Mercato (zima 2011/12)
- Mate.G
- Juventino
No dobra dajmy na to, że ściągniemy Guarina.
Ale jaki wtedy obrońca do nas dołącza ?
Caseres nie da rady
Ale jaki wtedy obrońca do nas dołącza ?

Caseres nie da rady

- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Nie każdy ma tyle czasu, żeby dniami i nocami przeglądać wszystkie strony tematu, które podczas mercato zwiększają się na potęgę.alina pisze:Za to powinny być kartki. Koleś wchodzi na forum i spamuje kilka tematów newsami omawianymi kilka stron wcześniej...
Jeśli Amauri nie odejdzie pomimo tego, że w Violi ma szansę na regularne występy, to w Turynie nikt mu nie da spokoju.
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2012, 21:16 przez nynek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ale przynajmniej jedną czy dwie by wypadało, żeby chociaż mniej więcej wiedzieć o czym się dyskutujenynek pisze:Nie każdy ma tyle czasu, żeby dniami i nocami przeglądać wszystkie strony tematu, które podczas mercato zwiększają się na potęgę.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jak kosztem tego nie zdąży kupić bocznego obrońcy to bedzie malutki jak mrówka. Trochę rozsądku panowie, ja tez szanuję Guarina ale my mamy inne priorytety. Sprzedał Sorensena i zostalismy z 3,5 obrońcami, chyba coś tu nie gra, przed nami cele i druga częśc sezonu... to zbyt mało.Castiel pisze:Jeśli Marotta wyciągnie Guarina za te 8 mln (wydaje mi się, że to 2 mln teraz i 8 w lecie) to będzie wielki.

- Castiel
- Juventino
Tego to nikt nie może tutaj wiedzieć. Może w klubowej kasie są jeszcze pieniądze. Zresztą wątpię by oddali Sorensena tak łatwo patrząc na to jak wygląda sytuacja w obronie. Ktoś chyba jednak przyjdzie.Dragon pisze: Jak kosztem tego nie zdąży kupić bocznego obrońcy to bedzie malutki jak mrówka. Trochę rozsądku panowie, ja tez szanuję Guarina ale my mamy inne priorytety. Sprzedał Sorensena i zostalismy z 3,5 obrońcami, chyba coś tu nie gra, przed nami cele i druga częśc sezonu... to zbyt mało.
- sebastian10
- Juventino
Guarin to swietny wybór lepiej kupic pomocnika niz obronce moim zdaniem słabe wyniki to głównie postawa słabo i mało biegajacy Pirlo teraz bedzie miał konkretnego zastepce ale mysle ze mimo to jakiegos obronce uda sie jeszcze sciagnac zwłaszcza jak Amauri odejdzie i inny balasty .
Biedaczek. Masz rację, niech sobie wrzuca milion newsów, bez zaglądania choćby na poprzednią stronę. Szkoda czasu, a licznik postów się sam nie nabije.nynek pisze:Nie każdy ma tyle czasu, żeby dniami i nocami przeglądać wszystkie strony tematu, które podczas mercato zwiększają się na potęgę.alina pisze:Za to powinny być kartki. Koleś wchodzi na forum i spamuje kilka tematów newsami omawianymi kilka stron wcześniej...
Jak znam życie (i przyjdzie ten Guarin) to na obronę może przyjść teraz ktoś o kim w ogóle nie było newsów. Albo^^:
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=78451
- Skibil
- Redaktor
To, że Marotta oddał Duńczyka i nie widać perspektyw na nikogo innego do obrony mi się nie podoba. Ale Guarin był potrzebny (i to jak), bo obrona (jeśli wszyscy są zdrowi i nie wykartkowani) daje radę. Przypominam, że mamy tylko 12 straconych bramek i jest to najlepszy wynik w lidze. Filozofia gry Conte koncentruje się na trzymaniu piłki i gęstym środkiem pola, więc obrona jest aż tak absorbowana. Problem jest ze strzelaniem bramek i akcjami które dają sporą szansę na strzelenie gola. Ja transfer Guarina (o ile oczywiście do niego dojdzie) i Boriello oceniam bardzo na plus.Dragon pisze: Jak kosztem tego nie zdąży kupić bocznego obrońcy to bedzie malutki jak mrówka. Trochę rozsądku panowie, ja tez szanuję Guarina ale my mamy inne priorytety. Sprzedał Sorensena i zostalismy z 3,5 obrońcami, chyba coś tu nie gra, przed nami cele i druga częśc sezonu... to zbyt mało.
- Castiel
- Juventino
Wiem, że brak wzmocnień w obronie niepokoi. Niektórym to nie przeszkadza bo straconych goli mamy najmniej, ale może się zdarzyć, że wszyscy będą na tą sytuację kląć. Nie ma rezerwowych, a kartki i kontuzje mogą zrobić robotę. Ja jednak mam nadzieję na jakieś wzmocnienie w obronie. Nie oczekuje cudów tylko jakiegoś bądź jakichś solidnych graczy. To wszystko.
- nynek
- Juventino
Racja. Powinien Cię przeprosić za to, że chce się wypowiedzieć na temat spraw dotyczących ulubionego klubu. W ogóle najlepiej zabroń człowiekowi oddychać i używać komputeraalina pisze:Biedaczek. Masz rację, niech sobie wrzuca milion newsów, bez zaglądanianynek pisze:Nie każdy ma tyle czasu, żeby dniami i nocami przeglądać wszystkie strony tematu, które podczas mercato zwiększają się na potęgę.alina pisze:Za to powinny być kartki. Koleś wchodzi na forum i spamuje kilka tematów newsami omawianymi kilka stron wcześniej...

