Serie A (17): Lecce 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
zebol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:41

W sumie to Marrone zasługuje na to żeby dostać szansę w meczu ligowym choć pewnie i tak nie pojawi się na boisku. Liczę na wejście Milosa bo może to utnie spekulacje o jego odejściu.

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:41

pumex pisze:Pazienza na trybunach... coś mi tu śmierdzi jego rychłym odejściem..
Dżizas, oby nie :angry: Mam nadzieję, że może być to skutkiem np. przetrenowania, bądź jakiegoś drobnego urazu, a Conte nie chce ryzykować. Jest Q, zobaczymy na co go stać.
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2012, 14:43 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:42

Ciekawe tez jest to, w kontekscie Pazienzy, ze z Arabami w pierwszej polowie to Marrone gral na pozycji Pirlo. Szkoda byloby gdyby Pazienza odszedl, chyba, ze dostaniemy jakies 5m (tiaa...) i Pizarro przyjdzie za darmo na polroczne wypozyczenie. A i najlepiej nie do Udinese, tylko do jakiegos slabszego klubu (Viola?).

Chociaz, z drugiej strony Krasic tez jest na wylocie, a jednak zasiadl na lawce kosztem Elii, wiec stosujac ta sama logike, co w przypadku Pazienzy to powinno byc odwrotnie. Moze to byc jakis drobny uraz, po prostu.

Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:42

Szkoda naszego "rodzynka" na trybunach, po tej zażartej dyskusji w temacie o transferach byłem bardzo ciekaw co by zaprezentował. Spodziewam się zwycięstwa i sądzę że piłkarze Juventusu mnie nie zawiodą :) . Dobrze że Matri nie wystąpi od pierwszych minut, jego limit kalectwa piłkarskiego w ostatnimi czasy został wyczerpany, niech w końcówkach odbuduje zaufanie!

liqu!d

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:43

Jest jedno wytłumaczenie. Marrone może zagrać na każdej pozycji w 3 - osobowej pomocy, zaś Pazienza to zastępca Pirlo (tylko i wyłącznie). Być może Conte chce wypróbować młodego, a w momencie gdy wyjdziemy na prowadzenie mógłby wejść za Vidala, albo Marchisio. Lepszej okazji w zasadzie już nie będzie. Obyśmy tylko nie sprzedali Pazienzy do Udinese :/

Liczyłem, że Conte postawi na Quagliarellę i się nie zawiodłem :D

kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:45

Jeżeli ktoś będzie miał jakiś dobry link do transmisji meczu, proszę o wrzucenie go tu, w temacie meczowym : *

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:46

tylko 3 pkt!!!!!!!!!!
Conte trochę znów zaskoczył składem ale takie prawo trenera rozliczymy go po meczu!
Forza Ragazzi :!:

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:49

liqu!d pisze:Jest jedno wytłumaczenie. Marrone może zagrać na każdej pozycji w 3 - osobowej pomocy, zaś Pazienza to zastępca Pirlo (tylko i wyłącznie). Być może Conte chce wypróbować młodego, a w momencie gdy wyjdziemy na prowadzenie mógłby wejść za Vidala, albo Marchisio. Lepszej okazji w zasadzie już nie będzie. Obyśmy tylko nie sprzedali Pazienzy do Udinese :/

Liczyłem, że Conte postawi na Quagliarellę i się nie zawiodłem :D
Wątpię. Conte nie jest typem trenera, który kombinuje i daje możliwość innym, mimo, że wygrywamy. On chce mieć wszystko pod kontrolą.
kdzr pisze:Jeżeli ktoś będzie miał jakiś dobry link do transmisji meczu, proszę o wrzucenie go tu, w temacie meczowym : *
:ok:

Obrazek
juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:51

No 3 punkty to musimy wywieźć, po wysokiej przekonywującej wygranej w sparingu liczę na dobrą grę i wyładowanie się na bramce Lecce. My zagramy ofensywnie i trzeba im wbić kilka goli bo cały mecz nie mogą się bronić.
3-1 lub 2-0 dla nas gole Vucinić, Matri ewentualnie Marchisio.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

beka pisze:Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Quagliarella, Vucinic.
Brawo Conte! Jak mówił tak zrobił. Wystawia tego który jest w lepszej formie a Matriemu się przyda troche posiedzieć na ławce. Oczywiście mam nadzieje że go zobacze w tym meczu;)
Fajnie że Quag nareszcie jest brany pod uwagę.

Szkoda że Boriello nie ma nawet na ławce. Za to Krasic jest.
Vucinic dzisiaj strzeli HAT-TRICKA! Jakby się ktoś pytał nie, nie jest to potwierdzona informacja.

FORZA JUVE!

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Dobrze ze gra Fabio. Conte pokazal wlasnie ze graja zawodnicy z najwyzsza forma. :bravo: Mam nadzieje ze Fabio cos ustrzeli i Matri bedzie musial poprawic troche skutecznosc.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:54

jakku1 pisze:Ciekawe tez jest to, w kontekscie Pazienzy, ze z Arabami w pierwszej polowie to Marrone gral na pozycji Pirlo. Szkoda byloby gdyby Pazienza odszedl, chyba, ze dostaniemy jakies 5m (tiaa...) i Pizarro przyjdzie za darmo na polroczne wypozyczenie. A i najlepiej nie do Udinese, tylko do jakiegos slabszego klubu (Viola?).

Chociaz, z drugiej strony Krasic tez jest na wylocie, a jednak zasiadl na lawce kosztem Elii, wiec stosujac ta sama logike, co w przypadku Pazienzy to powinno byc odwrotnie. Moze to byc jakis drobny uraz, po prostu.
Ja bym to raczej rozpatrywał pod kontem taktyki i ustawienia, które nasz trener sobie wymyślił.
Heh. Każdy zauważył, że Elia będzie na trybunach, ale że Esti też będzie oglądał mecz z tej perspektywy to już nie :P Czyżby jakieś uprzedzenia ?? :)

ObrazekObrazekObrazek
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:55

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:57

Też się cieszę, że gra Quag. Moim zdaniem zasłużył na szansę od początku. Zobaczymy czy wykorzysta.
Spodziewam się dosyć łatwiej przeprawy i prowadzenia jeszcze do przerwy.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
tacchif

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 15:55

Dlaczego Q został zmieniony? Musiałem wyjść na chwilę, wracam a tu na boisku Matri.

Zablokowany