HipHopowa strona Forum.
- oliver
- Juventino
Płyta Bezimiennych już jest.sk1le pisze:oliver pisze: Chada
Pogrubione to kozaki!!
Nie rozumiem fenomenu Chady w dodatku przegrał beef z DONIEM :rotfl:
Ja czekam na płytę WSRH i Bezimiennych.
nie słucham disów beefów nie interesuje mnie to. :snooty:
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Szilgu
- Juventino
Ten kawałek uwielbiambramek pisze:w sumie to dopiero wpadłem na ten temat i byłbym wdzięczny za propozycję w tym rytmie
Od razu powiem że ten mocniejszy rap mam już za sobą i jakoś mnie już to za bardzo nie jara.

Dzisiaj wkręcił mi się nowy kawałek VNMa 'Na weekend'. zwykle go nie słucham, jedynie pojedyncze kawałki. Tym razem strasznie mi wpadło w ucho i pewnie sprawdzę płytkę.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- jarmel
- Redaktor
Czy ja wiem czy tak fajnie, dla mnie najsłabsza zwrotka w całym kawałku, taka do przewinięcia :roll:eXoN pisze:@up
![]()
W kawałku Gurala "Kolor Purpury" nawet fajnie nawinęła Wdowa. To co zapodał Bartek nie ma się z tamtym co porównywać.
#AllegriOut
- eXoN
- Juventino
No tak, zależy jak na to popatrzymy. Czy porównamy ją do Gurala, Fokusa,Kasty itd.jarmel pisze:Czy ja wiem czy tak fajnie, dla mnie najsłabsza zwrotka w całym kawałku, taka do przewinięcia :roll:eXoN pisze:@up
![]()
W kawałku Gurala "Kolor Purpury" nawet fajnie nawinęła Wdowa. To co zapodał Bartek nie ma się z tamtym co porównywać.
Czy może do Gabi, czyli do tej wokalistki, którą promuję Bartek

Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2012, 22:12 przez eXoN, łącznie zmieniany 1 raz.
- jarmel
- Redaktor
A no to w takim razie już inna sprawaeXoN pisze:No tak, zależy jak na to popatrzymy. Czy porównamy ją do Gurala, Fokusa,Kasta itd.jarmel pisze:Czy ja wiem czy tak fajnie, dla mnie najsłabsza zwrotka w całym kawałku, taka do przewinięcia :roll:eXoN pisze:@up
![]()
Czy może do Gabi, czyli do tej wokalistki, którą promuję Bartek

#AllegriOut