Serie A (19): Atalanta 0-2 JUVENTUS
- Wojtek
- Juventino
Matri słabizna. Odrazu go zmienić na Boriello. Pepe dwie ładne akcje, Vidal na początku niewidoczny ale ta poprzeczka...szkoda. Marchisio cienko dwa razy nie przyjął piłki po czym poszły kontry. Brawa dla De Ceglie miał dwie sytuacje w obronie też dobrze
Widoczna zwyżka formy Paolo. Licht niewidoczny.
Ogólnie z przebiegu mecz wynika że to my powinniśmy prowdzić (słupek,poprzeczka). Trzeba to wygrać!!
FORZA JUVE!!

Ogólnie z przebiegu mecz wynika że to my powinniśmy prowdzić (słupek,poprzeczka). Trzeba to wygrać!!
FORZA JUVE!!
- vieira4
- Juventino
Nie podoba mi się Matri, reszta naprawdę gra bardzo dobrze albo dobrze.. Atalanta prędzej czy później zostanie "dojechana" z taką grą. Dałbym Borriello.
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2012, 21:39 przez vieira4, łącznie zmieniany 1 raz.
- Filip
Strzał Vidala też mistrzostwo!Bobby X pisze:nie pojmuję dlaczego piłka nie wpada do bramki, to jakieś fatum czy coś?
nasz napastnik Matri co raz bardziej przypomina Andy Carrola... Eta Beta niech wejdzie i może w końcu coś wpadnie!
ps. strzał Pepe mistrzostwo

- gucio_juve
- Juventino
Czy tylko mi Matri przypomina Amauriego?
- Remus
- Juventino
Przynajmniej dało się to ogladac. Całkiem ciekawy mecz. Trochę brakowało nam szczęścia. Wreszcie jakiś poziom trzyma Pirlo, Marchisio na początku dobrze później mniej widoczny podobnie jak Vidal ( piękny strzał z dystansu). Pepe obudził się pod koniec. Matri słabo. Obrona trzyma poziom. Kolejny bardzo dobry mecz De Ceglie. Więcej strzałów z dystansu!
- liqu!d
- Juventino
Niby nie gramy źle, ale jakoś ta nasza gra mnie nie przekonuje. Dużo strat, mało ruchu w ataku (poza Vuciniciem). No i oczywiście nikt nie potrafi trafić w ten prostokąt. Mało tych sytuacji mimo wszystko.
Podobał mi się strzał Vidala, gra Vucinicia i DC.
Podobał mi się strzał Vidala, gra Vucinicia i DC.
- Mate.G
- Juventino
- Chip
- Juventino
Bardzo dobrze De Cegile. Bardzo słabo Matri, konieczna wydaje się zmiana na Boriello. Pepe też dzisiaj jakiś nieporadny. Mam nadzieję, że w drugiej połowie gra zaskoczy i uda się wygrać.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- annihilator1988
- Juventino
To co zrobił Pepe było straszne, a zarazem bardzo, bardzo smutne. Błagam o 3 pkt 

- KondzioJuveFans
- Juventino
mi też , nie jesteś sam ;Pgucio_juve pisze:Czy tylko mi Matri przypomina Amauriego?
gramy lepiej , ale za dużo strat w środku i głupie kontry lecą ... oby w drugiej połowie coś wpadło ! FORZA JUVE !
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- SKAr7
- Juventino
Rozumiem, że można nie strzelać bramki, kiedy przeciwnik się zamyka jak Caligari, ale Atalanta gra z nami i nie możemy strzelić- wstyd.
Podstawowym problemem jest rozegranie. Zamiast rozejrzeć się i pograć gdzieś, gdzie jest miejsce, 3 na 4 podania idą do zawodników na poły krytych.
Matri irytuje- ma strzelać bramki, ale w pierwszych minutach przestrzelił, a kiedy był "spalony" strzelił prosto w Consigliego.
Mam nadzieję, że Conte poukłada co się da w przerwie, i zobaczymy po przerwie Boriello i bramki.
Podstawowym problemem jest rozegranie. Zamiast rozejrzeć się i pograć gdzieś, gdzie jest miejsce, 3 na 4 podania idą do zawodników na poły krytych.
Matri irytuje- ma strzelać bramki, ale w pierwszych minutach przestrzelił, a kiedy był "spalony" strzelił prosto w Consigliego.
Mam nadzieję, że Conte poukłada co się da w przerwie, i zobaczymy po przerwie Boriello i bramki.
- mnowo
- Qualità Juventino
Wypluj to! Masz rację w kontekście tego meczu (poprzedniego również), ale niech to będzie chwilowy dołek... a nie że...gucio_juve pisze:Czy tylko mi Matri przypomina Amauriego?
Stawiam, że i tak wybiegnie od początku drugiej połowy.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
kurde całkiem fajnie graliśmy w końcówce...
De Ceglie??? Coż się stało młodzieńcze?
Bardzo fajnie gra Kielon, choć miał ze dwie straty a'la Bonucci. Lichy niewidoczny, Pirlo w kratkę. Matri oczywiście do zmiany.
De Ceglie??? Coż się stało młodzieńcze?
Bardzo fajnie gra Kielon, choć miał ze dwie straty a'la Bonucci. Lichy niewidoczny, Pirlo w kratkę. Matri oczywiście do zmiany.
- Kiss
- Juventino
Niezly mecz i niezla dyspozycja naszych w porownaniu do meczow z Cagliari/Lecce.
Chociaz jak widze Matriego to mam ochote przelaczyc kanal. Z 3 metrow 5 metrow nad bramka, to wcale nie jest latwe do wykonania. Del Piero albo niech juz bedzie Borrielo na plac, co ja gadam nawet Amauriego wolalbym zobaczyc niz to drewno.
Przewiduje 0:0, 0:1
Chociaz jak widze Matriego to mam ochote przelaczyc kanal. Z 3 metrow 5 metrow nad bramka, to wcale nie jest latwe do wykonania. Del Piero albo niech juz bedzie Borrielo na plac, co ja gadam nawet Amauriego wolalbym zobaczyc niz to drewno.
Przewiduje 0:0, 0:1