (odpowiadam za Ciebie ~Serpente).
Spalony był, Inter zawdzięcza wygraną sędziemu, bo ani z przebiegu meczu ani z niczego na tą wygraną nie zasługiwali.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2012, 22:40 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
Takkkk..to bardzo ciekawe jestgucio_juve pisze: Bez przesady. Lucio ewidentnie był pchnięty przez Lucio, więc o żadnym karnym nie może być nawet mowy.

Niezasłużone zwycięstwo interu. Bramka ze spalonego, w dodatku kontrowersyjna decyzja o nieprzyznaniu karnego. Jeżeli ktoś narzeka na Matriego, to niech obejrzy grę Pazziniego. Aż do momentu bramki, którą zdobył, był kompletnie niewidoczny. Sępił gdzieś tam w polu karnym. Najbardziej rozwalił mnie Obi. Kompletnie bezproduktywny kopacz :rotfl: Btw. Gucio, rozumiem, że jeżeli przykładowo Bonucci będzie sam siebie lał po mordzie w czasie, gdy przy piłce będzie rywal, to wtedy zaczynamy grę od rzutu wolnego dla Juve ?

Edit
A mnie to rozbawiło. No dobrze, nie spinaj się już tak

Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2012, 22:55 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 3 razy.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Bo Ty jesteś idiotą - napinaczem Szczypek, przestań srać we własnej budzie. To już przestaje być śmieszne.szczypek pisze:W trakcie meczu swojego zespołu zagląda i piszę na forum największego rywala. Kompleksy? Bronisz go bo?
- gucio_juve
- Juventino
Miało być KLOSE! :twisted:

Tak bardzo to śmieszne, że aż zapomniałem się zaśmiać..annihilator1988 pisze: Btw. Gucio, rozumiem, że jeżeli przykładowo Bonucci będzie sam siebie lał po mordzie w czasie, gdy przy piłce będzie rywal, to wtedy zaczynamy grę od rzutu wolnego dla Juve ?

Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2012, 22:51 przez gucio_juve, łącznie zmieniany 1 raz.
Mirek z Opola strzeliłby pod koniec w róg bramki a nie prosto w bramkarza to byłby satysfakcjonujący nas remis. Inter wygrał nieco szczęśliwie. Co ci ludzie robili jak piłka skozłowała prosto do Pazziniego? 

- Lypsky
- Juventino
Ouh_yeah pisze:Bo Ty jesteś idiotą - napinaczem Szczypek, przestań srać we własnej budzie. To już przestaje być śmieszne.szczypek pisze:W trakcie meczu swojego zespołu zagląda i piszę na forum największego rywala. Kompleksy? Bronisz go bo?

Ktoś wreszcie z nimi wygra, a wtedy już tak pięknie nie będzie. Oby do pierwszej porażki.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- stahoo
- Juventino
Kompleksy? Moje czy Serpente?szczypek pisze: W trakcie meczu swojego zespołu zagląda i piszę na forum największego rywala. Kompleksy? Bronisz go bo?

Bronie go, bo zaraz byłby jakiś bezsensowny personalny atak. Chłopak ogląda mecz na necie i ma prawo mieć otwarty temat o Interze w tle, co więcej komentować w nim...
Jak ktoś ma otwarty chat JP, to jest gorszym kibicem Juve bo nie skupia się w 100% na meczu?
Jak ktos powie o "Interiście na forum JP" to odsyłam do mojego poprzedniego posta.
- Serpente
- Interista
Szkoda jedynie tego że normalni ludzie później dostają kartki przez takich jak szczypek który mnie osądza o kompleksy (wyjaśniłem już na poprzedniej stronie dlaczego napisałem posta w trakcie meczu ale wygodniej mu było go zignorować, rozumiem) a sam ładuje tutaj tony jadu i frustracji w tym temacie, ale to jeszcze bardziej napawa mnie dumą, tak, frustracja w kierunku Interu od takiego marginesu jak osobnik z różą w avatarze.
Co do meczu, faktycznie z przebiegu spotkania można mieć pretensje do sędziego i powiem szczerze że Lazio było dzisiaj lepszym zespołem, jednak w sporcie oprócz umiejętności trzeba też mieć szczęście i to bez wątpienia dzisiaj mieli jednak piłkarze Interu bo gra wyglądała baaaaardzo słabiutko, co mogę więcej powiedzieć, liczę na kolejne zwycięstwa :-D
Co do meczu, faktycznie z przebiegu spotkania można mieć pretensje do sędziego i powiem szczerze że Lazio było dzisiaj lepszym zespołem, jednak w sporcie oprócz umiejętności trzeba też mieć szczęście i to bez wątpienia dzisiaj mieli jednak piłkarze Interu bo gra wyglądała baaaaardzo słabiutko, co mogę więcej powiedzieć, liczę na kolejne zwycięstwa :-D

