Umiesz czytać?
Napisałem że takie opinie typu "sędziowie permanentnie okradają Juventus z punktów" wygłaszasz Ty i jeszcze paru innych, z czego niektórzy spośród tych innych wysnuwa teorię o jakimś spisku. Innymi słowy, większość ludzi podzielających Twoją teorię o sędziach gwiżdżących tak, a nie inaczej sugeruje że uknuto spisek przeciwko Juventusowi. Gdzieś (nie chce mi się kopać teraz) znalazłem nawet wyjaśnienie - otóż Milan byłby jako Mistrz Włoch bardziej medialny, stąd FIGC każe sędziom ich wspierać. Chodziło mi o fakt że ci "wszyscy" którzy Twoim zdaniem widzą multum ewidentnych karnych to w większości wyżej opisane osoby. Natomiast ja zadaje Ci konkretne pytanie - który poważny (albo chociaż trochę poważny) dziennik/portal piłkarski napisał w relacji z tego spotkania że Juventusowi należał się ewidentny rzut karny? Podaj linka, nazwę portalu, cokolwiek. Bo póki co próbujesz ze mnie zrobić idiotę, który polemizuje z tym, co dla całego świata jest oczywistością, ale póki co to nigdzie nie mogę znaleźć potwierdzenia tego, że faktycznie wszyscy eksperci faul na Vuciniciu uznali za bezdyskusyjnego karnego - neutralne media (tzn. niezwiązane z Juventusem) w ogóle o tej sytuacji nie piszą, a TuttoJuve opisuje to jako "probabile calcio di rigore". Ale dla Ciebie sytuacja jest jasna - cały świat widząc tę okazję zakrzyknął "karny jak w mordę strzelił", tylko ja jeden mam wątpliwości.zahor pisze: Wszyscy = Ty + kilku na tym forum, co widzą wszędzie spisek.