Sezon 2011/2012 .
- jakku1
- Juventino
Giovinco to pewnie wroci po sezonie, bo Conte chce go w druzynie, ale Elia... Sam nie wiem.Serpente pisze:Właśnie, co do Elii, szkoda mi go bo chłopak talent do gry ma, papiery na zawodnika lepszego niż tylko "stój tam, jak będzie piłka leciała to kopnij byle do przodu" też ma, sądzę że Juventusowi przydałby się taki nieszablonowy zawodnik, tak samo Giovinco, nie wiem dlaczego pozbywacie się takich piłkarzy
Moja teoria jest taka, ze Holender to byl transfer Marotty. A Conte za wszelka cene udowodnic Naszemu DS, ze ten nie nadaje sie do tej roboty i lepiej, zeby to sam trener wybieral pilkarzy, ktorych nalezy sprowadzic. No ale cholera wie jak to jest z tym Elia.
- stahoo
- Juventino
Teoria tak samo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jak moja: Conte chciał Giaca, Estiego, odmówił Zieglerowi mimo, że był kupiony, tym samym pokazał kto tu rządzi jeśli chodzi o transfery. Chciał Elię, bo potrzebował w jego mniemaniu, dobrego zawodnika na lewe skrzydło, a Holender ma jakieś papiery na grę, a za resztę kasy jaka została nikogo lepszego Juve by nie kupiło.
Ale sekunda, moja teoria ma jakieś tam drobne pokrycie w faktach a Twoja tylko hejtuje Marottę...
Ale sekunda, moja teoria ma jakieś tam drobne pokrycie w faktach a Twoja tylko hejtuje Marottę...
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Raczej hejtuje Conte, jako upartego przemądrzalca 
Serpente, gratulacje. Wcale nie było na farcie bo Alvarez chciał tak podać licząc na to, że piłka minie Abate a Milito wykończył idealnie tak jak trzeba było.
Kozacki Milan po marnym występie przeciwko Juve dostaje również od Interu i póki co najlepiej im wychodzi robienie karnych z Cesenami.
No ale grunt, że mają boskiego Pato, który za jakieś 5 lat jak się rozstrzela to zgarnie złotą piłkę. Jeśli oczywiście kontuzje pozwolą.

Serpente, gratulacje. Wcale nie było na farcie bo Alvarez chciał tak podać licząc na to, że piłka minie Abate a Milito wykończył idealnie tak jak trzeba było.
Kozacki Milan po marnym występie przeciwko Juve dostaje również od Interu i póki co najlepiej im wychodzi robienie karnych z Cesenami.
No ale grunt, że mają boskiego Pato, który za jakieś 5 lat jak się rozstrzela to zgarnie złotą piłkę. Jeśli oczywiście kontuzje pozwolą.
- jakku1
- Juventino
A jeszcze niedawno zarzucano mi, ze jestem fanbojem Marottystahoo pisze:Teoria tak samo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jak moja: Conte chciał Giaca, Estiego, odmówił Zieglerowi mimo, że był kupiony, tym samym pokazał kto tu rządzi jeśli chodzi o transfery. Chciał Elię, bo potrzebował w jego mniemaniu, dobrego zawodnika na lewe skrzydło, a Holender ma jakieś papiery na grę, a za resztę kasy jaka została nikogo lepszego Juve by nie kupiło.

