Serie A (19): Atalanta 0-2 JUVENTUS
- Wojtek
- Juventino
Chyba ktoś tu przegrał zakładKondzioJuveFans pisze:ok to ja się z tobą zakładam ;D Elia na trybunach wyląduje ;DGarreat pisze:Daje 2zł że Elia od 1.
Bramkarze: Buffon, Storari, Sluga
Obrońcy: Chiellini, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner
Pomocnicy: Pepe, Marchisio, Pirlo, Vidal, Giaccherini, Krasic, Estigarribia, Marrone
Napastnicy: Del Piero, Vucinic, Borriello, Matri
Jedyne czego chce to Bonu na ławce a DC na lewej.
- AVE JUVE!!!
- Juventino
O co chodzi z Pazienza ? Chcemy go chamsko zmusic do odejscia , ma jakas kontuzje o ktorej nie wiem czy Marrone blyszczy ?
Co do Borriello to gorzej niz ostatnio za Matriego byc nie powinno
Co do Borriello to gorzej niz ostatnio za Matriego byc nie powinno

- Maku
- Juventino
Nie ma sprawypablo1503 pisze:Prośba chłopaki. Mógłby mi ktoś wysłać jakiegoś sms'a z wynikiem w przerwie meczu? 530621518![]()
Jutro nie dam rady oglądać, a bardzo bym chciał znać rezultat.

Liczę, że wygramy i będzie SMS z dobrą wiadomością

- jareckik
- Juventino
Bardzo liczę na klasyczne 4-4-2 i dwóch drwali w ataku (Matri, Boriello) a w pomocy (Vidal, Marchisio), a na skrzydła ktoś kto potrafi dośrodkować. Trzeba wykorzystać to, że Atalanta ma jedną z "najniższych obron" w lidze. Dodatkowo ich najwyższy DF dostał ostatnio czerwoną kartke. Jak dla mnie skład powinien wyglądać tak:
-----------Buffon------------
Licht--Barza--Chielon--DC
Pepe-Vidal-Marchisio-Giaq
--------Matri---Boriello-----
-----------Buffon------------
- pablo1503
- Juventino
Dzięki wielkie. Też na to liczę--Maq-- pisze:Nie ma sprawypablo1503 pisze:Prośba chłopaki. Mógłby mi ktoś wysłać jakiegoś sms'a z wynikiem w przerwie meczu? 530621518![]()
Jutro nie dam rady oglądać, a bardzo bym chciał znać rezultat.![]()

- Dante93
- Juventino
Pewnie z 50 smsów dostaniesz
Solidarność
Co do meczyku, to licze na dobre widowisko, bo Atalanta też jakimś ogórem nie jest. A licze, że będzie Nam łatwiej wygrać z zespołem który może aspirować do jakieś tam troche lepszej gry niż murowanie w '11' bramki. Licze, że Juve skarci zawodników z Bergamo, gdy tylko postanowią oni grać otwartą piłke

Co do meczyku, to licze na dobre widowisko, bo Atalanta też jakimś ogórem nie jest. A licze, że będzie Nam łatwiej wygrać z zespołem który może aspirować do jakieś tam troche lepszej gry niż murowanie w '11' bramki. Licze, że Juve skarci zawodników z Bergamo, gdy tylko postanowią oni grać otwartą piłke
- PrzemasJuve
- Juventino
bardzo sie przeliczysz... 4-3-3 bedzie sklad klasyczny z kielonem na lewej stronie, chyba ze mnie antonio zaskoczy...jareckik pisze: -----------Buffon------------
ktos pisal o pazienzy.. wg zulianiego jest on na sprzedaz o ile pojawi sie oferta...
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- @Maras@
- Juventino
Z tym PAzienzą to ja już nie wiem o co chodzi... chyba że postanowili stawiać na młodzież (Marrone - Appelt)...PrzemasJuve pisze:bardzo sie przeliczysz... 4-3-3 bedzie sklad klasyczny z kielonem na lewej stronie, chyba ze mnie antonio zaskoczy...jareckik pisze: -----------Buffon------------
ktos pisal o pazienzy.. wg zulianiego jest on na sprzedaz o ile pojawi sie oferta...
Jeśli chodzi o ustawienie to też myślę, że zagramy 4-3-3 bo 4-4-2 graliśmy beznadziejnie... Dziwi mnie tylko sonda na FB Tuttojuve, gdzie pytali o to kogo chcielibyśmy w ataku (i pytali o 2 zawodników), np: Vucinic-Matri, Del Piero - Boriello itp...

- Brutalo
- Juventino
Ja jutro nie będę mógł zobaczyć meczu, ale wolę odłączyć się od newsów i obejrzeć rano ściągnięty mecz "jakby" na żywopablo1503 pisze:Dzięki wielkie. Też na to liczę--Maq-- pisze:Nie ma sprawypablo1503 pisze:Prośba chłopaki. Mógłby mi ktoś wysłać jakiegoś sms'a z wynikiem w przerwie meczu? 530621518![]()
Jutro nie dam rady oglądać, a bardzo bym chciał znać rezultat.![]()

Liczę na zwycięstwo i trzy punkty. Obecnie nic więcej nie jest nam potrzebne.
- bianconeristy
- Juventino
Brutalo pisze: Ja jutro nie będę mógł zobaczyć meczu, ale wolę odłączyć się od newsów i obejrzeć rano ściągnięty mecz "jakby" na żywo![]()
I mnie ominie jutro mecz

Jak będziesz miał dobre linki z meczem to mów, też zrobię sobie "retransmisję"
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
ale wynik pewnie przypadkiem zobaczysz przed obejrzeniem tego meczu:>? ja to bym nie potrafil nie zobaczyc przez tyle czasu wyniku po zakonczonym meczu, no chyba ze naprawde nie mialbym takiej mozliwosci..a szkoda, czasem chcialbym moc tak się odciąc od tego przezywania, stresowania sie i tak na sucho zobaczyc koncowy wynik, bez ogladania spotkania na zywo...Brutalo pisze: Ja jutro nie będę mógł zobaczyć meczu, ale wolę odłączyć się od newsów i obejrzeć rano ściągnięty mecz "jakby" na żywo![]()
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Witam, zazwyczaj ogladam sobie spokojnie na Canal Plus mecze , dzis przyjdzie mi oglądać na "N" wie ktoś może czy bedzie na jakims kanale na "n" nasz kochany Juventus
- jareckik
- Juventino
NieWiniar1989JuveForever pisze:Witam, zazwyczaj ogladam sobie spokojnie na Canal Plus mecze , dzis przyjdzie mi oglądać na "N" wie ktoś może czy bedzie na jakims kanale na "n" nasz kochany Juventus
Zobaczycie, ze Antonio nas jeszcze zaskoczy składem i mam nadzieję, że Atalantę też.