- Dante93
- Juventino
Sam tego już nie pojmuje, co komu Internista przeszkadza... :roll: Ja wiem, z natury do kibiców niektórych klubów trzeba byc nastawionym z dystansem, bo wielki % tychże kibiców prezentuje 'niski' poziom, co nie znaczy, że nie znajdują sie w tym gronie ludzie w porządku, z ktorymi można konstruktywnie pogadać bez spin.
Peace, troche szkoda wyniku, ale w końcu i Interowi sie zapas szczęścia wyczerpie.
Nie chce mi sie mieszać w żadne spory, ale szczypek, z boku te wszystkie twoje spiny w strone fanów Interu wydają sie być świadectwem na to, że to Ty w ten sposób jakieś kompleksy leczysz. Ogar.szczypek pisze:W trakcie meczu swojego zespołu zagląda i piszę na forum największego rywala. Kompleksy? Bronisz go bo?
Peace, troche szkoda wyniku, ale w końcu i Interowi sie zapas szczęścia wyczerpie.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Żenująca odpowiedź Panie Ouh-yeah. Nie sprowadzajmy JP do rynsztoka. Choć oczywiście post Pana szczypka również nie był szczytem kurtuazji i dobrego smaku.Ouh_yeah pisze:Bo Ty jesteś idiotą - napinaczem Szczypek, przestań srać we własnej budzie. To już przestaje być śmieszne.szczypek pisze:W trakcie meczu swojego zespołu zagląda i piszę na forum największego rywala. Kompleksy? Bronisz go bo?
Mecz obejrzałem. Moim zdaniem najsprawiedliwszy byłby remis (choć Rzymianie minimalnie lepsi byli), a najlepszym możliwym - zwycięstwo Lazio. W sumie tak pacze na grę Interu i jakoś wcale się nie boję o top2. Obecnie gramy dużo lepszą piłkę w mojej ocenie.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2012, 23:01 przez yanquez, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lypsky
- Juventino
Na huk się produkujesz? Skończ niepotrzebną gadkę.Serpente pisze:Szkoda jedynie tego że normalni ludzie później dostają kartki przez takich jak szczypek który mnie osądza o kompleksy (wyjaśniłem już na poprzedniej stronie dlaczego napisałem posta w trakcie meczu ale wygodniej mu było go zignorować, rozumiem) a sam ładuje tutaj tony jadu i frustracji w tym temacie, ale to jeszcze bardziej napawa mnie dumą, tak, frustracja w kierunku Interu od takiego marginesu jak osobnik z różą w avatarze.
Inter jest super, kochałem Zlatana gdy grał dla nich, dziś już trochę mniej go kocham.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Pan Mietek
- Juventino
yanquez pisze:W sumie tak pacze na grę Interu i jakoś wcale się nie boję o top2. Obecnie gramy dużo lepszą piłkę w mojej ocenie.
Inter nigdy nie grał ładnej piłki. Nawet za Mourinho bardzo często oddawali inicjatywę teoretycznie słabszym rywalom. Żeby nie było - wcale nie uważam, że to źle.
A, że My gramy lepiej to jest oczywiste. Wystarczy spojrzeć na tabelę

A jeszcze w temacie kibiców i napinaczy to powiem, że dopóki ktoś prezentuje pewien poziom kultury to jest spoko. Co innego jak wchodzi tu jakiś ćwok co chce się pochwalić, że 15 minut wcześniej scudetto zdobyli

- Castiel
- Juventino
Ja to tego nigdy nie pojmę. Nienawiść czy jakieś inne negatywne uczucia tylko z powodu sympatii do klubu? Przecież to jest prymitywne jak rasizm czy cokolwiek innego i agresywne jak religia.
Co do meczy Interu to nie ma co dużo gadać. Najważniejsze dla nich, że wygrywają, a styl to nikogo nie obchodzi. My niby gramy super fajnie? Mają do nas 6 pkt straty,a to już bardzo niewiele.
Co do meczy Interu to nie ma co dużo gadać. Najważniejsze dla nich, że wygrywają, a styl to nikogo nie obchodzi. My niby gramy super fajnie? Mają do nas 6 pkt straty,a to już bardzo niewiele.
Cóż, ktoś się wkurzył i napisał co myśli. Forumowy styl Szczypka jest często zbyt konfrontacyjny.yanquez pisze:Żenująca odpowiedź Panie Ouh-yeah. Nie sprowadzajmy JP do rynsztoka. Choć oczywiście post Pana szczypka również nie był szczytem kurtuazji i dobrego smaku.
Cóż z tego, skoro Inter jest coraz bliżej...yanquez pisze:Obecnie gramy dużo lepszą piłkę w mojej ocenie.