Fredy Guarin
- pumex
- Juventino
A feeedeszczowy pisze:Święty Jezu, z tym Behramim to serio?

Jak w ogóle można się zastanawiać między Guarinem a Behramim? Mam nadzieję, że po prostu to Szkopy mają u siebie coś namieszane i to tylko głupie plotki.
Guarin czy Behrami? Dobre sobie :lol: Giovinco czy Messi, tu też ktoś by się zastanawiał?
Mam szczerą nadzieję, że skończymy z Kolumbijczykiem a nie z jakimś ogórasem od Della Valle

- D-Rose
- Juventino
Jezeli to prawda, to patrzac z pespektywy tego ile Porto poczatkowo chcialo to Marotta zrobił typowego Moggiego... :lol:kosciu88 pisze:Podobno Porto zgodzilo sie na oferte 8mln + bonusy.
Choc z drugiej strony, diabeł tkwi w tych bonusach... Sam jestem ciekaw ile zezol tam im naobiecywał :lol:
- @Maras@
- Juventino
Pewnie coś w stylu kolejnego miliona w razie awansu do LM.it doesn't matter pisze:Jezeli to prawda, to patrzac z pespektywy tego ile Porto poczatkowo chcialo to Marotta zrobił typowego Moggiego... :lol:kosciu88 pisze:Podobno Porto zgodzilo sie na oferte 8mln + bonusy.
Choc z drugiej strony, diabeł tkwi w tych bonusach... Sam jestem ciekaw ile zezol tam im naobiecywał :lol:
Jak dla mnie są to super warunki i nawet jestem w stanie zrezygnować z Caceresa w tym okienku... Beppe do dzieła... Dopinaj ostatnie szczegóły i dawaj go do naszej kadry...

- jakku1
- Juventino
A ja dalej wierze w swoje tajne zrodla informacji i cos mi sie wierzyc nie chce w ten transfer w styczniu. Jak Guarin do Nas trafi na takich warunkach przed koncem obecnego okienka, to wrzuce na forum naga fotke Deszczowego 
Poza tym, bez kitu... Mamy 5 obroncow, zadnego prawego na rezerwe, na lewej stronie byl niedawno probowany pomocnik, minela juz polowa stycznia a tutaj dalej nie wiadomo, kto do Nas trafi. Albo Marotta ma juz kogos ugranego i czeka az Amauri znajdzie sobie klub i wplyna pieniadze z jakichs sprzedazy, albo tak ciezko sie negocjuje.
Generalnie, to wydaje mi sie, ze teraz na wylocie takze jest Pazienza. Gdzies czytalem, ze ostatnie dwa mecze siedzial na trybunach dlatego, ze sztab chce go sklonic do zgody na transfer. To z jednej strony faktycznie moze byc potwierdzenie tego, ze moze sie cos dziac w sprawie pomocnika, ale w Guarina za 8m w styczniu nie wierze (predzej Pizarro/Palombo/ktos inny).
Natomiast opchniecie Sorensena do Bologni to juz byl dla mnie sygnal, ze mamy jakiegos obronce zaklepanego. Przynajmniej to byloby logiczne.

