Serie A (18): JUVENTUS 1-1 Cagliari
- Robaku
- Juventino
oj z 2 rączki były,
Niestety trzeba to przyznac Markiz do zmiany, w ogóle VIdal też niewidoczny, ale jak nie ma Pazienzy to nie wiem za kogo.
DeCeglie chyba tylko raz skopał, a raz prawie strzelilł i raz ladnie dośrodkował, a reszta poprawnie.
Leo - raz, czy dwa wyrzucił piłkę do nikogo, a tak to poprawnie, podobnie jak Pirlo, który też podaje do nikogo,
Pepe szarpnał kilka razy, ale raczej slabo, podobnie jak Matri niewidoczny,
Vucinić kilka razy się wrócił,
A i tak najlepszy jest Lichy, dziś bardzo zdenerowany,
Czekam na wprowadzenie Boriello za Matriego i byc moze DP za Pepe.
Niestety trzeba to przyznac Markiz do zmiany, w ogóle VIdal też niewidoczny, ale jak nie ma Pazienzy to nie wiem za kogo.
DeCeglie chyba tylko raz skopał, a raz prawie strzelilł i raz ladnie dośrodkował, a reszta poprawnie.
Leo - raz, czy dwa wyrzucił piłkę do nikogo, a tak to poprawnie, podobnie jak Pirlo, który też podaje do nikogo,
Pepe szarpnał kilka razy, ale raczej slabo, podobnie jak Matri niewidoczny,
Vucinić kilka razy się wrócił,
A i tak najlepszy jest Lichy, dziś bardzo zdenerowany,
Czekam na wprowadzenie Boriello za Matriego i byc moze DP za Pepe.
- IGI
- Juventino
Reka byla, w ogole dziwna reakcja Pirlo i sedziego^^ Barzagliego reki na pewno bym nie gwizdal, Bonucciego nie widzialem bo zle powtorki. Ale sedzia pomaga, a my nie potrafimy sobie poradzic z pressingiem Cagliarimnowo pisze:Czy Pirlo przed chwilą zagrał ręką w polu karnym? Czy od czego to się odbiło?...

- pumex
- Juventino
Juventus raczej kontroluje mecz, ale jak zwykle brakuje drugiej bramki. Czy my w jakimś meczu tego sezonu do przerwy prowadziliśmy różnicą dwóch bramek?
Cieszy w końcu ładna, składna akcja i gol. Na brawo zasługuje Lichtsteiner, nieźle gra Pirlo i Vucinic. Niestety znowu bardzo słaby jest Pepe i Matri. Potwierdza się moja teoria na temat tego drugiego. Dostał fajną piłkę przed polem karnym przeciwnika i włączyła mu się panika, tymczasem sam na sam z bramkarzem mógł znaleźć się Vidal, wystarczyło podać.
Cieszy prowadzenie, martwi różnica tylko jednego gola. Mam nadzieję, że koniec końców wygramy.
PS. Powinien być karny dla Cagliari, ewidentna ręka Pirlo.
Cieszy w końcu ładna, składna akcja i gol. Na brawo zasługuje Lichtsteiner, nieźle gra Pirlo i Vucinic. Niestety znowu bardzo słaby jest Pepe i Matri. Potwierdza się moja teoria na temat tego drugiego. Dostał fajną piłkę przed polem karnym przeciwnika i włączyła mu się panika, tymczasem sam na sam z bramkarzem mógł znaleźć się Vidal, wystarczyło podać.
Cieszy prowadzenie, martwi różnica tylko jednego gola. Mam nadzieję, że koniec końców wygramy.
PS. Powinien być karny dla Cagliari, ewidentna ręka Pirlo.

- Bartek88
- Juventino
Od klatki piersiowej mam wrazenie. To byla reka jednak?mnowo pisze:Czy Pirlo przed chwilą zagrał ręką w polu karnym? Czy od czego to się odbiło?...
Bonucci malo brakowalo a strzeil by dzisiaj gola