No i mam potwierdzenie w faktach, chociaz oczywiscie cala teoria to tylko domysly:
1. Kupilismy zawodnika za 9 milionow, ktory jest niezly, ktory moglby sie przydac w niektoych momentach, a on nie gra.
2. Byly plotki, mowiace o tym, ze miedzy Conte a Marotta doszlo do sprzeczki, w sprawie transferow. Podobno Antonio chcial miec i wciaz pewnie chce, ostatnie slowo co do kazdego zakupu.
3. Elia przyszedl wbrew niektorych czlonkom zarzadu - nie bylo w jego przypadku zgodnosci wszystkich ludzi (albo wiekszosci) ze sztabu. Nedved byl zdecydowanie przeciwny transferowi Holendra i podobno nawet nie zgodzil sie oddac mu swojego numeru.
4. Jest wypowiedz Conte, z jakiejs konferencji prasowej, na ktorej on powiedzial o Elii i Krasiciu, ze: "Ja mam swoje zdanie na temat tych graczy, zarzad ma swoje".
Mysle, ze to wszystko wyzej, daje mi prawo wypracowac taka wlasnie teorie. Ja nikogo nie hejtuje, tylko wyciagam wnioski. Moze nie zawsze sa jakies strasznie logiczne (:prochno:), ale nigdy na sile sie nie czepiam, zarowno jesli chodzi o Conte, Marotte czy konkretnych pilkarzy.
- pumex
- Juventino
Dobrze Jakku1, do klubu hejterów Miernego przyjmę Cię z otwartymi ramionami.jakku1 pisze:A jeszcze niedawno zarzucano mi, ze jestem fanbojem Marottystahoo pisze:Ale sekunda, moja teoria ma jakieś tam drobne pokrycie w faktach a Twoja tylko hejtuje Marottę...
Ja już zacieram ręce, konflikt jest i widać go coraz bardziej, Marotta musi odejść :twisted:
Kurde, dziwny jest ten sezon. Paska tabela, rywale nam się podkladają jak nigdy, a my frajerzymy jak leci.

- annihilator1988
- Juventino
Tak :roll: To bo bardzo ciekawe jest. I kto Twoim zdaniem zastąpi "Szalonookiego" ? Nedved ? Na swojej pozycji był najlepszy, ale wątpię, aby te jego umiejętności piłkarskie szły w parze z zarządzaniem tak dużą "firmą", jaką jest Juventus. Zawsze istnieje coś takiego jak "kompromis", który pozwoliłby zażegnąć niepotrzebne zgrzyty. Poza tym, nie ma żadnej ciekawej alternatywy, a Ty się cieszysz, bo może dojść do eskalacji "konfliktu"pumex pisze:Dobrze Jakku1, do klubu hejterów Miernego przyjmę Cię z otwartymi ramionami.jakku1 pisze:A jeszcze niedawno zarzucano mi, ze jestem fanbojem Marottystahoo pisze:Ale sekunda, moja teoria ma jakieś tam drobne pokrycie w faktach a Twoja tylko hejtuje Marottę...
Ja już zacieram ręce, konflikt jest i widać go coraz bardziej, Marotta musi odejść :twisted:
Kurde, dziwny jest ten sezon. Paska tabela, rywale nam się podkladają jak nigdy, a my frajerzymy jak leci.

Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2012, 14:02 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
ja juz kiedys pisalem, ze jesli nedved zna angielski to moglby byc dyrektorem sportowym, bo zna sie na pilce, ma znajomosci dzieki karierze pilkarskiej
ale moze paratici by zostal dyrektorem tylko nie wiem czy on nie idzie tam gdize marotta
ale moze paratici by zostal dyrektorem tylko nie wiem czy on nie idzie tam gdize marotta
- ewerthon
- Juventino
Powinieneś się jeszcze raz zastanowić nad tym co napisałeśpumex pisze:Dobrze Jakku1, do klubu hejterów Miernego przyjmę Cię z otwartymi ramionami.

19 - nie mam nic do Ciebie, ale mógłbyś czasem sie postarać jak piszesz jakiegoś posta. Strasznie ciężko się czyta takie coś, bardzo niski poziom gramatyczny.
Zaczyna się robić bardzo ciekawie, pierwszy raz od paru sezonów nie ma wyraźnego faworyta do scudetto. Wygra je ten kto przeprowadzi odpowiednie transfery w ciągu kolejnych dwóch tygodni. Bardzo ważna jest tutaj kwestia Carlosa Teveza, kto zgarnie tego zawodnika ten znacznie zwiększy swoje szanse na mistrzostwo. Ostatnie doniesienia sugerują, że inter nie jest jeszcze na straconej pozycji.
- jakku1
- Juventino
Jak zalatwisz jakies fajne dziewczyny to nie bede mial oporow przed przyjeciem legitymacji klubowejpumex pisze:Dobrze Jakku1, do klubu hejterów Miernego przyjmę Cię z otwartymi ramionami.jakku1 pisze:A jeszcze niedawno zarzucano mi, ze jestem fanbojem Marottystahoo pisze:Ale sekunda, moja teoria ma jakieś tam drobne pokrycie w faktach a Twoja tylko hejtuje Marottę...