Poza tym, bez kitu... Mamy 5 obroncow, zadnego prawego na rezerwe, na lewej stronie byl niedawno probowany pomocnik, minela juz polowa stycznia a tutaj dalej nie wiadomo, kto do Nas trafi. Albo Marotta ma juz kogos ugranego i czeka az Amauri znajdzie sobie klub i wplyna pieniadze z jakichs sprzedazy, albo tak ciezko sie negocjuje.
Generalnie, to wydaje mi sie, ze teraz na wylocie takze jest Pazienza. Gdzies czytalem, ze ostatnie dwa mecze siedzial na trybunach dlatego, ze sztab chce go sklonic do zgody na transfer. To z jednej strony faktycznie moze byc potwierdzenie tego, ze moze sie cos dziac w sprawie pomocnika, ale w Guarina za 8m w styczniu nie wierze (predzej Pizarro/Palombo/ktos inny).
Natomiast opchniecie Sorensena do Bologni to juz byl dla mnie sygnal, ze mamy jakiegos obronce zaklepanego. Przynajmniej to byloby logiczne.
- Lypsky
- Juventino
Jaki jest nick tego typa? Pytam bo na VS już nie raz czytałem, że Hiddink na 100%, Bruno Alves na 99% etcjakku1 pisze:A ja dalej wierze w swoje tajne zrodla informacji i cos mi sie wierzyc nie chce w ten transfer w styczniu.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- jakku1
- Juventino
Ale to zalezy o kim mowa. Niektorzy tam faktycznie wymyslaja, albo trafiaja tak 50% na 50%. Ale ten kibic jest (Curva) - wedlug mnie - najlepiej poinformowana osoba, z wszystkich, ktore sie tam wypowiadaja.Lypsky pisze:Jaki jest nick tego typa? Pytam bo na VS już nie raz czytałem, że Hiddink na 100%, Bruno Alves na 99% etcjakku1 pisze:A ja dalej wierze w swoje tajne zrodla informacji i cos mi sie wierzyc nie chce w ten transfer w styczniu.
Informacja, o ktorej mowie pochodzi sprzed chyba 2 dni i mowi o tym, ze Guarinem interesujemy sie faktycznie, ale tylko w kontekscie lata! Obecnie trwaja dalej negocjacje z Sevilla w zwiazku z Caceresem i to jego chcemy sciagnac zima (Fonsceca wczoraj przylecial do Turynu, ale od razu dodam, ze agent Guarina podobno tez jest we Wloszech). Nie wiadomo, czy sie uda - wtedy oczy skierujemy w kierunku innego obroncy (padaly rozne nazwiska).
Zobaczymy, czy sie sprawdzi.
- francois
- Juventino
Byłbym bardzo uradowany z tego transferu
Ale czy aby przejście Guarina nie wykluczy już transferu Caceresa :doh:
Wszak latem kupiliśmy już Vidala...

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- wojczech7
- Juventino
:doh:francois pisze:Byłbym bardzo uradowany z tego transferu![]()
Czytałeś w ogóle choćby z 2 posty przed swoim?
Mam nadziję na Guarina i kogoś kumatego do obrony - no właśnie, kogo?

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- deszczowy
- Juventino
Zbyt wielkiego wyboru nie mamy. Ten młody z Rubina Kazań, jak mu tam?, Bochetti?wojczech7 pisze: Mam nadziję na Guarina i kogoś kumatego do obrony - no właśnie, kogo?
- Bruce Badura
- Juventino
Salvatore Bocchetti środkowy i lewy zarazem.
Wie ktoś może jak prezentuje się Guarin w tym sezonie?
Wie ktoś może jak prezentuje się Guarin w tym sezonie?
- annihilator1988
- Juventino
Podobno Gaurin w tym sezonie był skonfliktowany z władzami, może dlatego taka promocja. No nic. Należy mieć nadzieje, że Kolumbijczyk naprawdę wzmocni szeregi Juve. Mocny strzał, celna noga. O takim zawodniku marzyłem w tym okienku 

- Bruce Badura
- Juventino
Prawe kopytko ma całkiem niezłe, pamiętam tą świetną asystę w finale LE z Bragą, wrzucił Falcao na nos. I z Barceloną z tego co pamiętam sobie dzielnie radził. W tym sezonie jednak jedynie 7 meczy 1 gol 1 asysta w Liga Sagres.
Ogólnie wygląda to tak.
Ogólnie wygląda to tak.
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2012, 21:38 przez Bruce Badura, łącznie zmieniany 1 raz.
- SKAr7
- Juventino
Jakoś nagle przestałem się modlić, by podane przez CM informacje okazały się prawdą. Teraz chęć zachowania wzroku wymusza na mnie chęć, by podane warunki były nieco innejakku1 pisze:Jak Guarin do Nas trafi na takich warunkach przed koncem obecnego okienka, to wrzuce na forum naga fotke Deszczowego![]()