Serie A (18): JUVENTUS 1-1 Cagliari
- Qrczak
- Juventino
116 , ESPN America.pakman pisze:A na ktorym kanale jest na N-ce ? chetnie sprawdzea jaki masz ESPN ? America z amerykanskimi sportami typu NCAA albo NFL ? Bo jesli tak to ESPN na ktorym leca mecze Juve to 2 rozne kanaly .
No jestem ciekaw czy będzie tam ten mecz .
Ale na tym co widze to tylko NFL , NBA i NHL leci .
- Adi666666
- Juventino
mecz będzie tylko i wyłącznie na ESPN zwykłym dostępnym na wyspachQrczak pisze:116 , ESPN America.pakman pisze:A na ktorym kanale jest na N-ce ? chetnie sprawdzea jaki masz ESPN ? America z amerykanskimi sportami typu NCAA albo NFL ? Bo jesli tak to ESPN na ktorym leca mecze Juve to 2 rozne kanaly .
No jestem ciekaw czy będzie tam ten mecz .
Ale na tym co widze to tylko NFL , NBA i NHL leci .

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Mate.G
- Juventino
Ja się dziwie czemu nie ma kartek :E
Jak ktoś ma internet więcej niż 2mb proszę do mnie pisać 5 min przed meczem wyślę mu link do jakości telewizyjnej z ruskim lub angielskim komentarzem.
Oglądanie meczów przez internet to teraz żaden problem.
Jak ktoś ma internet więcej niż 2mb proszę do mnie pisać 5 min przed meczem wyślę mu link do jakości telewizyjnej z ruskim lub angielskim komentarzem.
- Swider10
- Juventino
Dokładnie nie róbmy jakiegos wielkiego problemu w necie jest wszystko można obejrzeć każdy mecz na świecieMate.G pisze:Ja się dziwie czemu nie ma kartek :E

Co do samego spotkania w perspektywie meczu Milan-inter ten z Cagliari poprostu trzeba wygrać :!: Za tydzien niewygodna Atalania a nastepnie arcy ważny i trudny z Udine! Innej opcji jak jutrzejszej wygranej nie biore pod uwage :!:
FORAZ JUVE !!!!!!!
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- pumex
- Juventino
Conte na konferencji przedmeczowej: "Estigarribia nie daje tylu walorów w grze obronnej co Paolo, ale oferuje znacznie więcej w ofensywie. W trakcie spotkania, w którym przeciwnik broni bardzo ciasno, możemy popracować nad nowymi rozwiązaniami, mającymi rozciągnąć jego linię defensywną. W tym celu skorzystam z Marcello".
Czyli co? Paragwajczyk zagra na lewej obronie :doh: W sumie on, czy Cegła... chyba jeden kij
Sfrajerzenie tego meczu byłoby ciężkim grzechem, szczególnie w kontekście Derbów Mediolanu. Do roboty chłopcy! FORZA JUVE!!
Czyli co? Paragwajczyk zagra na lewej obronie :doh: W sumie on, czy Cegła... chyba jeden kij
Sfrajerzenie tego meczu byłoby ciężkim grzechem, szczególnie w kontekście Derbów Mediolanu. Do roboty chłopcy! FORZA JUVE!!

- Castiel
- Juventino
Nie gadaj...wszystko jest lepsze od De Ceglie.pumex pisze: Czyli co? Paragwajczyk zagra na lewej obronie :doh: W sumie on, czy Cegła... chyba jeden kij
Już chętniej widziałbym, któregoś z tych gości na boisku --> niż Kutchera.
- pablo1503
- Juventino
Jedziecie na tego De Ceglie, ale ja osobiście wolałbym zobaczyć Paolo na lewej, niż Estiego. Nasz Paragwajczyk przeciętnie gra w ataku, żeby nie powiedzieć słabo, to nie chce myśleć, jak wyglądałaby jego gra w obronie
De Ceglie na lewej

De Ceglie na lewej

- LordRahl
- Juventino
Jest to troche ryzykowne, lecz Esti nieźle prezentował się w grze obronnej, myślę, że da rade, w takim meczu damy radę nawet ze słabszym lewym.pablo1503 pisze:Jedziecie na tego De Ceglie, ale ja osobiście wolałbym zobaczyć Paolo na lewej, niż Estiego. Nasz Paragwajczyk przeciętnie gra w ataku, żeby nie powiedzieć słabo, to nie chce myśleć, jak wyglądałaby jego gra w obronie![]()
De Ceglie na lewej
- Dante93
- Juventino
Ja bym zaryzykował
Równie dobrze co Esti, wpadke zaliczyc może De Ceglie
A wpuszczając Latynosa na nową pozycje, zawsze będziemy odrobine mądrzejsi czy coś z tego może wyjść czy raczej trza odpuścić sobie takie kombinowanie.
Stawiam na 2:1 dla nas:P