Uważam, że przyjdzie Guarin i jakiś rodzynek do obrony, typu Terzi, Andreolli lub inny Accardi.
:płaczę: Wiem, wiem. Piszesz mi coś takiego chyba 4 raz. Przeleciałem ci siostrę, rozjechałem kota, albo coś? Lepiej już nie spamujmy forum, zapraszam na privnynek pisze:Racja. Powinien Cię przeprosić za to, że chce się wypowiedzieć na temat spraw dotyczących ulubionego klubu. W ogóle najlepiej zabroń człowiekowi oddychać i używać komputeraalina pisze:Biedaczek. Masz rację, niech sobie wrzuca milion newsów, bez zaglądaniaCzasami wydaje mi się, że to Ty powinieneś dostać bana za ogólne zachowanie dyskryminujące osoby, które nie przeglądają Twoich ulubionych stron. W mojej opinii jesteś najbardziej denerwującym użytkownikiem. Narzucasz innym swoje zdanie, krytykujesz za odmienne poglądy, uważasz się za mega znawcę, a tak na prawdę bazujesz na swojej subiektywnej, Marottofapowatej opinii. Tyle ode mnie.

Gabriel Appelt wreszcie zadebiutował dziś, w meczu primaverowego Coppa Italia z Fiorentiną. Ciekawe kiedy nadejdzie czas na pierwszą drużynę

- nynek
- Juventino
No chyba sobie żartujesz... Tekst godny największego prostaka bez ukończonego gimnazjum. No trudno, ale widać, że niektórzy nie potrafią przyjąć do siebie krytyki.alina pisze::płaczę: Wiem, wiem. Piszesz mi coś takiego chyba 4 raz. Przeleciałem ci siostrę, rozjechałem kota, albo coś? Lepiej już nie spamujmy forum, zapraszam na priv
Coś czuję, że szykują Appelta na ławkę w zamian za Pazienzę, który i tak nie odejdzie
- johnnybgoode
- Juventino
Chłopaki, dajcie spokój, zachowujecie się jak interowcy... dużo gorzej przegląda się przez to tematnynek pisze:No chyba sobie żartujesz... Tekst godny największego prostaka bez ukończonego gimnazjum. No trudno, ale widać, że niektórzy nie potrafią przyjąć do siebie krytyki.alina pisze::płaczę: Wiem, wiem. Piszesz mi coś takiego chyba 4 raz. Przeleciałem ci siostrę, rozjechałem kota, albo coś? Lepiej już nie spamujmy forum, zapraszam na priv

Guarin byłby świetnym wzmocnieniem - nareszcie jakaś konkurencja dla Markiza i możliwość odrobinę większego rotowania składem. W sumie, gdyby jeszcze wypożyczyć Caceresa mercato zimowe byłoby kompletne (nie licząc pozbywania się innych zawodników), niemniej jednak szkoda że "tylko" Borriello, no ale cóż... może Quag wróci do starej dyspozycji? Przydałoby się troszkę świeżości w ataku, bo z obecnymi czarami Matriego :doh: i ninja Pepe możemy długo nie pociągnąć.