Lucio o JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Pawel29
- Juventino
Teraz Lucio słodzi, bo najlepszą ofertę dostał od Juve, Chealsa przebije naszą ofertę to zacznie mówić, że lubi ligę angielską i sposób w jaki się gra na wyspach :twisted: Do takich komentarzy nie należy przywiązywać większej wagi.Jak przejdzie do Juve to wporzo, ale jak na razie to nic nie wiadomo i nie ma się co podniecać
:!:

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja już dawno o tym słyszałem że Lucio moży się gra w Juve i uwarzam że tak powinno się stać to jest jeden z najleprzych obrońców świata, najleprzy obrońca mistrzow świata Brazylii, i przydałoby się go zprowadzić.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- kouba
- Qualità Juventino
raz sie mówi że ma przejsć, raz że nie, juz niby był opłacowy, a przejscie miało być tylko formalnością. Jeśli tak nie jest to muszą jak najprędzej go kupić, to jeden z najlepszych obrońców świata :!:
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Jak Lucio dojdzie do Juve to tej obrony nikt nie przejdzie!!!!! :twisted: Mam nadzieję że tak się stanie.....FORZA JUVE!!!!
- MoreLL_FTL
- Juventino
I dobrze ze jest tak zdecydowany na Juve... mowi sie o nim od dawna i ja czekam na jego przyjscie do Juve z niecierpliwoscia... Juve jest the best a bedzie jeszcze lepsze... Pozdrawiam!