Serie A (17): Lecce 0-1 JUVENTUS
- pablo1503
- Juventino
Najbardziej chodzony mecz jaki widziałem od baaardzo dawna. Pasquato prawie nam gola strzelił w 77min. Fajnie, że wygraliśmy, ale z takim stylem daleko nie zajedziemy. Mam nadzieje, że to efekt uboczny wyjazdu do Dubaju.

- zahor
- Juventino
Niestety, wygląda na to że zimowa przerwa nie przyniosła poprawy w ataku, natomiast w obronie jest gorzej niż było. O ile Udinese praktycznie w ogóle nie miało klarownych sytuacji strzeleckich, o tyle dzisiaj kilka razy było naprawdę gorąco pod bramką Buffona. Najlepszą, wręcz stuprocentową okazję zmarnował ten jeden z "wielu młodych talentów, których niepotrzebnie się pozbyliśmy" czyli Pasquato.
Amauri pewnie by nie wykazał takiego ciągu na bramkę jak Matri i nie strzeliłby tego gola, ale w pozostałych sytuacjach faktycznie ciężko by mu było zachować się gorzej.Lypsky pisze: Zastanawia mnie czy Amauri zagrałby dziś gorzej niż Matri? Chłopcy coraz bardziej podobni do siebie.
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2012, 17:01 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nedved4life
- Juventino
Lipa, że Udine, Milan i Inter swoje mecze wygrało. Fajnie by było jakby Napoli się noga powinęła. Forza Juve.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
jackop pisze:Jak wygramy, a Mitra Matri strzeli gola to pokażę cycki.
Mamy 3 pkt i to jest jedyny pozytyw tego meczu. :roll:

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- pumex
- Juventino
Ładny, a może przyzwoity jest tylko wynik. Reszta, czyli gra, to jedna, wielka, śmierdząca kupa. Jeśli najgorsza drużyna SerieA zamyka nas we własnym polu karnym, to nawet gęsto padający deszcz nie może być usprawiedliwieniem. A spleśniałą wisienką na dzisiejszym średnio udanym torcie jest Bonucci. Mimo, iż zagraliśmy na zero z tyłu, to nawet przeciętnemu obrońcy byłoby trudno zagrać gorzej niż dziś zrobił to Leonardo. Bouncci - kaplica [']
Nasza pomoc również dziś się nie popisała, a najsmutniejsze jest to, że w takich chwilach nawet nie ma kogo wpuścić za np. Marchisio. Marotta powinien pogonić piechotą po Guarina, bo taka okazja za nieco ponad 10mln szybko się nie powtórzy. O Pizarro nawet nie chcę słyszeć, bo to żadna alternatywa.
Jeśli chodzi o Matriego, to właśnie dzisiaj mieliśmy przykład, że będąc w takiej formie potrzebuje pustej bramki i piłki na linii, żeby coś ustrzelić. W innej sytuacji jest bezsilny.
Kończąc: dobrze, że wygraliśmy nawet taki - słabszy w naszym wykonaniu mecz.
Forza Juve!!

Nasza pomoc również dziś się nie popisała, a najsmutniejsze jest to, że w takich chwilach nawet nie ma kogo wpuścić za np. Marchisio. Marotta powinien pogonić piechotą po Guarina, bo taka okazja za nieco ponad 10mln szybko się nie powtórzy. O Pizarro nawet nie chcę słyszeć, bo to żadna alternatywa.
Jeśli chodzi o Matriego, to właśnie dzisiaj mieliśmy przykład, że będąc w takiej formie potrzebuje pustej bramki i piłki na linii, żeby coś ustrzelić. W innej sytuacji jest bezsilny.
Kończąc: dobrze, że wygraliśmy nawet taki - słabszy w naszym wykonaniu mecz.
Forza Juve!!
Smutne to bardzo, ale co prawda, to prawdaLypsky pisze:Żenada sezonu.
Zastanawia mnie czy Amauri zagrałby dziś gorzej niż Matri? Chłopcy coraz bardziej podobni do siebie.

- Castiel
- Juventino
Jakby to powiedzieć...nie dało się tego oglądać. No tragedia po prostu. To w ogóle...nawet ciężko znaleźć jakikolwiek odpowiedni komentarz do tego meczu. Dno dna i tylko ludzie krety wiedzą ile metrów mułu. Zmiany po 80 min WTF? No i zamiast jakiegoś ofensywnego szybkiego zawodnika na zmęczonych obrońców jak Krasic czy Giaccherini to ten wpuszcza karykaturę piłkarza De Ceglie...
Straciłem 90 min życia. Mogłem pograć na konsoli...chociaż nawet tetris byłoby zdecydowanie ciekawsze od tego pseudo widowiska.
Straciłem 90 min życia. Mogłem pograć na konsoli...chociaż nawet tetris byłoby zdecydowanie ciekawsze od tego pseudo widowiska.
- kosciu88
- Juventino

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- pablo1503
- Juventino
Już nawet zapomniałem o twojej obietnicy. Widzę, że koleżanki załatwiłaś 8)jackop pisze:jackop pisze:Jak wygramy, a Mitra Matri strzeli gola to pokażę cycki.
EDIT: Sądzę, że warto dać te 10mln. za Caseresa i mieć spokój. Przynajmniej do czerwca.
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2012, 17:03 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- johnnybgoode
- Juventino
Już po meczu... całe szczęście. Było bardzo słabo, kopanina i podania do zawodników Lecce, a ci, gdyby mieli więcej szczęścia ugrali by dzisiaj przynajmniej remis. Na plus? Barzagli, ten człowiek jest ostoją defensywy od kilkunastu meczy, nie wiem czy dzisiaj miał więcej niż 3 niecelne podania przez cały mecz i czy ktoś go ograł. W sumie pochwalić można jeszcze Vucinicia, pokazywał się, walczył, dogrywał i wracał - w sumie to on zasłużył na gola, nie Matri, który był dzisiaj bardzo bezbarwny.
Na minus najbardziej Bonucci, jak można tak w ogóle grać? Ten piłkarzyna nie miał ani jednego dobrego odbioru ani zagrania w CAŁYM meczu! Karny fallus należy się także Conte: De Ceglie za Pepe? Litości...
Na minus najbardziej Bonucci, jak można tak w ogóle grać? Ten piłkarzyna nie miał ani jednego dobrego odbioru ani zagrania w CAŁYM meczu! Karny fallus należy się także Conte: De Ceglie za Pepe? Litości...
- Castiel
- Juventino
Świat jest niesprawiedliwy...najbrzydsza i najgłupsza ma największe cycki...jackop pisze:jackop pisze:Jak wygramy, a Mitra Matri strzeli gola to pokażę cycki.

Wybijający na oślep piłkę od własnej bramki Juventus w meczu z Lecce...to znaczy, że coś się dzieje...
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2012, 17:04 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.