Serie A (17): Lecce 0-1 JUVENTUS
- zippo01
- Juventino
Ja to już nie mogę czytać tych komentarzy Milan to Milan tamto.... Skupmy się na sobie jak będziemy wygrywać, to top 3 jest do ugrania, bez oglądania się na innych;Dpakman pisze:Widzial ktos karnego dla Mialnu ? Znowu naciagany ?? ilez mozna im tak sprzyjac ??
- Bieniorz
- Juventino
Fabio pilnował slupka przy roznym zobaczył ze typ uciekł jednemu z naszych podbiegł do niego i nie dosc ze gosciu doszedl do główki ale przestrzelil to jeszcze walnal fabio z łokcia ktoś inny rozkminil ze pewnie szczeka polamana albo zwichnieta jakas kosc siniaka mial duzego..
Fino alla fine, Forza Juventus
- johnnybgoode
- Juventino
Gra wygląda słabiutko... Bonucci jest tragiczny, jeżeli nie odbiega od przeciwnika, to gry już decyduje się na odbiór piłki ZAWSZE kończy się to faulem, z czego Lecce ma dużo wolnych dobrych na wrzutkę do bramki. Vucinic ładnie bierze grę na siebie, Matri... pierwsza sytuacja sam na sam w stylu Amauriego, potem się poprawił. Ciekawe ile razy jeszcze sfaulują Pepe zanim sędzia wyciągnie drugą żółtą kartkę dla gracza Lecce?
- zahor
- Juventino
Wiedziałem że zaraz wyskoczy jakiś troll, który jak tylko zobaczy na livescorze że gol z karnego, to zaraz napisze że sędziowie sprzyjają. Karny w 100% słuszny. Pato mądrze się zastawił, raczej nic by nie wymyślił ale został tak wycięty, że musiał być karny.pakman pisze:Widzial ktos karnego dla Mialnu ? Znowu naciagany ?? ilez mozna im tak sprzyjac ??
Wracając do Juve - Vucinić stara się coś grać, ale mnie znowu zalewa krew jak widzę jak ten napastnik spisuje się w okolicach pola karnego - tym razem miał szczęście że jego impotencki strzał dobił Matri. Oby w drugiej połowie Czarnogórzec zmusił mnie do odszczekania tych słów.
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2012, 16:03 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nedved4life
- Juventino
Podratuje ktoś transmisją? 

- bendzamin
- Redaktor
http://www.livescorehunter.ro/streams/ss/05.html ja ogladam tutaj, arabski komentarz, ale jakosc w miare i nie tnie
Quagowi stalo sie cos w czaszke przy rzucie roznym dla nich. Pierwszy mecz ligowy w nowym roku i kontuzja Fabio, skad ja to kojarze...
Gramy dzisiaj ponizej przecietnej, przynajmniej dwa razy ratowal nas Gigi. Pirlo, nie wiem dlaczego, caly czas probuje grac lewa noga, przez co ciezko mu dokladnie poslac dluga pilke. Oby ich Conte obudzil w przerwie, bo milan (a to niespodzianka) dostal karnego i tez prowadzi.
Quagowi stalo sie cos w czaszke przy rzucie roznym dla nich. Pierwszy mecz ligowy w nowym roku i kontuzja Fabio, skad ja to kojarze...

Zszedl z kontuzja w piatej minucie.Ktoś może poinformować jak gra Strasser w tym meczu?
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2012, 16:02 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Mirko zaczął wracać się do obrony normalnie 
Mecz grany na stojąco. Odnoszę wrażenie, że Pirlo dużo lepiej rozumie się z Vidalem niż z Marchisio. Vucinić i Buffon bardzo fajnie. Reszta słabo.

Mecz grany na stojąco. Odnoszę wrażenie, że Pirlo dużo lepiej rozumie się z Vidalem niż z Marchisio. Vucinić i Buffon bardzo fajnie. Reszta słabo.
- karosznurek
- Juventino
Na razie słaba gra naszych mono prowadzenia. Mam nadzieje, że zmieni się to po przerwie. Oby nic poważnego nie było Fabio. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Wojtek
- Juventino
Bardzo dużo ostrej gry szczególnie na Simone Pepe. Koleś trzy razy mocno oberwał.
Co z FQ czy to coś poważnego? Wydaje mi się że nie przynajmniej taką mam nadzieje. Trzeba przyznać że Fabio ma wyjątkowego pecha.
Matri pomimo strzelonego gola dzisiaj jest niewidoczny. Marchisio też.
Wkurzają mnie te dłuuugie piłki od Bonucciego.
Trzeba podwyższyć na 2:0 i cieszyć się z trzech punktów.
FORZA JUVE!
Co z FQ czy to coś poważnego? Wydaje mi się że nie przynajmniej taką mam nadzieje. Trzeba przyznać że Fabio ma wyjątkowego pecha.
Matri pomimo strzelonego gola dzisiaj jest niewidoczny. Marchisio też.
Wkurzają mnie te dłuuugie piłki od Bonucciego.
Trzeba podwyższyć na 2:0 i cieszyć się z trzech punktów.
FORZA JUVE!
- mati888
- Juventino
za dużo się nie nagrał - już po ok. 5 minutach został zmieniony przez OliveręPaolo#3 pisze:Ktoś może poinformować jak gra Strasser w tym meczu?
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'