Serie A (18): JUVENTUS 1-1 Cagliari
- pablo1503
- Juventino
Ręka Pirlo była ewidentna. Podniósł ręce do góry, a piłka się od jednej z nich odbiła. Można powiedzieć, że Bonucci podał ręką do bramkarza.rh pisze:nie moze byc mowy o krarnym w sytuacji Barzagliego. rece mial przy sobie. takiego czegos sie nie gwizdze. trudno powiedziec jak to jest z pirlo. mam dobra jakosc ale i tak nie bylo widac.Vimes pisze:Będzie sporo gadania po dzisiejszym meczu, bo Cagliari to się chyba dwa karne należałymnowo pisze:Czy Pirlo przed chwilą zagrał ręką w polu karnym? Czy od czego to się odbiło?.... Oprócz Pirlo, wcześniej chyba Barzagli zagrał ręką. Dla pewności trzebaby to w lepszej jakości obejrzeć.

- Alexis93
- Juventino
No dajcie już spokój z tymi dwoma karnymi, sytuacja z Pirlo mogła być jedynastką, Cossu coś protestował ale generalnie nie zdziwiłbym się gdyby sędzia nie widział tego dobrze a że zawodnicy z Sardynii nie rzucili się to po prostu gwizdnął na korzyść gospodarzy.
Nie widziałem pierwszych 20 min, samą bramkę która była wspaniała, liczę na 2-0 i dominację do końca bo Cagliari gra średnio.
Nie widziałem pierwszych 20 min, samą bramkę która była wspaniała, liczę na 2-0 i dominację do końca bo Cagliari gra średnio.
Juventus na zawsze!
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- Robaku
- Juventino
Ależ k....ura błedy! Wszystkich całej obrony. Masakra!
p. adminisratorze musiał pan uzyc wykładni dosc mocno rozszerzajacej, albo brak zrozumienia tekstu;
b) Zabronione jest używanie wulgaryzmów i słów potocznie uważanych za obraźliwe (nawet jeśli część wyrazu zostanie zastąpiona *** czy ^^^ lub innymi tego typu znakami Np.: Ku***), a także w nadmiarze: Caps Locka, pogrubienia, kursywy, podkreśleń, kolorów i emotikonów.
bo tam jest widocznie napisana - kura.
p. adminisratorze musiał pan uzyc wykładni dosc mocno rozszerzajacej, albo brak zrozumienia tekstu;
b) Zabronione jest używanie wulgaryzmów i słów potocznie uważanych za obraźliwe (nawet jeśli część wyrazu zostanie zastąpiona *** czy ^^^ lub innymi tego typu znakami Np.: Ku***), a także w nadmiarze: Caps Locka, pogrubienia, kursywy, podkreśleń, kolorów i emotikonów.
bo tam jest widocznie napisana - kura.
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2012, 17:01 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- RuTeK
- Juventino
Kolejne głupio stracone punkty... Ehh zmarnowana Niedziela
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Bramka bardziej obciąża Barzagliego moim zdaniem...
Mam nadzieję, że to był ostatni mecz Krasicia w Juve.
Mam nadzieję, że to był ostatni mecz Krasicia w Juve.
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2012, 16:57 przez yanquez, łącznie zmieniany 1 raz.