Kiedys mowiono glosno o tym, ze Lippi moglby zostac Naszym Dyrektorem Generalnym. Mysle, ze razem z Nedvedem to bylby dobry duet. Nie zapominajmy, ze kontakt Marotty konczy sie po tym sezonie.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
W zasadzie tylko Inter został z włoskiego podwórka. Berlusconi przedwczoraj potwierdził doniesienia mediów, że postanowił zostawić Pato i odpuścić Teveza.ewerthon pisze:Ostatnie doniesienia sugerują, że inter nie jest jeszcze na straconej pozycji.
Nedved dyrektorem sportowym? Może się to wydawać śmieszne, ale ktoś mógłby wpaść na taki pomysł skoro rok temu zaproponowano mu trenowanie drużyny. A tak btw... kim w zasadzie jest obecnie Nedved? Bo ja tylko czytałem, że oprowadzał pierwsze wycieczki zwiedzające stadion.
jakku, nie daj się skusić ciemnej stronie mocy!
- pumex
- Juventino
Przyznaję Ci rację. Powiedzmy, że słowo hejter zastąpimy sceptykiemewerthon pisze:Powinieneś się jeszcze raz zastanowić nad tym co napisałeś. Słowo "hejter" samo w sobie jest bardzo negatywne, nie ważne co "hejtujesz". Ja np. wręcz nienawidzę Man Utd, ale nie chciałbym być nazwany ich hejterem.

Paraticzi odpada19 pisze:ale moze paratici by zostal dyrektorem tylko nie wiem czy on nie idzie tam gdize marotta

1) Marotta nie zarządza, albo inaczej: zarządza ale nie na taką skalę, jak Ci się chyba wydaje. Dla przykładu: zarządzał Giraudo, transferami zajmował się Moggi. Marotta pełni rolę Luckaannihilator1988 pisze:Tak :roll: To bo bardzo ciekawe jest. I kto Twoim zdaniem zastąpi "Szalonookiego" ? Nedved ? Na swojej pozycji był najlepszy, ale wątpię, aby te jego umiejętności piłkarskie szły w parze z zarządzaniem tak dużą "firmą", jaką jest Juventus. Zawsze istnieje coś takiego jak "kompromis", który pozwoliłby zażegnąć niepotrzebne zgrzyty. Poza tym, nie ma żadnej ciekawej alternatywy
2) Bije jakimś takim naiwniactwem. Czym Wam tak zaimponował Marotta, tego chyba nigdy nie zrozumiem. I skąd przekonanie, że on jest 'niepokonanym tytanem', że nigdzie na horyzoncie nie widać lepszego kandydata?!
Do eskalacji konfliktu, który nie powinien wpłynąć na grę drużyny, a może doprowadzić do zmian kiepskich według mnie ogniw. Tak, zacieram ręce.annihilator1988 pisze:a Ty się cieszysz, bo może dojść do eskalacji "konfliktu"
Początkowo miał chyba być łącznikiem między drużyną a kierownictwem klubu. Jak jest obecnie, nie wiemOuh_yeah pisze:A tak btw... kim w zasadzie jest obecnie Nedved? Bo ja tylko czytałem, że oprowadzał pierwsze wycieczki zwiedzające stadion.
Jop twoju raz, idź mi stąd, czorcie!Ouh_yeah pisze:jakku, nie daj się skusić ciemnej stronie mocy!
Spokojna Twoja rozczochrana, będzie git.jakku1 pisze:Jak zalatwisz jakies fajne dziewczyny to nie bede mial oporow przed przyjeciem legitymacji klubowej
jakku1 pisze:Kiedys mowiono glosno o tym, ze Lippi moglby zostac Naszym Dyrektorem Generalnym. Mysle, ze razem z Nedvedem to bylby dobry duet.

fap fapjakku1 pisze:Nie zapominajmy, ze kontakt Marotty konczy sie po tym sezonie.

- Vimes
- Juventino
Formalnie Nedved jest członkiem rady nadzorczej.Ouh_yeah pisze:Nedved dyrektorem sportowym? Może się to wydawać śmieszne, ale ktoś mógłby wpaść na taki pomysł skoro rok temu zaproponowano mu trenowanie drużyny. A tak btw... kim w zasadzie jest obecnie Nedved? Bo ja tylko czytałem, że oprowadzał pierwsze wycieczki zwiedzające stadion.