Stawiam na 2:1 dla nas:P
- NoWaCzEk
- Juventino
Już raz Esti grał na lewej obronie.. I wypadł tragicznie. Zagubiony, niepewny, chaotyczny... Za duże ryzyko. De Ceglie na lewą. Żadnych Sorensenów. Barzagli i Bonucci od początku. Jak widzę komentarze typu: Sorensen musi zagrać w podstawie bla bla bla, to mnie telepie:/ Przecież on i tak na wypożyczenie idzie. Żadnych korzyści wynikających z gry Duńczyka nie widzę. Jedynie ogromne ryzyko, bo Cagliari dzisiaj przysporzy nam wiele problemów.. Sami się przekonacie. Ale co tam;) PO TRZECIĄ GWIAZDKĘ!
NOI VOGLIAMO QUESTA VITTORIA!
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wszystko jest ciekawsze od uczenia się prawa międzynarodowego, więc napiszę jakiś zgrabny komentarz dotyczący naszego dzisiejszego meczu. Wygramy, myślę ,że odniesiemy spokojne zwycięstwo. Liczę na dobrą i w końcu skuteczną grę.
- AVE JUVE!!!
- Juventino
zdecydowanie na lewej DC zamiast Marcelo
Co do meczu zadowole sie 1:0 wazne zeby 3 pkt wpadly , i czekac na remis w derbach

- maydayxxx
- Juventino
Al Jazeera Sport +1
Al Jazeera Sport +3
Arena Sport 1 (serbia)
Arena Sport 2 [MAXtv]
C+ Fotball (norway)
C+ Fútbol (spain)
C+ Sport 1 (denmark)
Canal 9 (norway)
Digi Sport (hungary)
Digi Sport 2 (romania)
ESPN (uk/ireland)
Euro Futbol
NTV+ Football
OTE Sport 2
Setanta Ireland
Sky Calcio 1
Sport 1 (israel)
Sport TV2
SportDigital.tv
SuperSport 1 [DigitAlb]
SuperSport 7 (za)
TRK Futbol+
TV4 Sport (sweden)
~ Al Jazeera Sport HD1
~ C+ Fútbol HD (spain)
~ C+ Sport Extra 3D/HD
~ ESPN HD (uk/irl)
~ NTV+ Football HD
~ Sky Calcio HD1
~ Sport 1 HD (israel)
~ Sport TV2 HD
~ SuperSport HD1 [DigitAlb]
Oto cała lista kanałów transmitujących ten mecz
Al Jazeera Sport +3
Arena Sport 1 (serbia)
Arena Sport 2 [MAXtv]
C+ Fotball (norway)
C+ Fútbol (spain)
C+ Sport 1 (denmark)
Canal 9 (norway)
Digi Sport (hungary)
Digi Sport 2 (romania)
ESPN (uk/ireland)
Euro Futbol
NTV+ Football
OTE Sport 2
Setanta Ireland
Sky Calcio 1
Sport 1 (israel)
Sport TV2
SportDigital.tv
SuperSport 1 [DigitAlb]
SuperSport 7 (za)
TRK Futbol+
TV4 Sport (sweden)
~ Al Jazeera Sport HD1
~ C+ Fútbol HD (spain)
~ C+ Sport Extra 3D/HD
~ ESPN HD (uk/irl)
~ NTV+ Football HD
~ Sky Calcio HD1
~ Sport 1 HD (israel)
~ Sport TV2 HD
~ SuperSport HD1 [DigitAlb]
Oto cała lista kanałów transmitujących ten mecz

- Wojtek
- Juventino
Ja jednak wole Paragwajczyka, bo tak jak Conte powiedział jest lepszy w ofensywie a zakładając że Cagliari od początku meczu będzie się bronić to dobry wybór;) W każdej chwili można zmienić Estiego. Licze na debiut Boriello i pierwszy gol Alexa na tym stadionie.AVE JUVE!!! pisze:zdecydowanie na lewej DC zamiast Marcelo