Patrze na gre Matriego i wnioskuje, ze on bardziej by sie nadawal do grania dwoma napastnikami, sam jako jeden wysuniety sobie nie radzi zbytnio :?
Ale gola trzeba pochwalic, szybka skladna akcja :]
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2012, 15:53 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.
- SKAr7
- Juventino
To był Matri. Pepe zagrywał do Matriego. Zresztą potem zagranie do Vidala też pierwsza klasa.
Gramy w stylu Milanu- prowadzimy, zasługujemy na zwycięstwo, ale tak naprawdę prowadzimy tylko dzięki temu, że sędzia przekręca nam mecz :p
Mam nadzieję, że jeszcze coś strzelimy, żeby zamknąc głosy, że gramy na przekrętach. Karny po ręce Pirlo ewidentny.
Każdy zawodnik Juve gra dziś dobrze. Nawet Ashton i Bonuc!
Gramy w stylu Milanu- prowadzimy, zasługujemy na zwycięstwo, ale tak naprawdę prowadzimy tylko dzięki temu, że sędzia przekręca nam mecz :p
Mam nadzieję, że jeszcze coś strzelimy, żeby zamknąc głosy, że gramy na przekrętach. Karny po ręce Pirlo ewidentny.
Każdy zawodnik Juve gra dziś dobrze. Nawet Ashton i Bonuc!
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Początek wyśmienity, szybka bramka i dobra gra, ale z czasem zaczęliśmy coraz bardziej kopać się w czoło. Do 15 minuty myślałem ,że DC nauczył się grać w piłkę, jednak ta dyscyplina srogo go przerasta. Pirlo oprócz jednego dobrego podania do Lichego totalna padaka w dodatku ta strata przed swoim polem karnym O.o. Trzeba się ogarnąć strzelić jeszcze bramkę i do widzenia.
- Vimes
- Juventino
- jakku1
- Juventino
Najwieksze zagrozenie w Naszym polu karny to Pirlo. Gral niezly mecz do momentu kiedy zaczal sie bawic z pilka przy wyprowazaniu akcji i Cagliari nabilo Barzagliego. Czy wtedy byl karny, mozna dyskutowac. Ja bym nie dal, ale za to dalbym za drugim razem kiedy to pilka juz ewidentnie trafila Pirlo w reke. Co prawda Buffon strzal by obronil, w ogole nie wiadomo czy pilka leciala w bramke, czy obok slupka, ale ta reka... Karny i tyle.
De Ceglie zaliczyl dwie glupie straty - oprocz tego gra znosnie. Niezle Bonucci - kilka razy bardzo ladnie odbieral pilke wslizgiem (!). Zupelnie niewioczny Vidal - gra dzisiaj zupelnie bez ikry. Pepe troche lepiej, ale powinien strzelic to, co mial. Matri stara sie i walczy - dobry mecz. Marchisio to samo. Najlepsi - Lichtsteinter i Vucinic.
De Ceglie zaliczyl dwie glupie straty - oprocz tego gra znosnie. Niezle Bonucci - kilka razy bardzo ladnie odbieral pilke wslizgiem (!). Zupelnie niewioczny Vidal - gra dzisiaj zupelnie bez ikry. Pepe troche lepiej, ale powinien strzelic to, co mial. Matri stara sie i walczy - dobry mecz. Marchisio to samo. Najlepsi - Lichtsteinter i Vucinic.
- Giovani
- Juventino
Moim zdaniem była ręka, a co za tym idzie powinien być karny dla Cagliari.mnowo pisze:Czy Pirlo przed chwilą zagrał ręką w polu karnym? Czy od czego to się odbiło?...
Mam wrażenie, że po pierwszej bramce, zeszło z nas powietrze. Najlepszy na boisku zdecydowanie Lichsteiner, potem Vucinić. Dobre zawody Bonucciego

Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2012, 15:58 przez Giovani, łącznie zmieniany 1 raz.
- pablo1503
- Juventino
Kurde, szczerze mówiąc, to po szybko zdobytej bramce, nastawiłem się na dużą ilość bramek. Niestety, tak się nie stało. Matro dobrze zaczął mecz. Nie dreptał sobie tylko w polu karnym, czekając na piłkę, lecz teraz grał na 20-30 metrze od bramki, ale po strzeleniu gola zniknął. Potem jak się pojawił, to nic nie wnosił. To samo tyczy się obrony. Byłem w szoku, jak dobrze zaczęli spotkanie, ale od +/- trzydziestej minuty, nasi oponenci zbyt łatwo dochodzą do sytuacji bramkowych. Sporo tych rąk mieliśmy w polu karnym :doh:
W końcu Pirlo przypomina tego gościa z początku sezonu(nie licząc tej jednej straty pod polem karnym)
Ogólnie jest dobrze, ale mogłoby być lepiej.
W końcu Pirlo przypomina tego gościa z początku sezonu(nie licząc tej jednej straty pod polem karnym)
Ogólnie jest dobrze, ale mogłoby być lepiej.

- Konrad_cmf_
- Juventino
Ponawiam pytanie.rh pisze:zauwazyliscie moze do kogo podbiegl Mirko po strzeleniu bramki? borriello?
Niby kontrolujemy mecz, ale reka u Pirlo była i powinien być karny. Także taki sposob gry mnie nie zadowala. Powinnismy ich docisnac, strzelic na 2-0 i potem tylko powiekszac wynik.
Matri kiepsko, reszta tez bezbarwna jak dla mnie. Albo mi sie wydaje albo mecz z naszej strony jest grany na stojąco.
- Vojtimar
- Juventino
Pirlo to mnie wqrwia ostro dziś. Najpierw jakaś głupia kiwka we własnym polu karnym i potem chyba była ręka Barzagliego, a następnie sam zagrał ręką pod koniec połowy. Z gry może i jesteśmy lepsi, choć i tak jest troche niedokładności, ale Cagliari zasłużyło na co najmniej 1 karnego
Pirlo ogarnij się, bo piłki też ślesz słabe.
Pepe mało widoczny, Matri słaby.
Liczę na dominację w 2 połowie żeby zatrzeć troche te kontrowersje.

Pirlo ogarnij się, bo piłki też ślesz słabe.
Pepe mało widoczny, Matri słaby.
Liczę na dominację w 2 połowie żeby zatrzeć troche te kontrowersje.
Z Juve na dobre i złe!