LaLiga
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie opowiadaj głupot. Takie spotkania rządzą się swoimi prawami. Juventus, będąc drużyną mocno średnią potrafił wygrywać i z Realem i z Interem czy Milanem, i niewielu dawało nam jakieś szanse. Tak mogłoby być i tym razem. W meczu o pietruszkę czy o małą wagę nasi piłkarze też mieliby świadomość o co gramy, dlatego argument z tyłka. W ćwierćfinale LM mogłoby też być różnie, Juventus pokazał w tym sezonie, że potrafi wyjść z opresji, zdominować rywala, a Barcelona pokazała, że stać ją na słaby, tudzież bardzo słaby mecz. Oczywiście w tej konfrontacji to oni byliby faworytem, ale to jest nieprzewidywalne, nie mówmy o miazdze. Superowo jest mieć trochę pokory, ale bez przesady. Gdybyśmy to my byli Lecce i mieli zagrać z Barceloną to owszem, przyznałbym Ci rację, ale to Juventus..stahoo pisze:To zależy czy mecz byłby o pietruszkę, o małą wagę (jak z Milanem - grupa gdzie wiadome było, że Barca awansuje), czy np. byłby to dwumecz w 1/4 LM. Przy 2 pierwszych sytuacjach możecie pogdybać. Przy trzeciej zostałaby z nas miazga.
Zauważcie, że kiedy odbiera nam piłkę Lecce, to robi się groźnie. A teraz pomyślcie, że Barca z klasowymi rywalami utrzymuje się 60%-70% czasu przy piłce :>
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
No to Ameryki nie odkryłeś :Estahoo pisze:Miazga nie miałem na myśli "high five" czy podobnego wyniku, ale właśnie dominację Barcy, dużo czasu przy piłce i wynik 3-1 czy 2-0. Choć oczywiście się zgadzam, że szanse są na wygraną - jak zawsze zresztą.
Nie ma co teraz gdybać, może za rok będziemy mieli ten zaszczyt spotkać się z Barceloną. Najlepiej w meczu towarzyskim

FORZA JUVE!!!
- bendzamin
- Redaktor
Copa Del Rey ma wykupiony w Polsce Sportklub i na pewno beda transmitowac wszystkie cwiercfinaly.
Ciekawe, jak wyjda oba zespoly. Pep ma postawic na Pinto w bramce, moze jeszcze jakims rezerwowym da pograc? No i zastanawia mnie, kiedy Mourinho posadzi Ronaldo na mecz z Barca, bo te spotkania mu po prostu nie wychodza.
Ciekawe, jak wyjda oba zespoly. Pep ma postawic na Pinto w bramce, moze jeszcze jakims rezerwowym da pograc? No i zastanawia mnie, kiedy Mourinho posadzi Ronaldo na mecz z Barca, bo te spotkania mu po prostu nie wychodza.
- pablo1503
- Juventino
Jak wiele innych ostatnimi czasy. Ronaldo jest typem piłkarza, który nigdy nie siada, nawet jak asystuje przeciwnikombeka pisze:Copa Del Rey ma wykupiony w Polsce Sportklub i na pewno beda transmitowac wszystkie cwiercfinaly.

SportKlub? Pierwsze słyszę o takim kanale. Na swojej stronie piszą, że ich kanał jest w pakiecie cyfry +. Wie ktoś na jakim kanale?
EDIT:
Już znalazłem

- mateusz6
- Juventino
czyli jesli jest tem SportKlub na cyfrze to pewnie w wiekszosci pubow bedzie mozna obejrzec meczykpablo1503 pisze:Jak wiele innych ostatnimi czasy. Ronaldo jest typem piłkarza, który nigdy nie siada, nawet jak asystuje przeciwnikombeka pisze:Copa Del Rey ma wykupiony w Polsce Sportklub i na pewno beda transmitowac wszystkie cwiercfinaly.
Ciekawe, jak wyjda oba zespoly. Pep ma postawic na Pinto w bramce, moze jeszcze jakims rezerwowym da pograc? No i zastanawia mnie, kiedy Mourinho posadzi Ronaldo na mecz z Barca, bo te spotkania mu po prostu nie wychodza.![]()
SportKlub? Pierwsze słyszę o takim kanale. Na swojej stronie piszą, że ich kanał jest w pakiecie cyfry +. Wie ktoś na jakim kanale?
EDIT:
Już znalazłem

- bendzamin
- Redaktor
SportKlub jest i na cyfrze, i na ence. Szkoda, ze maja tak slaba jakosc nadawania, jak ogladalem jakis czas temu cos na duzym telewizorze LCD z dekodera enki, to jakbym sobie film z jutuba odpalil
Ale rozwijaja sie dosc fajnie, maja puchary Anglii i Hiszpanii, do tego pilke z Poludniowej Ameryki i co chwile cos tam dodaja do oferty.
A rzeczywiscie, Di Maria ma pauzowac, wiec pewnie rzeczywicie Ronaldo zagra. W takim razie ciekawe, czy Pepe bedzie gral jako przecinak i kopal po nogach katalonczykow, bo taka opcje Mourinho ponoc rozwaza, na srodku obrony mieliby wtedy zagrac Ramos i mlody Varane.

A rzeczywiscie, Di Maria ma pauzowac, wiec pewnie rzeczywicie Ronaldo zagra. W takim razie ciekawe, czy Pepe bedzie gral jako przecinak i kopal po nogach katalonczykow, bo taka opcje Mourinho ponoc rozwaza, na srodku obrony mieliby wtedy zagrac Ramos i mlody Varane.
- deszczowy
- Juventino
Niedługo Gran Derbi Europa zaczną być chyba emitowane w odcinkach zamiast "Klanu", albo "Samych swoich".
- Dtmiu
- Katalończyk
W sumie nie wiem czego się spodziewać po tym meczu. To że jest rozgrywany na Bernabeu nie ma znaczenia, bo jak pokazuje historia z ostatnich lat, nie wpływa to tak naprawdę na wyniki spotkań. Chciałbym obejrzeć sobie dobry mecz i przede wszystkim widzieć walkę do samego końca. Jeśli Barca zagra z poświęceniem, to niezależnie od wyniku będę zadowolony.
Deszczowy: proponuję raczej nazwę El Clasico albo samo Gran Derbi, nazwa Gran Derbi Europa nie bez powodu działa na niektórych niezbyt dobrze
Deszczowy: proponuję raczej nazwę El Clasico albo samo Gran Derbi, nazwa Gran Derbi Europa nie bez powodu działa na niektórych niezbyt dobrze

- annihilator1988
- Juventino
Coś czuję, że po jutrzejszym meczu, ten filmik zostanie rozbudowany. Basquety Piquety i inne cudaki
Polecam 3min 48

- Pan Mietek
- Juventino
Po pierwsze, po co odkurzasz filmik sprzed prawie roku? Wychodzisz na zazdrosnego hejtera. Po drugie, naucz się poprawnie pisać nazwiska piłkarzy.annihilator1988 pisze:Coś czuję, że po jutrzejszym meczu, ten filmik zostanie rozbudowany. Basquety Piquety i inne cudakiPolecam 3min 48
Liczę na dobry mecz, dużo emocji sportowych i mało "tych drugich"
- Dtmiu
- Katalończyk
Ja bym sobie życzył dzisiaj przede wszystkim dobrej transmisji z internetu. Pamiętam jak pamiętny mecz 5:0 oglądałem dopiero od 35 minuty bo wcześniej wszystko niesamowicie cięło
No i żeby Messi coś ustrzelił w nowych butach.